Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lelkisegély


-Halló! Ez az öngyilkosok forródrótja, Naomi vagyok. Most beszéltem a barátnőddel a…helyzetéről.

-Hallottam, itt álltam mellette. Én mondtam neki, hogy telefonáljon.

-A súlyából és a többi mérete alapján nem hiszem, hogy Laura olyan elképesztően kövér lenne, amilyennek tartja magát. Még teltnek is alig mondanám.

-Én is ezt mondom neki.

-Egyetértesz velem abban, hogy nem a súlyával van probléma, hanem az önképével?

-Azt hiszem igen.

-Ezt viszont sokkal nehezebb kezelni, mint egy egyszerű falánkságot. Jó esély van rá, hogy akkor is kritikusan szemlélné magát, ha szupermodell alkata lenne.

-Értem.

-Az is elképzelhető, hogy fogyni kezd, de egyszer csak túl soványnak kezdi magát látni és a másik irányba kilendülve tényleg elhízik. Szóval az ő esetében tényleg az öngyilkosság tűnik a legjobb választásnak.

-Rendben…ha ez a legjobb lehetőség.

-Laura szerencsés, hogy ilyen támogató barátja van. Tudod mit? Segíthetnél is neki az elkövetésben. Te sem szeretnéd, ha magányosan halna meg, ugye?

-Természetesen segítek neki.

-Nagyszerű. És mi lenne a véleményetek egy kis pénzkeresetről? Laura problémája miatt nem hiszem hogy rá tudnád venni, hogy élő közvetítés keretében végezzen magával.

-Szerintem sem menne.

-De mi a helyzet egy felvétellel? Mindig hajlandóak vagyunk amatőr videókat venni és jól fizetünk.

-Azt hiszem, az menni fog.

-Kiváló. A weboldalunkon megtalálod az elérhetőségeinket, illetve egy olcsó takarítószolgálat ajánlatát, ha szükségetek lenne rá. Kihangosítanál, hogy együtt megbeszélhessük a legjobb módszert?

---

-Biztos hogy szükség van erre a kamerára? - kérdezte a lány az ágyuk felé néző lencsébe hajolva.

-Nem feltétlenül szükséges, de amikor nem leszel, szükségem lesz valamire, ami emlékeztet rád - felelte a barátja a fejét szándékosan kívültartva a kamera látószögén.

-Ki fogod verni, miközben majd nézed ugye?

-Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom.

-Perverz - mondta a lány nevetve és megbökte a barátja csupasz mellkasát.

Azután a fiú alsónadrágjába nyúlt és előhúzta a péniszt. A hímtag néhány másodpercnyi simogatás után már mereven állt. A lány kinyitotta a száját és szopni kezdett. Könnyedén engedte be a barátja farkát egészen a torkáig.

-…Csak lassan kicsim! Tudod hogy mennyire szeretem, amikor ezt csinálod, de még nem akarok elélvezni - állította meg nem sokkal később egy nyögés után a fiú.

-Rendben - mondta Laura.

A lány abbahagyta a szopást és a hátára feküdt az ágyon. A térdeit felhúzva és széttárva egy pillanatra megmutatta a punciját a kamerának, mielőtt a barátja a képbe lépett volna. A fiú csak a tarkóját fordította a kamera felé és nyalni kezdte a lányt.

Csak pár másodpercig kellett a nyelvével simogatnia a lány csiklóját és ujjaznia a punciját. Laura előbb zihálni, majd hangosan nyögni kezdett. Az arca kipirult, a mellbimbói láthatóan megmerevedtek. Ahogy a hangja egyre magasabb lett, a fiú visszahúzódott és azt mondta:

-De azt sem akarjuk, hogy te menj el túl hamar, ugye? Gyere…csináljuk úgy ahogy megbeszéltük!

Amíg a barátja áthelyezte a kamerát egy más szögbe, kicsit közelebb az ágy oldalához, Laura négykézlábra állt és arccal a kamera felé fordult. A telt keblek minden mozdulatára kilengtek.

-Készen vagy? -kérdezte a fiú és a lány mögé térdelt.

-Igen - mondta a lány, majd hangosan felnyögött, amikor a fiú hímtagja a hüvelyébe csúszott.

-Nem lesz semmi baj, csak lazíts!

-I…igen - mondta Laura és lassan előre-hátra kezdte mozgatni a csípőjét, a fiú pedig a lány alá nyúlt és simogatni kezdte az ágyékát.

Ahogy mozgásuk egyre intenzívebbé vált, Laura egyre gyorsabban vette a levegőt. Pár perc múlva már érezte is az orgazmusa közeledését, de mielőtt elélvezhetett volna, a fiú kihúzta magát belőle.

-Tényleg meg kell tennünk? - kérdezte a lány.

-Ez volt az egyetlen feltételem és vedd figyelembe, hogy te igen komoly dolgot kértél tőlem. Ezenkívül reggel még felizgatott a gondolat.

-Rendben….csak legyél gyengéd!

-Az leszek - mondta a fiú és a lány nedveit elkezdte szétkenni Laura hátsó nyílásán.

Az egyik ujját lassan benyomta. Amikor érezte, hogy a lány ellazul, a farkát a bejárathoz tette és lassan, milliméterről-milliméterre kezdte magát benyomni. Olyan gyengéden csinálta, ahogy csak tudta, Laura mégis összeszorította az ajkait és könnyek jelentek meg a lány szeme sarkában.

-Auuuu….ez…fáj… - hagyta el a lány száját a félig nyögés - félig kiáltás.

-Nem lesz semmi baj. - nyugtatgatta a barátja.

A fiú újra simogatni kezdte a lány ágyékát és egyik ujját finoman a punciba tolta. Azután óvatosan folytatta a benyomulást. Laura levegőért kapott a kéjtől és a fájdalomtól.

-Huhhh… nagyon szoros vagy…isteni érzés! - mondta a fiú.

Meglehetősen fájdalmas volt a dolog, de Laura ennek ellenére újra érezte az orgazmusa közeledését. A levegő után kapásai elfojtott nyögésekre változtak.

-Úgy látom, mindjárt elélvezel. Amikor megtörténik, elvágom a nyakad, úgyhogy ez lesz az utolsó dolog, amit érezni fogsz.- mondta a fiú.

-Kkkk…köszönöm! Szeretlek! - felelte Laura és felnyögött egy különösen mély lökéstől.

Pillanatokkal később a csúcs közelében járt, majd elöntötte a gyönyör. Hangosan jelezte az orgazmusát - de a hangját egy nyakán végigfutó éles, hideg érzés akasztotta meg.

Laura átvágott torkából vér lövellt a kezeire, a melleire és az ágyra,
miközben a teste még mindig orgazmusban vonaglott. A lány agya ezeket az ellentmondó érzéseket próbálta feldolgozni. A hátsója és a puncija a haláltusában összeszorult. Hallotta ahogy a barátja felnyögve elélvez és érezte a forró löketeket a hátsójában. A fájdalom és a kéj közti határmezsgyén lebegve csak másodpercekbe telt, hogy Laura kivérezzen. A barátja spermája a popsijában volt az utolsó dolog, amit érzett. A saját vérének tócsájába roskadt, szeme üresen meredt a semmibe.

“Köszönöm kicsim! Valószínűleg ez volt életem legjobb szexelése. Most pedig lássuk azt a takarítócéget!” - gondolta a barátja, miután Laura utolsó rángásai után kihúzta magát a lány popsijából.
Hasonló történetek
16069
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
7119
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

sonny grosso ·
Kicsit beteg, de jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: