Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: Köszönöm, hogy megírtad a véle...
2024-10-03 13:37
CRonaldo: Ez a része megrémisztett és fe...
2024-10-03 11:55
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lesz még szép nap...

Jenifer 18 évesen áll Brooklyn egyik leglátogatottabb szórakozó helye előtt. Péntek. Barátja ma hagyta el. Pont ma, amikor neki adta magát. Ő volt az első neki. Ez a srác. Gyűlölt magára nézni. Csak sírt tehetetlen dühében. Aki látta, nem értette, nem is érthette a könnyek súlyát. Rohant a kivilágított, kéjtől égő péntek esti forgatagban. Mindenhol romantika, csókok tömkelege, csak ő fut. Végre megáll egy csendes kis pad mellett, letörli szemét, és gondolkodóba esik.
Miért tette? Miért alázta meg? Miért volt ily bolond? Jön a válasz is rögtön. Mert SZERETTE. Sőt még most is szereti, mindazon által, amit vele átélt, azok után, amit vele tett.
Ahogy ott ül gondolatai fogságában a múlton gondolkodva, leül mellé valaki. Az illető fekete hajat visel, és igen meleg barna, átható tekintetet, mely a fehér ruhája ellenére bizalmat keltő látvány.
Jeni először meglepődik, kissé fél is, de végre a szemébe néz. Érdekes szem, érdekes tekintet. A veséjéig hatol szemével ez a fiú. Végre megszólal a titokzatos idegen:
- Nem fázol?
Jeni eddig nem is gondolt erre. Mielőtt válaszolt volna, a fiú ráterítette kabátját.
- Ki vagy te?- kérdezte a lány.
- Az lényegtelen. Csak név. - válaszolt a barnaszemű idegen.
- Tudod, sokan ültek már itt összetörve, volt ki az alkoholba ölte bánatát, volt ki az egész estét átsírta, volt ki dühében megvert egy arra járó idegent. De senki nem ült le, és burkolózott a gondolkodásba.
- Miért mondod ezeket nekem?
- Látom, ahogy felemészt belülről a múlt. Valami véget ért, ennyi. Vége. Erre gondolhattál. De... arra nem, hogy lesz még egyszer szép, boldog nap az életedben. Jenifer rádöbben, hogy az ismeretlennek igaza van, felnéz, de a fiú már el is tűnt.
Hasonló történetek
5581
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
4491
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ábránd ·
:confused: hajat viselt..
kicsit unalmas ezek a világmegváltó idegenek, akik eltűnnek pillanatok alatt

moon-sun ·
Ilyenkor én bolondan egyből arra gondolok hogy milyen rossz szegény lánynak hogy nem amradt ott a srác és nem találtak egymásra.és a többi....De ez sablon lenne,ezen igy jobban elgondolkodik az ember nagyon jó lett....Gratula!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: