Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tinta - Epilógus

Chad

- Tabitha! -kiáltottam, mihelyst kinyitottam az ajtót, de ami fogadott az még jobban meglepett, mint amit az előbb átéltem a castingon.
Az egész lakás tele volt kamerákkal, melyeken élesen világított a piros jelzés, hogy felvétel készül. Az ajtó előtt volt egy, majd ahogy követtem az éles lencséket, úgy jöttem rá, hogy egyenesen a hálószobába visznek el. Ahonnan meghallva Tabitha nevetését gyorsan berohantam.
Az ágy támlája mellett két reflektor éget halványan, megvilágítva a lepedő alatt lévő női alakot. Lassan közeledve felé beléptem a körülötte lévő kamerák körbe. Minden egyes lépésemet lencse végre kapva kinyújtottam felé a kezem.
- Tabitha. – az ajkai közül egy kis kuncogás szökött ki, majd gyorsan az oldalára fordult.
Folytatva a közeledést, már az ágyon térdeltem és az ujjaimmal már majdnem elértem a testét takaró lepedőt, amikor a szemem az ágy végén lévő vörös pöttyökre tévedt. Ahogy pedig jobban feléjük néztem, mint ha azok növekedni kezdtek volna. Egy újabb nevetés harsant a szobában, de most mintha a fülem mögül jött volna.
- Tabitha? – fordultam vissza, amikor a fehér lepedő belepve engem teljesen elnyelt a világ elől.
Az utolsó, ami láttam az a barátnőm könny áztatta arca volt. Én megöleltem és egy könnycseppje a tenyerembe hullva meglepődtem. Olyan volt mintha tinta lett volna. Aztán utána már csak Tabitha könnyed kacarászására emlékeztem, ahogy a karomban tartottam.


Tabitha

- Chad? – beléptem a nyitott ajtón, aztán bezártam. – Chad! Itthon vagy? Hogy sikerült a casting? – kibújtam a kabátomból, leraktam a szatyrokat és már indultam volna el a konyhába, amikor megláttam a kamerát.
Majd meglepetten vettem észre a többit is és az általuk kijelölt utat, melyet követve egyre mélyebbre jutottam a lakásban.
- Szívem. Nagyon édes, hogy ennyire lázba hozott a filmipar, de nem érzed, úgy, hogy egy kicsit sok a kamera. – néztem rá az egyiken lévő piros pontra, melytől kirázott a hideg.
Aztán belépve a hálószobába körbe néztem, de nem találtam senkit. Leültem az ágy szélére, mire kiszúrtam, hogy a tévé be volt kapcsolva, viszont a képernyőn csak a fehér-fekete kásás kép fogadott.
A távirányítóért felmászva az ágyba feltúrtam a lepedőt, erről is eszembe jutva, hogy a takaró hová tűnhetett, amikor a párnák között kihúztam. Már nyomtam volna meg a kikapcsoló gombot, amikor észrevettem, hogy a DVD lejátszó be van kapcsolva. ’ Csak nem valami meglepetéssel készültél Chad?’
Elmosolyodtam a gondolattól, hogy pillanatokon belül egy szex film képsorai fognak kibontakozni és mihelyst kezdene, izgalmassá válni előbukkan a barátom valahonnan, hogy talán még izgatóbbá tegye az egészet. Ehelyett viszont ő maga nézett vissza rám a képernyőről, a háttérben pedig a hálószobánk a fala volt.
- Szia Tabitha! – intett felém, én pedig bugyután vissza integettem. – Először is ne aggódj miattam, jól vagyok, illetve soha nem voltam jobban, mint most. A casting remekül sikerült és innen jött az ötlet a kamerákkal, meg a filmkészítéssel. – forgatni kezdtem a szemem. – Tudom, hogy most forgattad meg a szemedet. Túl jól ismerlek drágám. – erre a kezemet a szám elé kapva elnevetem magam.
Majd leszálltam az ágyról és már a tévé előtt térdelve figyeltem a szerelmem mosolygó arcát.
- Szeretném a hátralévő életemet is veled eltölteni. Mert szeretlek Tabitha. – a lepedő hirtelen emelkedni kezdett, míg én mindvégig azt a férfit néztem, aki nélkül boldogabb soha nem lehetnék az életemben.
- Én is szeretlek. – dobtam neki egy csókot, miközben az anyag alól egy térdelő alak kezdett kibontakozni.
- Nélküled nem is tudnám elképzelni az életem és azt akarom, hogy örökre velem legyél. – egy férfi volt, a lepedő pedig kezdett vörösödni körülötte.
- Úgy lesz szívem. Mert én is veled akarok lenni. – rátettem a tenyerem a tévéüvegére, majd a kép hirtelen eltűnt.
A lepedő erre megmozdult és az alak egyenesen Tabitha felé nézett.
- Tabitha. – a nő az ismerős hang hallatán meglepődve és mosolyogva hátrafordult.
A kamerák kereszttüzében lencse végre került minden.
Ahogy szerették egymást, ölelték és el sem engedték a másikat.
Míg nem lassan csönd ereszkedett a szobára.
Ők pedig örökre együtt maradtak, ahogy arra mindig is vágytak.

A felvétel pedig csak forog, forog és forog tovább… mindaddig, amíg valaki újra nem kezdi.
Egészen a legelejétől.

Kopp
Kopp
Kopp
Előző részek
2710
"Talán jobb is volt így, mint együtt maradni örökre egy megromlott viszonyban. Eddy és Anna örömmel fogadtak és kérték, hogy maradjak addig ameddig csak szükséges a házukban. Tamara és Derek pedig majd nem minden este átjöttek és mosolyt csaltak az arcomra a legrégebbi barátaimmal együtt."
2848
"Nagy volt a kísértés, hogy hátra dőljek abban a pillanatban és az estém többi részét egy ismeretlen szerző olvasmányával töltsem el, de a kötelesség tudatom előbbre való volt. Nem mintha a főnökömért tenném meg mindezt, inkább az emberekért, akik vették a bátorságot és eljöttek ide, hogy megmutassák mire is képesek egy szerepért."
3161
"Mert ő mellettem van, én pedig nem vágyok senki másra sem. Egy hang, viszont a távolból emlékeztetett, ’ És mi van a férfival, aki melletted ült?’, az üres székre pislantottam. A szemem elidőzve rajta próbáltam felidézni az elmúlt egy percben érzett hihetetlen vonzalmat, de nem volt semmi, mintha meg sem történt volna."
2406
"A fájdalom csak már percig tartott, aztán békésen átadtam volna magam az öntudatlan sötétségnek. De még onnan is kiragadva röhögött a képembe."
Hasonló történetek
10125
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
5340
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: