Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szaturnusz a földön

Pártbizottsági ülés volt, amin a párttitkár is megjelent. Amikor egy témát felvetettek, megkérdezték, ki akar hozzászólni, mindenki lehajtotta a fejét. Én hozzászóltam, nem tudtam, mi itt a szokás. Ezek a bólogató Jánosok.
A gyűlés után egyikük azt mondta:
- Én a helyedben nem szóltam volna hozzá Két, nem azért vagy itt!
Otthon a házi bácsinak elmeséltem, mi történt a munkahelyen, s mit mondtak. A ház tulajdonosa meglepődött a munkahelyi viselkedéseken.
- Az élet olyan, mint egy sakkjátszma – mondtam neki, de ha kufárok mozgatják az elesetteket, könnyen besározhatják őket, de minél mélyebbre nyomnak valakit, annál vakítóbban emelkedik ki a sötétségből, hogy tükröt tartson a fekete lelkűek elé.

Egyikük felajánlotta, hogy legyek helyette a párttitkár. Nem értettem a jelentéseket sem, miért kell mást írni, mint amit az információ felelősök leadtak a munkahelyi problémákról.
Én is információfelelős voltam, olyankor bejártam az üzemet, megkérdezve gondjait mindenkinek. Novemberben adtak érte 500,-Ft jutalmat.
Természetesen ismeretlenül hagytam a gondok felvetőit, amiért megkeresett az új pártitkár, aki lábát az íróasztalra tette, úgy ült, kedvencként a pitizők között, mint egy kiskirály. Egyesek „lecsúszott műszerésznek nevezték el”, s közölte, mondjam el, ki mit mondott. Válaszoltam, hogy nem tehetem, mert nem fognak bennem bízni ezután.
Előtte a pártbizottságon voltam munkatársként, Szinte minden nap egy-egy jegyzőkönyvet kellett írnom gyorsírással, s ezt áttenni gépelt szövegre.

Közben mosogattam a poharaikat, mert munka után a pitizők összegyűltek általában ivászatra, melyhez az italt nekem kellett beszereznem.
Elődöm nem dolgozta ki a jegyzőkönyveket, de az nem volt baj.
Egyik alkalommal a pártbizottságra vittem a jelentést, amikor az ott dolgozó nők mondták, menjek be nyugodtan az I. pártbizottsági titkárhoz, s adjam át személyesen a jelentést.
Bekopogtattam, udvariasan kezet nyújtva bemutatkoztam a rettegett embernek, kinek születése helye Bodrogköz volt.
Amikor a gyerek lábát az óvodában leforrázták gulyáslevessel, s táppénzre kellett mennem vele, a pártbizottsági felettesem így szólt:
- Első a munkahely, utána jön a többi.
Kicserélt engem egy gátlástalan, velem gyorsíróba járó nővel, aki később is megmaradt párttitkárból elnökké vált volt felettesem mellett.
- Éppen ideje volt, hogy Marika emelkedjen – mondta az ismerőse hangosan.
Semmit nem ír alá az új elnöknő, amit én viszek fel neki – mondta egyik ismerősöm, ezt kiabálta az irodában


Az elnöknő hófehér Mercedessel közlekedett.
Egyik esetben a kocsiját a gyerekek megdobálták kővel.
A váláskor felhívatott engem volt férjemmel együtt azzal, hogy béküljünk ki, ha nem, adjam oda a lakásomat neki, ne buszocskázzon Bodrogközből be a városba, holott volt autója. A volt anyósom (anyjukom) nekünk vett egy Zsigulit, hogy kényelmesen utazhassunk ki hozzájuk. Nem sokat ültünk a kocsiban.
Az elnöknő el akarta választani a két gyermekemet azzal, hogy a kicsit adjam az apjának, a nagyobbik velem marad.

A következő munkahelyen informálódó személyzetisének azt a választ adták: én nem vagyok megbízható. Az új munkahelyi vezető közölte, hogy csak addig vesznek fel könyvelőként, amíg egy kicsit megnyugszom. Nem értettem, mitől.
Itt írtam egy köszöntőt Tóni bácsi születésnapjára, melyre engem is meghívtak. Azóta is tart a boldog születésnapot köszöntés.
Hasonló történetek
3939
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
4070
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Őzgida ·
Minden rész egy történet szinapszisa-mindet meg lehetne írni külön-külön...de jobban,összeszedettebben.Ne add föl!Írj ezekből történeteket.

Miklós Zoltán ·
Csatlakozom az elöttem felszólalóhoz. Municiozitásod láttán elkap a quartana. Mindenesetre a prosperitas nem vádolhat traumatotropizmussal. Egy igaz, echte magyarként gratulálok!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: