Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Minden, ami rólunk szól

Csendes éj borult a kis városra, amelyben élek. Nem rég let város, tulajdon képpen nem is számít, hogy mi, nevezhetjük falunak is. Mert falu. Mindenki ismer mindekit, vannak gyűlölködők, és vannak jó barátok. Mint egy átlagos kis falucskában, városban.
Szeretek falun lakni, friss mindig a tej, a pék helyben süti a kenyeret, vagy esetleg mi sütjük meg magunknak, ha van rá időnk. Én ebben a faluban tanító- és tanárnő vagyok (aki nem tudna külömbséget tenni, nézzen utána, mert van:)), és szeretem a munkámat.

Egyszer, munkába indulva elhaladtam a tejes mellett, és nagyon megkívántam egy pohárka tejet. Bementem hát Gyuszi bácsihoz, mivel így hívták, és kértem tejet. Mindig is lányomnak hívott, de aznap valahogy máshogy hangzott. Annyira jól éreztem magam, egész nap, mint talán még soha. Pedig semmi nem történt velem. Elképesztő, hogy az ember a semminek is milyen nagyon tud örülni. Elköszöntem Gyuszi bácsitól, és továbbálltam. Siettem az iskola felé, mert már majdnem becsöngettek. Életemben nem késtem még, mindig korán bent vagyok. De az is csak boldogított, hogy végre később értem be, mint a gyerekek. Az egész iskolában két osztály van, az egyik fiú, a másik lány, csak külön vannak, korhoz kötve. Aki már járt igazi, falusi iskolában, az tudja, hogy nincs sok tanár. Mi hárman vagyunk. Béla bácsi (persze csak a gyerekek hívják így), Marietta néni, a nyelvtanár (angolt és oroszt tanít:)), és én, mint magyar tanár, osztályfőnök és a tesitanár (a gyerekek, főleg a fiúk legnagyobb örömére:)).

Ez a mi kis életünk. De azon a napon nagyon megváltozott minden. Jött egy negyedik, férfi tanár. Fiatal voltam, nem volt barátom, édesapámmal éltem együtt. Ekkor már elég beteges volt. De ez a tanár... helyes volt, kedves, első pillanattól kezdve éreztem, hogy több ez, mint egy munkatársi kapcsolat. Figyelmes és szeretetreméltó volt, és úgy éreztem, hogy ő is így érez. Attól a naptól kezdve máshogy öltöztem, máshogy viselkedtem, és ezerszer figyelmesebb és jobb tanár lettem. A gyerekek érezték, és mint egy igazi, romantikus filmben, ők segítettek nekem. Beszéltek Andrissal, az új tanárral, aki tanította nekik a földrajzot és a biológiát. Oda voltam érte. Egyik nap odajött hozzám, és megkérdezte, hogy miért nem megyünk el vacsorázni. Mondta, hogy értem jön 7-re, és bevisz a városba. Mondtam neki, hogy édesapám nem hagyhatom otthon, és inkább főzök én. Erre nagyon megörült. Hazamentem, elővettem egy csirkét (mindig volt otthon, a fagyasztóban, vész esetére). és megcsináltam, istenien finomra. Három személyre terítettem, és kicsíptem magam. 7-kor megjött Andris, apu már az asztalnál ült. Illedelmesen bemutatkozott, és apa következő mondata ez volt: "Miért nem lesztek férj és feleség? Ilyen férj kell neked, drágám." Elpirultam, és majdnem összeestem szégyenembe. De ekkor Andris felállt, és átölelt. Boldog voltam. Apán is látszott, hogy repes az örömtől.

Másnap, szinte repültem az iskolába. A gyerekek nevettek, csodás óráink voltak. Már vagy együtt voltunk 1 1/2 éve, amikor egy éjszakán, közös, gyertyafényes vacsi után elémtérdelt, és megkérte a kezem. Röpültem haza, hogy közöljem apámmal az örömhírt. De ő nem tudhatta meg, hogy mi is történt. Összeesve feküdt a földön, és kérte, mondjam el, miért vagyok boldog. Elmondtam neki, mosolyogva kívánt sok boldogságot, és elment. Megsemmisülve álltam felette, és könnyeztem. Hirtelen boldogságom köd fedte el. Napokig nem voltak jó óráim, és a gyerekek tudták, miért van ez. Mindenki ott volt a temetésen. 1/2 évvel utána megvolt az esküvőnk. Született két gyermekem, de soha nem voltam már annyira boldog, mint amikor velem volt édesapám. De a lányaim mindennél többet jelentenek nekem. Szeretem őket, szeretem a férjem, és mindennél jobban szeretem édesapámat, aki már messze tőlem, a föld alatt, és a felhők felett, ugyan úgy szeret...
Hasonló történetek
4071
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
4422
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Manila ·
Ez picit olyan volt, mintha egy önéletrajzban a családi életnél 25 sort hagytak és te gyorsan kitöltötted volna, mivel sok a sor, hát úgy döntöttél nem csak azt írod, hogy férj és két kislány.
A tanítónénik az alsóban, míg a tanárnénik a felsőben okosítanak... hm, gondolom az iskolában jobban kell figyelni a helyesírásra.

Mindettől függetlenül akár bájosnak is mondhatnám... kicsit sokat repülsz ide meg oda a boldogságtól a történetben:), mindegy. Inkább nem pontozom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: