Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tisztelt Magyar kormány és Grand Hotel Royal!

Tisztelt Magyar kormány és Grand Hotel Royal!

Érkezésem alkalmából írtam egy rövid listát, amelyben kifejteném, hogy a magyarországi tartózkodásom során miket igényelek. Kérem, figyelmesen olvassák végig, mert ha ne talán valamit kihagynának a rendelésemből, akkor nem ugorhatok vissza csak úgy Floridába, hogy beszerezzem a létfontosságú dolgaimat. De mielőtt még önök elé tárnám a listát, ami tényleg csak a legszükségesebbekre korlátozódik, ismertetném a menetrendemet, valamint az azon történt módosításokat. Ugyanis, amit egy évvel ezelőtt küldött a menedzserem, az már érvényét vesztette, és hát úgy gondolom, kötelességük gondoskodni az én szórakozásomról. Tehát miután megérkeztem a vadonatúj repterükre, mert nyílván az elmúlt egy év alatt építettek új repteret, most, hogy úgyis csatlakoztak az unióhoz, szeretnék egy szolid kis ceremóniát. Kivételesen eltekintenék a sajtókonferenciától, elég, ha csak a legnagyobb napilapok és magazinok fotósai jönnek el.

Miután kilépek a gépből, szeretném, ha lágy fuvallat kapna a hajamba. Lehetőség szerint a közepes erősségű szellet választanám, bár nem tudom, hogy ott az Ural medencében milyen szélviszonyok uralkodnak. Kérem, értesítsenek egy hónappal előre, ha esetleg mégsem alakulnának kedvezően a szelek, mert akkor hajhálóval jövök. Az is jó lenne, hogyha a Nap rézsútosan, fentről világítaná meg az arcomat, tehát, ha másképp nem oldható meg, akkor a gép landolását legyenek szívesek olyan szögben végrehajtatni, hogy a fényviszonyok a lehető legoptimálisabb szögből érjenek engemet. Természetesen nem tartok igényt piros szőnyegre, meg efféle badarságokra, de miután kiléptem a gép ajtaján, szeretném csókkal üdvözíteni a szent talajt, ezért kérem, hogy ez alkalomból öntsenek le egy darabon teljesen friss betont, lehetőleg az érkezésem előtti pár percekben, mert hát nem akarhatják, hogy a koszos burkolatot érintsem ajkaimmal.

Magától értetődőnek érzem, hogy a biztonsági embereimet itthon hagyhatom, hiszen ott nyílván gondoskodnak a védelmemről. A golyóálló pápa mobil mintájára készítettem egy pár milliós beruházási tervet az önök számára, melyből nekem tudnak egy hasonló jelegű, védelmi célokat szolgáló kis járművet építetni. Remélem a pontos tervrajzokat már megkapták a Ferrari cégtől a faxon, de, ha nincs faxuk, akkor a menedzseremtől elkérhetik a telefonszámukat is. Előre bocsátom, mielőtt még az a gyanú érne, hogy költségekbe akarom verni az önök igen tisztelt kormányát, hogy a hívás emelt díjas. Sajnos nem sikerült találnom magyar-Amerikai tolmácsot, de biztosra veszem, hogy eme gondot önök igazán egyszerűen tudják orvosolni. Még gyermekkoromban tanultam néhány szót a szép magyar nyelvből, mint például gyévucská, vagy bobecskú, de a dá-t és a nyet-et is ismerem, ha esetleg mégsem tudnának találni Amerikaiul tudó, művelt embert. Rövid beszédet tartanék a terminál előtt, hogy az embereknek kiderüljön, hogy én is csak amolyan átlag ember vagyok. Miután a reptéren kezet fogtam az uralkodóval, az igen tisztelt Gyurcsány úrral, aki nem rég ellátogatott hazánkba is, szeretnék neki valami igazán floridai ajándékot, szuvenírt átnyújtani, ezért kérem, gondoskodjanak erről is. Én egy pár papucsra gondoltam, de ahogyan önök gondolják.

Lényeg, hogy legyen floridai, és ne legyen olyan még a tisztelt királyuknak. Miután ünnepélyes körülmények közt felpróbáltam a koronázási ékszereket, ha még megvannak, akkor nagyon szívesen tennék egy körsétát, a méltán híresen szép fővárosukban, Bukarestben. Megcsodálnám a kilátást a folyóra az Eiffel-torony tetejéről, majd szemügyre venném a híres magyar festő, Van Gogh művét, a Feszti Körképet is a Louvre-ban. Ezek után jöhet a baráti vacsorával egybekötött csevely, az Arany csapattal, valamint a rubikkocka feltalálójával. Ezek után üdítőleg hatna, ha visszavonulhatnék az önök panziójába is. Nem tudom, hogy melyik az elnöki lakosztály, és nem is tartok rá igényt, hiszen én nem vagyok elnök. Ezért szeretném, ha az egész épület a rendelkezésemre állna. Csatoltam egy képet is a ruhámról, amiben érkezni fogok, mert nem szeretném, ha a motel falainak színe elütne például a krokodilbőr csízmámtól, vagy a pink kosztümömtől, nem beszélve a ciánkék nyakkendőről. A felső részt még nem egyeztettem a szabómmal, így kérem, tartsanak talonban néhány vödör festéket, lehetőleg a foss barna, gyopár kék, hólyag lila árnyalatokból, hiszen köztudott, hogy ezek a kedvenc színeim, bár érdeklődni lehet a sztájlisztemnél is a további felmerülő színvariációk ügyében.

A következőket szeretném a szobámba rendelni:
-30 rekesz floridai ásványvíz
-hat pár Ronaldhino szeretlek! feliratú törölköző
-két francia, és két floridai ágy
-mellszobor a mellemről
-egy pap lány
-tizenkét üveg champion, behűtve
-tizenkét üveg pezsgő, behűtve
-tizenkét száll bíbor színű tulipán
-40 pár belga fapapucs
-egy miniatűr másolat az amerikai szabadság szoborról
-32 piros, kék masni
-két sál
-egy ventilátoros sapka, amiből sört is lehet inni
-olcsó kurvák
-teljes Monique Couvet gyűjtemény
-Monique Couvet
-A híres magyar filmmágus: Kovi
-Egy bazi nagy tévé
-pacal

Kérem, a következő rendelésről számoljanak be az újságok:
-3 rekesz, híresen finom magyar ásványvíz
-egy Bjudapeszt, Bjudapeszt, de csodás! feliratú törülköző
-egy üveg Tokaji aszú
-egy paplany
-egy miniatűr másolat a magyar szabadságot jelképező sörnyitó szoborról
-Híres magyar savanyúság: Kolbász
-egy kis tévé
-pacal

Átlagember lévén, szégyenkezve, de bevallom, hogy igényt tartok a híres magyar örömlányokra, mint Ciccolina, vagy a mi hazánkban is ismert gyönyörű magyar nőre, Kiss L. Tündérre. A limuzin kicsit divatja múlt, de azért szeretném, ha bárhová is megyek, álljon rendelkezésemre egy-kettő, esetleg több is. Létfontosságú viszont, hogy a belvárost ott tartózkodásom idejére teljesen kordonozzák el a kíváncsi szemek elől. Részemről nem tartanám túlzásnak a mesterlövészeket sem a háztetőkön. A délután további részében meglátogatnám a vezérűket is a várban, aztán meghívnám őt, mintegy baráti gesztusként a szemben lévő kupolás épületbe, a híres magyar cirkuszba is, mert az olyan mókás. Szívesen megtekinteném az uralkodóval, az önök híres, a fővárost ketté szellő folyójának, a Balatonnak is az élővilágát. Nem tudom, hogy van-e erre lehetőség, de gondoltam, jó, ha közlöm önökkel a terveimet. Miután a híres fjordokat is megtekintettük szerintem mehetünk is vacsorázni, mondjuk a világhírű magyar sztárral, akinek az arca a mi hazánkban és az egész világon népszerűsíti az önök csodás hazáját: Győzikével. A menüt a sztárra hagyom, bízom az ő ízlésében. Szerintem a homár, a L’a speniatlorouve és a kaviár lesz a közös nevezőpontunk. A műsorra természetesen ő is meg van hívva, viszont a király bizonyára nem fog ráérni, mert intéznie kell a fontos ügyeket a szomszédos Szovjetunióval. Este a koncert után természetesen szeretettel fogadom az autogramkérőket. Nos, a fellépés után szerintem visszavonulok a rezidenciámba egy békés pihenésre, amíg előkészítik a reptér teljes, éjjeli kivilágítását az indulásomra. Nem szeretnék ugyanazzal a géppel a turné következő állomására menni, de ezt majd egyeztettem a csodaszép Berlinországgal.

Őszinte tisztelettel: George Hendrix,
Madonna takarítószemélyzetének főnöke

U.i.: Lehet, hogy nem jövök
Hasonló történetek
4239
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
2686
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Whym ·
Háháhá

Ez marha jó.

A kedvencem az utóirat a végén:)

:flushed:

Sztrájk ·
Ügyes. Szabályosan téptem a hajam, miközben próbáltam elfojtani a nevetést, és némi szégyenkezést.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: