Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelem és Boldogság

Sokszor tűnődtem már azon, mi is az a szerelem. Sok mindenkitől hallottam már sokfélét, de az igazi jelentésére még nem sikerült rájönnöm, egész mostanáig.

Szeretni valakit, tudjuk mit jelent. Szereted édesanyád, szereted édesapád, nagymamád és nagypapád, szereted barátaid, haverjaid. Itt talán neked is eszedbe jutott a kérdés. Ugyanúgy szereted édesanyád, ahogy egy haverod?
Lehet, ám a válasz közel sem ilyen egyszerű. Ugyanannyira szereted őket? Lehet, de ez a válasz sem ilyen egyszerű. A szeretet egy nagyon összetett és bonyolult dolog.

Mi hát akkor a szerelem? Többféle szerelem létezik. Reménytelen, fájdalmas, boldog. Melyik hát az igazi? Azt hiszem erre mindenkinek magának kell rájönnie. Mindenkinek mást jelent a szerelem és hogy mit attól függ, melyiket érzi. Elmondom számomra mit.

Voltam már reménytelenül szerelmes, voltam már vak a szerelemtől, féltettem már másokat a szerelemtől, de úgy még nem voltam szerelmes, hogy ettől boldog legyek. Egészen mostanáig. Mostmár rájöttem, a szerelem annyit jelent, mint minden másnál jobban szeretni valakit. Megtenni érte akármit, mellette állni mindenben, ha örül vele együtt örülni, ha szomorú vele együtt szomorúnak lenni. Osztozni vele jóban, rosszban egyaránt, és mindeközben úgy érezni, ez a te örömöd is, vagy te terhed is, ha hibázott te is hibáztál, és ha valamit jól csinált, te is jól csináltál. Mintha eggyé válnátok olyan ez. Egy idő után bizony rájössz, hogy igazi szerelem, csak 2 lélektárs között jöhet létre. Olyanok között, akik lelke együtt született, és az idők végezeténél együtt tűnik is feledésbe. Együtt lenni örökké. Ez a lélektársak sorsa, és ez az igazi boldogság.

Végül is, a szerelemről kezdtem beszélni mégis eljutottunk a boldogságig. Apró, rövid boldogságot sok minden adhat: Zene, tánc, kedvenc hobbid, olvasás, sikerek, talán még kudarcok is. Ám igazi boldogság mégis csak egy van: Ha szerelmes vagy. Szerelem nélkül nincs boldogság, és boldogság nélkül nincs szerelem. Ezt sose feledd, ha a boldogságot keresed, szerelmet is találsz, és ha szerelmet keresel, boldogságot is. Ezt sose feledd.
Hasonló történetek
4178
Jelenleg 13 éves vagyok.
4185
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: