Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: Köszönöm, hogy megírtad a véle...
2024-10-03 13:37
CRonaldo: Ez a része megrémisztett és fe...
2024-10-03 11:55
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kényszerképzet

Csend van. Vagy talán mégsem? A szoba neszein keresztül, elhatol hozzám valami ősi, kegyetlen és borzasztó. Mióta írok, folyton itt sündörög körülöttem. Azt hiszi nem hallom, de én mégis tudom, hogy itt van. Érzem! Rengetegféleképpen nézhet ki. Egyesek úgy hívják: terrorizmus, mások őrületnek, esetleg pokolnak. Érzem, ahogy nyálkás hullaszínű mancsaival összeszorítja a torkom, és nem hagy lélegzethez jutni. Tudom hogy az idő, és tér szövetein kívülről, egy leírhatatlanul szép, és egyben iszonyatos helyről csusszant ide, hogy beteljesítse feladatát. Az emberi elme képtelen meglátni, pedig ott van. Képtelen meglátni, mert annyira összetett, vérszomjas, és valamilyen elvont, de groteszk módon mégis csodálatos. Én mégis megláttam. Mindenhol ott van. Amikor tükörbe nézel őt látod. Ha az utcán körülkémlelsz, akkor az emberi tekintetek mezejében, megláthatod őt. Csak akarnod kell. Én megláttam. Egy fekete ruhás skinhead képében testesült meg. Kipattintotta a rugóskését, és egy idős hölgy torkába döfte. Felém fordult. Elszaladtam.

Jó ideig hallottam magam mögött lihegését, és ruhája szövetének a surrogását. Amikor haza értem, bereteszeltem magam mögött az ajtót, de már késő. Engem akar. Érzem testetlen testének bűzét, ahogy beszivárog az ajtó alatt. Nincs sok időm. Meg kell mentenem a családomat. A feleségem a kanapén szunyókál. Megcsókoltam mielőtt betörtem a fejét a levélnehezékemmel. Azonnal meghalt. A zajra felsír a kicsi. Előbb a nehezéket visszateszem a helyére, és majd csak azután foglalkozom a babával. Amint az asztalomra rakom a követ, meglátom a gyógyszereimet. Eszembe jut, hogy amikor kiengedtek, azt mondta a Doki hogy minden körülmények között szednem KELL őket. Nem baj. Most nincs időm ezzel foglakozni.

Odamegyek a gyermekemhez a karomba veszem, és ringatom amíg elcsendesedik. Amint elalszik, visszateszem a kiságyba, és leveszem a polcról a sebbenzint. Bőven megöntözöm a kis testet, aztán felcsattintom öngyújtóm fedelét. Hozzá érintem. Lángra kap. Szinte azonnal felsír. Nem bírom ezt a hangot. A gonosz aurája árad belőle. Átmenekülök a másik szobába, és most itt vagyok. Leírtam mindezt. A kicsi idővel elcsendesedett, és dörömbölni kezdtek az ajtómon. Nem nyitom ki. Ez is trükk. Ezeket az utolsó sorokat már egy Desert Igle típusú pisztollyal a kezemben írom. Ez az egyetlen megoldás, és nem is fáj. Sok szerencsét maguknak. Viszlát.


2006. 01. 16
20: 09: 24
Hasonló történetek
7488
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
7467
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
xeni ·
Remek, hogy a humort is beleszőtted a horrorba. Olvasás közben azt hittem, nem lepődök meg többször, de aztán jött egy újabb fordulat. :wink:

Endana Telares ·
Nekem az nem tetszik benne, hogy "skinhead" a "gonosz megtestesülése". Ugyanis nem sokat tudok a skinhead-ekről, de azt igen, hogy antirasszisták. Ezt nem én találtam ki, egy angol dokumentumfilmben láttam (ami a skinheadekről szólt, merthogy Anglia az ő hazájuk, ugyanúgy, ahogy a punkok-é). Ennek a filmnek csak egy részletét láttam, mert nem nagyon érdekelt, de arra emlékszem, hogy minimum két ember is elmondta - az egyik egy néger zenész volt, emelett skinhead(!!!) -, hogy ők antirasszisták. Szóval amire te gondoltál, az a náci.
A történet egy picit rövid, így nem nagyon tudtam beleélni magam, de a fogalmazás az úgy-ahogy rendben volt (ahhoz képest, amilyeneket néha olvasni szoktam:S), csak egy-két helyen kancsalított az igeidő (amit eddig szinte mindenkinél láttam, aki jelenidőben ír - még magamnál is észreveszem néha, amikor már nem tudom kijavítani:D).

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: