Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tinta - Prólogus

Figyelmeztetés:
„Miközben a történet saját magát alkotta meg, olyan dolgokra adott megoldást és tárt fel titkokat előttem, melyekre még gondolni sem mertem.
Az írás pedig kicsúszott a kezeim közül.
Bárhogy is próbáltam, már nem voltam képes visszafogni őt.
Elszabadult és most meg akarja osztani mindenkivel.
Egy olvasó sincs biztonságban tőle.”


Dennis

Kopp
Kopp
Kopp

- Hagyj! Békén! – minden egyes szót külön hangsúlyozva ejtettem ki.- Hagyj már végre békén! – üvöltöttem rá, de ez csak még jobban feldühítette és megfogva a fejemet újra a falnak verte.

Kopp
Kopp
Kopp

- Ideje kijönni és játszani Dennis. Leróni a tartozásodat. – elengedett és a homlokomból vékony ágakra szakadva folyt végig az arcomon. –  Bár azt hiszem el is kezdődött. – felnéztem és torkom szakadtából üvöltve ki akartam rohanni az irodából, amikor a fejem újból a falon volt.
Kopp
Kopp
Kopp

- Már érzem. – hallottam a vihogását, mely egész életemet végig kísérte, mint a bűnök, melyeket soha nem fogok tudni jóvátenni. - Nem tudod megállítani. – azt hiszem, ha ezt előre láttam volna, most lennék itt, sem ő, ez az egész pedig meg sem történne.
Ha akkor elengedem volna a fülem mellett és csak tovább megyek, minden másképpen lenne. Én is és ő is. De nem bíztam elégé magamban akkoriban és egy percre is, de elgondolkodtam az ajánlatán.
Egyszerű volt igent mondani rá, persze akkor még nem tudtam, hogy ekkora lesz az ára. Máig is azon töprengek, hogy mi lett volna, ha nem-t válaszolok rá, talán akkor nem kéne megbocsátásért fohászkodnom az életem hátralévő részéig. De már jó régóta tudom vagy legalábbis amióta megismertem, hogy a világ egy nagyon gonosz hely.
- Te meg végig azt hitted, hogy elfelejtettem? Mennyire szánalmas vagy. – megragadta a hajamat és az előttem álló akadályt látva, becsuktam a szemem.
Már nem éreztem semmit sem.
- Mosolyogj szépen Dennis!

Kopp
Kopp
Kopp

A fájdalom csak már percig tartott, aztán békésen átadtam volna magam az öntudatlan sötétségnek. De még onnan is kiragadva röhögött a képembe.
- Ejnye, barátom. Hisz lemaradsz a legjobb részről. – a falhoz vágott és velem együtt a bútorok is repülni kezdtek a szobában. – Nem hagyhatom, hogy ki maradj a mókából. – figyeltem, ahogy felemel mindent maga körül és egy könnyed mozdulat után már darabokban hevert a földön.
- Azt akarom, hogy végig nézd, ahogy ízekre szedem a drága világodat. – a pusztítás folytatódott a szobában, én pedig tehetetlenül pillantottam az újabb és újabb sebekre, melyeket én magam követtem el.
Mert megszegtem egy ígéretet. Míg nem a csönd beállta újabb megtorlást követelt.
- Dennis. – az arcomat megragadta és kényszerített, hogy felnézek rá.
A fejemet megpróbáltam elhúzni, ellenkezni bármit is akar velem tenni, de túl erős volt, én pedig gyenge.
- Ez lesz életed legnagyobb műve. – az ujjait mélyen a fejbőrömbe a vájta, melytől azonnal felkiáltottam. – A kamera forog. És tessék!

Kopp
Kopp
Kopp
Folytatások
2829
"A távirányítóért felmászva az ágyba feltúrtam a lepedőt, erről is eszembe jutva, hogy a takaró hová tűnhetett, amikor a párnák között kihúztam. Már nyomtam volna meg a kikapcsoló gombot, amikor észrevettem, hogy a DVD lejátszó be van kapcsolva. ’ Csak nem valami meglepetéssel készültél Chad?’"
2707
"Talán jobb is volt így, mint együtt maradni örökre egy megromlott viszonyban. Eddy és Anna örömmel fogadtak és kérték, hogy maradjak addig ameddig csak szükséges a házukban. Tamara és Derek pedig majd nem minden este átjöttek és mosolyt csaltak az arcomra a legrégebbi barátaimmal együtt."
2844
"Nagy volt a kísértés, hogy hátra dőljek abban a pillanatban és az estém többi részét egy ismeretlen szerző olvasmányával töltsem el, de a kötelesség tudatom előbbre való volt. Nem mintha a főnökömért tenném meg mindezt, inkább az emberekért, akik vették a bátorságot és eljöttek ide, hogy megmutassák mire is képesek egy szerepért."
3157
"Mert ő mellettem van, én pedig nem vágyok senki másra sem. Egy hang, viszont a távolból emlékeztetett, ’ És mi van a férfival, aki melletted ült?’, az üres székre pislantottam. A szemem elidőzve rajta próbáltam felidézni az elmúlt egy percben érzett hihetetlen vonzalmat, de nem volt semmi, mintha meg sem történt volna."
Hasonló történetek
16061
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
5827
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
Hozzászólások
Moviespam ·
Vélemény?
Még új vagyok a horror terén, így szívesen várok bármilyen reakciót, megjegyzést és ötletet a művel kapcsolatosan. Köszönöm!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: