Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Táltostűz

Kérdi valaki a nyílméregbékától, hogy „Drágám, akarsz te jáspis, opál, rubin vagy smaragd, de mérgező, szép, de gyilkos lenni?” Mondja-e neki az anyja ebihal korában: „Kedvesem, úgy vigyázz, hogy ne szeress, mert veszélyes vagy!”? Választhat vajon a kis jószág? De bizonyosan azt mondaná: jó ez neki így. Hogy is ne volna jó? Ő így éli túl a létet, neki ez hasznára van. Tudja is róla mindenki: harsány, hát halálos.
Mondta-e vajh apám anyámnak, hogy „Ím, szörnyet nemzettem hát, ki bár okos lesz mint te és a te apád és az én kék szemeimet örökli, azért mégis inkább óvd tőle a Világot!”? Nem mondta. Egyszerű, miért nem: nem sejté még azt, nem is tudta meg soha. Ennek ellenére mégis mindig valami néma iszonnyal viseltetett irántam. Talán ő maga sem tudta, miért húzódik el tőlem mindig, talán én is tévedek, ha megérzésnek hiszem. Tán csak személyiségünk hasonlatossága riasztotta – mindkettőnk makacssága és uralkodási vágya. Két türannosz nem élhet egymással békében. Azért is volt ez, mert ő Lászlót várt, nem engem, a férfiember pedig nem átok a többinek. A férfinak csak a teste erős, az érzelmei és tán az elméje is, de akaratáról csak hiszi, hogy van, lelke gyenge és nem tudja uralni önmagát.
A szülészorvos is csak annyit mondott: „Asszonyom, kislány.”, nem pedig azt, hogy „Ég irgalmazzon magának drága asszonyom, veszedelmet hozott a Nap alá, mely oly, mint a járvány: se jó, se irgalmas, nem ismer kegyelmet, de kiszámíthatatlan és veszélyes. Hasonlatos a vékonyszálú, gyengének látszó szulákhoz: könnyen tépni levelét és szárát, de mindenre ránő, mindent halálrafojt és aztán továbbáll; szép és haszontalan, de kiirthatatlan.” Nem gondolta még anyám, hogy a legszebb virágok mérgezőek és a legédesebb a rothadó gyümölcs.
Oly lettem, mint a tűz: szép, meleg, éltető erejű, de pusztító hajlamú. Ám nem vagyok hasonlatos a lángok többségéhez: nem terjed parazsam ezerfelé, mindenféle haszontalan irányba. Veszélyesebb vagyok, gyilkosabb és kiszámíthatatlanabb.
Így lettem hát Táltostűz.
Hasonló történetek
3719
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
4143
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
geminigirl ·
"Pici haja, nagy a hasa, készen van a török basa" - énekelgettük anno, megboldogult gyermekkorunkban.
Mostanában a haj vagy jobb esetben a has helyettesíthető más testrésszel. Tetszés, igény, érdeklődés és tapasztalatok szerint. :smile:
Sztrájk ·
No az attól függ, hogy a helyettesítés ellenére megtarthatom-e a jelzőket.

szigorúan bizalmacska ·
Tisztára úgy kezdődik, mint egy Csársz Dikensz.
:blush:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: