Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rejtve

Nem tudok mit mondani. S vajon akarjak- e bármit is. Mikor lehetetlen. Hiábavaló. Mert, amit kaptam gyönyörűbb, mint a legszebb álom.. S, hogy ez maga a valóság- még hihetetlenebb. Mint kisgyerek a tündérmesét hallgatva tágra nyílt szemmel- csak ámulok én is. Az apró megvehetetlen csodákon. A csodákon, amik a mindennapok köntösébe bújva rejtőzködnek- észrevétlen. Hogy mégis miként lehet meglátni őket? Nem tudom megmondani pontosan. Sőt egyáltalán nem. Egyszerűen csak érzem őket. Tudatosulnak bennem s én térdre hullva köszönöm meg, amiért megélhetem őket. Tudom, szerencsés vagyok. Gazdag.
Hogy átéli- e más? S ujjong- e megrészegülten az élménytől? Ki tudja…
Ki tudja más látja- e egy mosolyban az egész világot, egy érintésben egy életet, egy csókban az örökkévalóságot. Érzi- e a szüntelen áramló, átalakuló szeretet minden rezdülését múló pillanatokban. Mert ez a csoda.
Ma csak azt tudom, hogy van, akinek a lélegzetvételhez hasonló az élet ezernyi apró csodája. A szépsége szürkülve veszti varázsát - mint a könyv- a rajongott földre hull feledten.

A csodát őrizni kell. Dédelgetni. Osztozni rajta és megköszönni, amiért megadatott. Ezt felejtik el sokan. Amink van természetesnek hisszük, hogy holnap is meglesz. S itt követjük el a hibát. Semmi sem természetes. Nem a levegővétel, nem a megtett lépés, nem az erős szívdobbanás. Csak addig, amíg birtokoljuk. Addig, amíg balga módon úgy gondoljuk a miénk. A csodákat talán az látja, s éli meg igazán, aki járt a másik oldalon.
Akinek meg kellett küzdeni minden apró lépésért, minden egyes szívdobbanásért.
Aki nélkülöz - jobb emberré válik. Szeme mély titkokat őriz- megvehetetlen titkokat. Birtokába jut a Tudásnak.. A Tudásnak, hogy minden kifolyhat kezeink közül- csak a szeretet tüzét kell őrizni, mert ha az egykor odaajándékozott szeretet elvész- mindenünk odalesz.

Lehet élni ház, autó, csillogó ékszerek nélkül. Pótolható. Csak a szeretetet nem pótolja semmi.
Nélküle éhezik a lélek, haldoklik a szív.
Én is haldoklottam. Csendesen, észrevétlen. Ó, akkor még értettem semmit. Csak éreztem, hogy valami hiányzik. Egy ölelés, egy mosoly, egy jó szó. Csak azt láttam, hogy akit hazavárnak, akit szerető kitárt karok várnak- még csak gondolatban sem érinti meg a szeretetlenség sötét jeges hidege.
Kitér a simogató kezek elől, mert tudja, mert hiszi - holnap újra várja a szerető szív. Úgy, ahogy én tudtam- engem holnap sem vár senki s nem vágy ölelni.
Zokogott a szívem. Zokogott az anyáért, kinek karja lehullott tétován, s értetlenül. Sírt a szívem a gyermekért, aki nem vette észre a pillanat varázsát s a megbújó szomorúságot szülője szemében. Hát így bújik a mindennapok köntösébe a szeretet csodája. S nap, mint nap ugyanígy megyünk el mellette. Így feledjük a pillanatokat, a megfizethetetleneket. Pedig minden kincsünk a múló percekkel veszik a homályba.
Értéktelen dolgokat halmozunk fel, s ültetünk magunk mellé az asztalhoz, mint régi jó barátokat. Hogy kevésbé érezzük magunkat magányosnak?...
De fáj, ha nem kopog senki ajtónkon. Fáj, mert a tévé nem ölel magához és az autó nem melegít fel éjszaka. Mert az üres ház nem súgja a vágyott szót fülünkbe.

Nem tudok mit mondani. Lehetetlen. Hiábavaló szavakká formálni az érzést, mely a valómat bejárja. Azt a végtelen örömöt, ami eltölt. Ami beragyogja a szívemet. A leskelődő gyermek, a némán zokogó, a másokért síró elmém távoli zugából figyel. Figyel, nehogy elfelejtsem megköszönni, hogy van, aki hazavár. Hogy van, akinek ölelő karjában megpihenhetek.
Az én gazdagságom a múltamból táplálkozva virul.
Megszenvedtem a boldogságért, minden egyes jó szóért. Azért, hogy Tudjam, amit csak kevesen. A tüzet őrizni s táplálni kell. Dédelgetni úgy, mintha Holnap egy Égi zápor örökre eloltaná.
Hát apró csodáimat őrzöm s ámulok szépségén. Ámulok, mint a kisgyerek a tündérmesét hallgatva. S olykor térdre hullva köszönöm meg a végtelen szeretetet, a szíveket, amiket nekem ajándékoztak szeretteim. Megköszönöm a pillanatokat, amiket velük megélhetek. És azért könyörgök, hogy ne higgyem, mint más - mindörökké az enyém maradhat a varázs. A csoda.
Hasonló történetek
3830
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
3689
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Elementhale ·
Nem lehet mást mondanom: én a \"nyájas olvasó vagy olvasó nyáj\" csak annyit hogy ha te mindent megírsz ilyen jól, akkor mi mit fogunk?

Tétlenségre késztetsz te Nő. :) :D de nem bánom, amíg olvashatok.
artemyss ·
Drága, drága, drága... :wink:

miss_lena ·
Csak annyit tudok mondani..köszönöm.Köszönöm, hogy megírtad, köszönöm, hogy elolvashattam és köszönöm, hogy szívembe véstem és táplálkozhatok majd belöle.
artemyss ·
Szép hölgy, én köszönöm, hogy belekukucskáltál és örömödre szolgált, meg persze az enyémre!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: