Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sötétség

Sötétség



Te mit tennél….

ha egyedül lennél….

a sötétben….
Liza egy buliból tartott hazafele. Egyedül sétált a kihalt úton, a mellette lévő erdőből hangokat hallott. A fiatal lány nem egy félős valaki úgy döntött bemegy a nagy rengetegbe megnézni mégis mi van odabent, öt-tíz perce sétálhatott a sűrű erdőbe mikor megtorpant, eltévedett.
Pár pillanatra megállt, hátha be tudja magát tájolni, hogy mégis merre lehet. A hangot, amit követett már nem hallotta. Helyette valami más zaj erősödött meg a háta mögött. Egy gonosz hang, mely őt akarta. Liza megijedt és gyors iramba elindul egy irányba, de a hang nem hagyta abba. A lány elkezd rohanni, de megbotlott és elesett , az eséstől megütötte a fejét és elkezdett vérezni. Mikor a földön feküdt meglátott maga előtt egy halvány alakot, aki egyre közelebb ért hozzá, hírtelen felpattant és elkezdett rohanni a másik irányba. Mikor lelassított, körülnézett és nem látott senkit és semmit, pár másodperc múlva sátáni kacajra lett figyelmes, riadtan a hang irányába néz és elkezdett hátrálni. Miközben hátrált a háta mögött egy ember alak suhan el, mire a lány hirtelen megfordult és ismét elkezdett rohanni. A sűrű növényzet miatt nagyon lassan haladott majd egy nagyobb ágnak nekiment és a hátára esett. Pár másodpercig nem mert megmozdulni de mikor erőre kapott felállt és ismét körülnézett.

Rémeket látsz?

Vagy ez maga a valóság?

Liza az erdő mélyén próbálkozik nyugodt tiszta fejjel gondolkodni. Pár perc múlva felkapja a fejét és egy igen erőteljes lihegésre lesz figyelmes, ami a háta mögül jön egyre közelebb, szinte már a tarkóján érezte a lihegés szelét. Riadtan tovább fut, futás közben meghall egy autót, ami a közeli úton halad és a hang irányába kezd el rohanni, mikor kiér az erdőből az autóhoz akar futni, de megbotlik az árokba majd az autó elé esik, ami nem tudott időbe lefékezni és el is üti….

A saját agy szüleményeid elöl menekülsz

mert csak te voltál…

Egyedül a sötétben!
Hasonló történetek
5984
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
7705
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pi-Tec ·
Még valami: ez egy pszichológiai horrortörténet (mivel nincs valós ellenség). Ilyen esetben nagyon fontos átadni az érzelmeit, a gondolatait a hős(nő)nek. Pl. pontosabban leírhattad volna, hogy mit hall, mit lát, mit érez... Oké, vegyük elő megint azt az őt akaró hangot:

Liza mögött megzörrent egy bokor. Odanézett, de nem látott senkit. "Biztos csak egy állat" - nyugtatta magát. a szél feltámadt, és megzörgette a fák lombjait, de a lány valami mást is kihallott belőle; egy álságos hangot, ami hívta őt:
- Liza... Gyere ide, Liza...
"Csak képzelem... Ez... nem a valóság..." - gondolta a lány, de megfagyott az ereiben a vér.
- Gyere ide! - követelte a hang, a lány pedig futásnak eredt.

Nevergirl ·
hát hát hát (tudom, hát-tal nem kezdünk mondatot.). :frowning: ...én sem vagyok egy E.A.Poe,de annyit én is látok, hogy ez egy elég összecsapott munka.nem is tudom.eléggé elsietted a dolgot.na igen, tényleg az a legzavaróbb,hogy az időrendeket kavarod.nekem mondjuk egy igényesen -és hosszabban- kidolgozott történetben a befejezés még tetszett is volna.legközelebb fordíts több időt rá,és jobb lesz! :laughing:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: