Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szilveszteri rémálom

Ez egy kis humoros írás lenne gimis éveimből a suliújságba:


Éppen hogy túlélted a karácsonyt és a gyomrod is megvívta a 3. világháborút a karácsonyi vacsorával, és már megint itt egy újabb nagyszerű alkalom arra, hogy legyen okod a suliból hiányozni. A szüleid úgyis a szomszédokhoz vannak meghívva, bár téged is akarnak vinni. Egypár tányér és kristálypohár összetörése után rájönnek, hogy neked már úgyis 9-kor ágyban a helyed. Most már szervezheted a saját bulidat.

Először az ételt és az italt kell bebiztosítani. A pezsgőt és a többi italt egy utcai árustól veszed. A pezsgőspoharakat összetörted, így szükséged lesz műanyag poharakra, amit 20 kávé és capuccino megivása után a kávéautomatából bebiztosítasz. A nasit kihalászod a kukából. A hangosbemondón kihirdeted, hogy buli lesz nálatok, és a nappaliból a TV-n, a hifin, a kanapén és egy asztalon kívül mindent el lehet vinni, a rendezkedés így le lett tudva. Beszerzed a lézershow-hoz és a diszkó világításhoz szükséges felszerelést az ócskapiacon, és itt veszed meg a szobai tűzijátékhoz szükséges petárdákat, elcserélve anyud arany ékszereire. Hazaérve előkészítheted az esti bulit, közbe-közbe megkóstolgatod a beszerzett italok minőségét. A biztonság kedvéért tűz esetére a garázsban talált három liter benzint szétlocsolod a házban. Nemsokára megérkeznek a haverok, 23 órakor a hifi kiveri a biztosítékot, amit egy jól irányított kalapácsütéssel visszaversz.

Éjfél előtt a TV túlmelegszik, majd a vezeték kigyullad. A szétlocsolt benzin is megteszi a hatását, kigyullad a ház. Az előkészített petárdák is aktiválódnak és mindenki 23: 30 kor „Boldog Új Évet” kíván. A „tűzi- játékká“ sikeredett tűzijátéknak a szomszédok által kihívott tűzoltók vetnek véget. Ezután hirtelen mindenki eltűnik, a szüleid pedig hazatérve örömmel látják, hogy leesett az első „hó“ megpillantva a vizes, poroltós, habos házatokat.
Hasonló történetek
3117
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
4165
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

dstella ·
Aha.
És hova jársz, lelkem?
Tűzoltósuliba?
Oda úgy se követelmény a humorérzék...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: