Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sose mondd, hogy sose

Mint majdnem minden ember régebben én is hajlamos voltam ítélkezni, meg és elítélni mindenkit a tettei alapján a körülmények és holmi tények ismerete nélkül.
Aztán a mindennapi élethelyzeteim megtanítottak arra hogy legyek nyitottabb és elfogadóbb. Amikor ifjak és büszkék vagyunk a soha és az örökké a két legtöbbet használt kifejezésünk.
Így voltam ezzel én is. Nem szeretnél triviális frázisokat pufogtatni egy rossz házasságról, megalkuvásról és csendes boldogtalanságról de tény hogy sosem gondoltam volna hogy egyszer szeretőm lesz.

De lett.

Ez a sztori simulva a kiválasztott témámhoz a szexről fog szólni.
Arról hogy egy a harmincas éveit piszkosul taposó nő több év szexmentes élet után megtalálhatja/megtalálja a neki tökéletesen megfelelő 30 éves szeretőt.
A soha fogadalmak listáján a nem szexelek kollégával is szerepelt.
Ha valaki egy megláttam a munkahelyen és megszerettem sztorit vár akkor csalódni fog. Nap nap után együtt dolgoztunk bár csak társterületen így volt hogy egy nap ötször beszéltünk volt hogy egyszer sem.Mindig számíthattam rá,segített mindenben,ha valamit kérdeztem vagy nem értettem türelmesen magyarázta el, úgy hogy közben egy pillanatra sem éreztem magam hülyének.Ha rossz kedvem volt, felvidított.Sosem adta jelét hogy tetszenék neki vagy akarna valamit, de ha bolondoztam vele reagált rá.Aztán egyszer valami kitalált ürüggyel elhívtam találkozóra.
Itt szögezném le hogy kedves Uraim,illúzió romboló leszek de mindig mi Nők választunk. Mindig :) A randin történtek folytatását holnapra ígérem .
Hasonló történetek
3812
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
4220
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Eddig magyarázkodó, kapkodó, felszínes és gyenge.
Andreas69 ·
Egyetértek, de miért nem nyomtad rá a pirosat, ahogy én is?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: