Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Katona-story

Az apró belvárosi bár aznap este is tömve volt részegekkel és kevésbé ittas bámészkodókkal.
Ciara McLain produkcióját mindig tombolva fogadta a közönség. Ahogy fel lépett a színpadra szinte megfagyott a levegő. Lassan kisétált az apró emelvény közepére és megállt a mikrofon mögött. Ahogy megszólalt a zene, tekintetét lassan végigjáratta a tömegen és belekezdett a dalba. A hangja kicsit rekedtes volt, amitől bármilyen dalt énekelhetett, mindig ott csengett benne az erotika. A férfiak megvesztek érte, bár a színpadon kívül korántsem volt olyan belevaló, mint hitték. Ő is olyan nő volt aki egy igazi férfira, nem pedig egy futó kalandra vágyott.
Hosszú szőkésbarna haja hullámosan omlott a vállára, vakítóan kék szembogara körül sötét kontúr húzódott, vastag, telt szája mindig mosolygott. A hangja teljesen elütött alacsony, törékeny alakjától.
Műsora a végéhez közeledett, a hangulat a tetőfokára hágott. Végül megköszönte a figyelmet, bemutatta a zenekart és rajongói közé lépett meginni valamit.

Logan Kingsley előző este ért haza Afganisztánból. Két évet volt kinn. Most pár hetet az otthonában tölthetett. Ez a pár hét alap esetben be lett volna táblázva, de nem sokan tudták, hogy hazatért. Néhány nap múlva meglátogatja majd a szüleit, de egy kis időt egyedül akart tölteni. Megbarátkozni azzal, amit Afganisztánban elveszített.
Ezt az estét azokkal a barátaival töltötte, akik vele együtt túlélték az elmúlt éveket.
-Hé, Kingsley! Kérsz még valamit?- kérdezte az egyik már nem józan cimborája.
-Nem, kösz. Neked se kellene többet innod.
-Aki túlél 2 évet Afganisztánban a katonaságnál, annak ez meg se kottyan.- vihogta a férfi és belevetette magát a tömegbe.
Ekkor szólalt meg a konferancié.
-A színpadon a méltán népszerű és gyönyörű Ciara! Biztassuk egy kis tapssal a Pacsirtánkat!- harsogta túláradó szeretettel a hangjában.
Na erre kíváncsi vagyok morogta Logan. Nem igazán tetszett neki ez a zsúfolt, füstös kis pinceclub. Csak a barátai miatt volt itt. Mióta bevonult a hadseregbe, elszokott a kavargó emberektől.
A színpadon megjelent egy lány. Alacsony, törékeny, mégis formás. Rövid, alig comb-középig érő tapadós ruha volt rajta. Ahogy elénekelte az első hangokat, Logannek nem voltak kétségei affelől, hogy meg akarja ismerni ezt a lányt.
Néhány dallal később úgy érezte, ehhez nem itta magát elég bátorra. Nem sok tapasztalata volt a nőkkel, mert egészen fiatalon lett elhivatott katona. Ahogy a pultot támasztotta, egyszercsak megjelent mellette egy fekete hosszú hajú lány.
-Nem akarsz meghívni valamire, szivi? Nem bánnád meg.- kacsintott rá.
Logan meglepetten méregette.
-Ha segítesz, hogy megismerjem őt, akkor, bármire meghívlak.- mondta a színpad felé intve.
-Ohh.. Ciara. Hát szivi, rá aztán várhatsz. Ebből a kócerájból még senki se fektette meg.
Logannek nem tetszett a lány stílusa és elvonta a figyelmét a bár "pacsirtájáról". Így aztán elfordította a fejét a színpad felé, de már csak azt látta, ahogy a közönség tapsol és éljenez. A lány eltűnt.
Hasonló történetek
5399
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
3717
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: