Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Egy egyetemista srác egy pletykának akar utána járni, viszont arra nem számít mi minden fog...
kortárs, epika, kispróza, próza, novella, elbeszélés
Lola fiatal egyetemista irigylésre méltó élettel. Ám találkozik valakivel aki teljesen felborítja/felboríthatja...
kortárs, epika, kispróza, próza, elbeszélés, novella
kortárs, kisepika, epika, próza, elbeszélés, novella
Friss hozzászólások
beny30: Szia!Ez a torteneted is nagyon...
2019-04-21 14:46
jólélek: Csöpp-csöpp. :) Nem rég volt k...
2019-04-20 15:54
peti7711: Segítsetek nekem légyszíves. M...
2019-04-17 08:25
peti7711: Sziasztok. Meg tudná nekem val...
2019-04-16 10:37
peti7711: Sziasztok. Én még új vagyok it...
2019-04-15 14:51
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szexuálisan kihasználtak !?

Nem sűrűn írogatok történeteket, nem is vagyok jó benne. Abban sem hogy kitaláljak dolgokat, nincs hozzá fantáziám és időm sem. De most olvasva, látva ezt a sok szexuális zaklatási hírt, gondoltam leírom a véleményét, történetemet.
Én úgy gondolom, hogy mivel még mindig férfi uralom van a világon, értem ezt főleg a munkahelyekre, egy nőnek sokszor nincs más választása. Vagy belemegy a játékba vagy nem. Mert tudjuk, amíg világ a világ, lesznek hatalmukkal visszaélő férfiak és nők is.
Persze, akad olyan amikor valamit remélünk, várunk cserébe attól, hogy odadobjuk magunkat áldozatként. Ha nem azt kapjuk, akkor meg nem történtté tennénk vagy bosszúból fel is jelentenénk az illetőt. Sokunk tudna mesélni erről. 
Én 20 éves voltam mikor egy ügynökség révén elkerültem egy fehérnemű és fürdőruha reklámozásával foglalkozó céghez modellként. Mindig érdekelt a divat, maga a modellkedés is és a készítésük is. Teljesen egyedi tervezésű ruhaneműkről volt szó. Nem mondom hogy sok pénzt kerestem vele, de élveztem és tapasztalat szerzésnek fogtam fel. Egyébként ez egy családi vállalkozás volt 5-6 alkalmazottal, egy 60 körüli házaspár irányítása alatt, ahol a nő Olasz volt, de beszélt magyarul. Volt még 2 nálam pár évvel idősebb modell lány akikkel együtt dolgoztak, velük nem volt szoros kapcsolatom.
Úgy 3 hónap elteltével sem vettem észre semmi szexuális közeledést. Segítőkészek, rendesek voltak a főnökök és a fotós is. Majd egyszer megkérdezték akarok-e merészebb ruhadarabokat is felvenni, mert most kezdenek bele egy új projektbe. Erotikus fehérneműk és segédeszközök forgalmazása.
Mondtam, hogy maradnék a hagyományos fehérneműnél, miután láttam, hogy miről is lenne szó. 
Szinte semmit sem takartak azok a ruhák, sőt....
Az akkor nekem túl sok volt, nem álltam készen rá  és akkoriban jártam egy nálam 7 évvel idősebb pasival. Laza kapcsolat volt , de azért illet volna őt is megkérdezni mielőtt döntök. De mivel nemet mondtam így nem is meséltem neki el, főleg, hogy már a sima fotózásnak sem örült.
Szép lassan pálya szélére kerültem, alig hívtak. Mivel engem még az ügynökség fizetett, így elsősorban a saját modelljeikkel dolgoztak, akik gondolom bevállalták, amit én nem.
Megbeszéltem a barinőmmel és ő támogatott, így felhívtam őket, hogy vállalnám, ha még lehet. A pasimnak nem mondtam el.. Azt mondták majd visszahívnak. Már nagyon kellett a pénz, így elhelyezkedtem egy kávézóban éhbérért. 3 hét után hívtak be megbeszélésre és próbafotóra. Olyan fura volt ott állni szinte meztelenül és pózolni. Amennyire izgultam, azért nem sikerült olyan rosszul. 1 hét után vissza is mentem. Kettős érzés volt bennem. Több pénz, de még nem éreztem magam jól ebben a szerepben.
Sok cucc tetszett is, de a segédeszközök között azt sem tudtam néha mi mire való.
Egy nap mondták, hogy ugorjak be hozzájuk a fotózás után. Volt egy fullos lakás a stúdió felett. Volt még egy pár ingatlanuk, hozzáteszem.
Kaptam egy kis dicséretet, hogy pár hét után egyre jobbak a fotók és könnyebb velem dolgozni.
Átbeszéltünk pár dolgot a főnökasszonnyal. Elmesélte, hogy vannak velem terveik, Amerikában is lenne fotózás és egy videoklip forgatás. Egyből mondtam, hogy semmi pornó. Mondta, hogy semmi ilyen, csak félmeztelenül kell egy rapes videoklipben szerepelni több kaukázusi típusú lánnyal + a saját projekt.
Szóval happy voltam és úgy éreztem elindult valami, végre egy kis siker. Eddig nem volt szerencsém sem a pasikkal, sem a munka terén.
Úgy éreztem a kapcsolatom is egyre jobb a főnökasszonnyal.
1 hét múlva megint felmentem, enyhén spicces állapotban, köntösben volt. Közölte, úgy néz ki akkor nyár közepén indulunk az USA-ba. Boldog voltam, ittunk is rá egy pohár bort. Lerakott egy-két újságot, hogy ezekben fognak megjelenni a termékeink velem és még egy lánnyal. A videó klip is sínen van, azt mondta, bár nekem a rapper neve semmit nem mondott. Mondott pár mondatot, hogy mit lehet keresni, de amíg nincs szerződés semmit nem akar ígérni. De amire célzott, attól majdnem dobtam egy hátast. Életemben nem láttam annyi pénzt. Azt mondta ezért kell külföldre menni, ott van a jó pénz.
Elővett pár új terméket és megkérdezte, hogy használtam-e már valamelyiket vagy hasonlót.
Ha nem lenne pasim akkor lehet lenne otthon..... válaszoltam, de már legyintett is, hogy sokszor jobb, mint a pasi, higgyem el. Nevettünk.
Elkezdett pár intim kérdést: milyen sűrűn masztizok, mit szeretek a szexben, nőkkel való sex stb, stb.
Igazából csak az első pár perc volt nekem kínos picit. De oldódtam gyorsan és még egy pohárka bor is segített. 
Volt humorérzéke, sokat nevettünk és laza volt 61-2 éves korára. Külsőre is nagyon jól tartotta magát. Ezzel főleg akkor szembesültem, amikor hirtelen levette a köntösét és ott állt előttem meztelenül. Milyen nőnek tartom? - kérdezte … megint egy kis zavar, majd ráböktem, hogy nagyon szexi. Elvörösödtem, nevetett, majd levett a polcról egy albumot és fotókat mutatott. Fiatal, korombeli aktfotói voltak. Ő is így kezdte ahogy én és nézzem meg, hogy most azért van mit a tejbe aprítania.
Az utóbbi hetek baráti közeledése, a sok jó hír és terv velem kapcsolatban kicsit megszédített. Utólag tudom, hogy a barátomat is elhanyagoltam. 
Amikor ott ültünk a kanapén és éreztem a közeledését, bizony a karrieremre is gondoltam és nem foghatom arra a kis borra vagy a naivságomra, hogy belementem a játékba annak ellenére, hogy inkább pasi párti vagyok és csak egyszer volt egy kis petting lánnyal. 
Simogatott, majd megcsókolt, elkezdett vetkőztetni, szép lassan a hevessége átragadt rám. Az erotikus simogatásokból egyre vadabb csókolózás és tapizás lett és egyre jobban kívántuk egymást.
Nem gondoltam volna, hogy tudnék szexelni egy nálam 40 évvel idősebb nővel.
Dörzsöltük a puncinkat egymáséhoz, az nagyon jó volt. Elkezdett ujjazni, nagyon nedves voltam.
2 rosszalkodó lány, akik otthon nem kapják meg azokat az intim dolgokat, amit most itt igen. :)
Hirtelen nyílt a bejárati ajtó, amiből egyenesen rá lehetett látni a kanapéra a nappaliban, ahol éppen pánikomban azonnal összezártam a lábaimat. A főnökasszony visszafordította a fejem az ajtó irányából.
Nyugi ez csak a Befektető :)  Befektető = főnök = férj.
Tovább smároltunk, próbáltam csukva tartani a szemem, ne is tudjam most mi történik körülöttem. Hallottam, hogy a főnök mögöttem van valahol, én meg a kanapén széttett lábakkal, a felesége a puncimban matat és megállás nélkül csókolózunk. 
Hallom, ahogy a sliccét lehúzza és kibújik az öltönyéből. Érzem, hogy egy erős férfi kéz megfogja a mellemet és a bimbómmal játszik, majd áthajol a kanapén és elkezdi csókolni a nyakam. Felváltva smároltam velük. 
Mire kb 3-dszor fordította a fejem valamelyikük a pasi irányába, éreztem csukott szemmel, hogy a számhoz ér a farka. Kinyitottam szemem és nem volt kedvem a fickóhoz. Közel sem tartotta magát olyan jól, mint a felesége. Pocakos, kopaszodó, szőrös, tele arany fux-szal. Hirtelen elgondolkodtam, jó helyen vagyok én, aki mindezt csinálja. Elhúztam a fejem. 
A nő nyalta-falta a nyakam, a fülembe súgta: Legyél jó kislány, ő a főnököd. Gyengéden visszatolta a fejem a farkához. Kinyitottam a szám, belementem, nincs visszaút.
Betolta a faszát lassan, majd egyre gyorsabban mozgott. Megpróbáltam megfogni a farkát, de a nő levitte a puncijához a kezem. Elég kitekeredett pózba kerültem. Gyorsan történt minden, pár perc múlva egy műfasz került az asztalról a puncimba.  
Már én sem tudtam uralkodni magamon, nagyon hangosak voltunk. Letérdeltem és úgy kezdtem el szopni, a puncimban folyamatosan volt valami műfasz, vibrátor vagy a nő ujjai. 
Egyre jobban érezni akartam magamban a pasi farkát.
Akarom-e, hogy megkeféljen a férje - kérdezte. Ez most olyan, mintha elém tennének egy Raffaello csokit és arra kellene nemet mondanom. ( kedvencem :) Bolintottam. Megfordítottak, lementem kutyapózba. Hátulról rakta belém, a nő elém ült és a punciját nyaltam. 
Nagyon jó volt, először éreztem, hogy milyen jó amikor húzzák a hajam közben. Éreztem a faszát, ahogy feszíti szét a puncimat. Nem volt hosszú, inkább vastag, nagy makkal. Nagyon jó volt, ahogy néha erősebben tolt rajtam.
Pár perc múlva felállt a főnökasszony, nem hallottam, hogy kopogtak csak az ablaküvegből láttam, hogy egy lánnyal beszélt az ajtóban, majd hallottam is hogy kiabálnak egymással valami feljelentésről és befele mutogat. 
Ha látom őt, akkor ő is lát az tuti. 
Abban  pillanatban a pasi kirántotta belőlem a farkát, megfordított és az arcomra élvezett. De akkor már a főnökasszony is visszajött, miután becsapta az ajtót.
A puncim még bizsergett, nem tudtam még elélvezni, úgy láttam nem is fogok. Arcomról próbáltam letörölni a gecit. Nem így terveztem a végét, már ha egyáltalán volt is tervem. Látszott a nőn, hogy ideges még, ha próbált is mosolyogni. Odajött, átölelt, megpuszilt, gyorsan tusolj le és bocsássak meg nekik, de közbe jött valami és el kell menniük. Kiábrándító volt az egész. Le sem tusoltam, csak arcot mostam és szégyelltem magam, minél előbb el akartam menni onnan. Látszott, hogy bánják, hogy így alakult, de ez semmin nem változtatott. Hányni tudtam volna magamtól, tőlük, a szitutól , mindentől. 
Megbántam. Ennek ellenére még dolgoztam nekik, mert kellett a pénz. Később még bocsánatot kértek és nem közeledtek felém szexuálisan. Aztán a hitegetésből elegem lett, semmi nem lett az USA kalandból. Félév múlva otthagytam őket. Később kiderült, hogy nem én voltam az egyetlen balek. Az a lány is, akivel kiabált, szintén ott dolgozott. De ő állítólag nem szexelt velük. Ezért nem alkalmazták.
Szerintem azért is tárta ki az ajtót a főnökasszony, hogyha te nem, akkor van más. Engem meg akkor pont ott dugott a főnök. Csak a csaj berágott és feljelentéssel fenyegetőzött. 
Valószínűleg ez hatott rájuk így. Mi az igazság, azt nem tudom, csak ami engem érintett.
Nem haragszom rájuk, elfelejtettem, túlléptem már rajta, ezért is tudtam róla írni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Erikababa ·
Meg annyit fuznek hozza hogy nem vagyok egy nagy tortenetiro csak leirom ami megtortent velem. Azt sem allitom hogy szent vagyok, mert igen megeltem ezt azt es a szex is mindig fontos resze volt az eletemnek vagy igy vagy ugy.
Pumpkin ·
Mivel még nem találta fel senki az idő utazást, így felesleges is azon agyalni, hogy mit tettem volna másként, ez igaz. Csak rosszabb pillanatokban jut eszembe, hogy "mi lett volna ha". Szerencsére ritkán vannak ilyen depis pillanatok. :) Nyilván késő érő típus vagyok, de nem 20 évvel később, azért az durva lenne. :D De ez már így marad, az már biztos. Ha tízen sok évvel ezelőtt nem jöttek össze ezek a dolog, akkor most mikor az idő múlása rajtam is meglátszik, akkor miért lenne jobb a helyzet? Csak is rosszabb lett a helyzet. :) Ahogy te is fogalmaztál "ha esetleg külsőre bejött". Ha valaki nekem azt mondja, hogy a belső érték számít azt hangosan kinevetem, mert ez hülyeség. Akárki akármit mond az első a külső vonzódás (vagy a pénz), és utána jöhet a többi. De mivel se nem jól nem néztem ki soha, és pénzem se sok volt, így a lányok, vagy rám se néztek, vagy átnéztek rajtam, de a legrosszabb az volt mikor ki is nevettek. Szóval akik jól néznek ki, azoknak sokkal könnyebb a kezdet, még válogatási lehetőség is van, ezt egy jó adottsággal rendelkező ember fel se tudja fogni, hogy ez milyen szar érzés ez. És ez az egész kihat egy ember nem csak pár napjára, hanem az egész életére. Ami még fura hogy megtalálható ugyan ez az üzleti élet olyan részén, ahol semmi keresni valója se sincs. Pl nem rég esett meg velem. Ketten mentünk megbeszélésre, másik srác totál hülye volt a témához (azért kellettem én, mert én fejben tartok mindent), de viszont az a szép fiú típus. Persze, hogy a tervező gárda összes csaja köré gyülekezett, utána jött, hogy segítsek de mondtam neki, hogy nem tőlem kérdezték, nem az én feladatom. Teljes külső ítélkezés, az elején senkit se érdekelt, hogy kinél van a tudás meg az ész. A másik az is nem régi eset, úgy eset, hogy megcsúsztunk a munkával, így én is munkás ruhát húztam, és mentem a helyszínre dolgozni, mint a többi alkalmazott. Persze az egész építkezés úgy kezelt, mint egy utolsó senkit. Munka után két! nappal vissza kellett mennem, de már normális ruhában, (zakó ing nyakkendő stb.) az építés vezető ahogy meglátott jött (alig ismert meg) üdvözölt, tulajdonosoknak is, teljesen más volt a hozzáállás. Jó nyilván nem áll le haverkodni egy munkással egy építés vezető, de legalább ha ráköszönnek köszönjön vissza. Csak arra akartam kilyukadni, hogy mennyire előítéletesek az emberek, és ez számomra mindig hátrány volt.
Erikababa ·
Sok mindenben igazad van sajnos. Tegyük meg hozza hogy a nőknek is mindig könnyebb , mármint ami a párválasztást illeti. A munka az megint más, ott azért ki vagyunk szolgáltatva a pasiknak rendesen. Igen a külső megfog a belső megtart ez örök igazság.
Pumpkin ·
Tetszik ez az utolsó momdatod, majd felhasználom egyszer ha lesz rá alkalmam. :) Na ezt is "túl éltem", igaz, hogy a nagy számlálló ugrott egyett, de szerencsére, úgy mint a év többi napján, csak egy nappal lettem idősebb. :) Szuperul elterveztem már egy héttel előtte, egész nap nem csinálok semmit, csak fekszem. Na ez annyira jól sikerült, hogy délután kettőig ki se keltem az ágyból. Na nem azért, mert így terveztem, hanem mert 39 fokos lázam volt. Szóval jól sikerült. :D Más téma: Neked küld e-mailt az oldal rendszere, hogy írt valaki ide? Mert nekem nem, szóval míg be nem lépek ide, addig nem is tudom, hogy írtál. :( Ha esetleg úgy gondolod, profilomon van publikus e-mail címem, ha oda írsz, azt előbb látom. Bár az is ál e-mail, de azért létező. Akkor használom, mikor nem akarom, hogy elsőre kiderüljön, hogy mi is a nevem. :) Ha esetleg írnál, akkor beszélhetnénk más témárol is, szeretek érdekes emberekkel beszélgetni, és eddigi "beszélgetésünk" alapján érdekesnek talállak. :) Rohanok aludni, mert csak 3 órát aludtam az éjszaka, és kezd eluralkodni rajtam a fáradtság. Régen jobban bírtam, még az egyetemen, simán fent tudtam lenni 38-40 órát, és meg se kottyant, ma már nem menne. :)

Erikababa ·
Lenne bizony de nem akarom sok kritikanak kitenni magam :)

Dávid Juhász ·
Szia Erika! Valahol megértelek, más is ezt tette volna a helyedben. Egyébként engem felizgatott a történeted.
Erikababa ·
Szia David. Azert vannak akik ebbe nem mentek volna bele en is ismerek de nem vagyunk egyformak ezert szines a vilag :) De azert annak orulok ha valakire uditoen hat a tortenetem

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: