Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Személyes érintetségem van ezz...
2024-10-04 21:25
Gayadam: Köszi , várjuk izgatottan a fo...
2024-10-04 10:10
Xavierr_00: Szia! :) De jó! Örülök, hogy t...
2024-10-04 10:02
Gayadam: Szia nagyon tetszik a sztorid...
2024-10-04 09:48
Xavierr_00: Köszönöm, hogy megírtad a véle...
2024-10-03 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

In memory

Ma hajnalban valami nagyon érdekeset és furcsát álmodtam. Ahhoz, hogy bárki megértse az egész lényegét egy kevéske háttér információt adok:

’87-ben hányt a partjára ez a "szép" világ. Egy teljesen egészséges, normális kis gyerekként érkeztem meg. Semmi extra. Csak egy fiú. Aztán oviba meg iskolába jártam, azt követően meg elvégeztem egy gimnáziumot is, hogy teljes legyen a kép. Felsőoktatásba is léptem 2005-ben és ezért hálával adózom az égieknek. Volt néhány barátom és néhányszor annyi ellenségem, de különösebben nem foglalkoztam vele. Amikor kellett, akkor kiálltam magamért, márpedig nagyon sokszor muszáj volt az öklömet használni. A szüleim nem voltak soha szegények, de pénzünk se volt soha. Amikor a korombeliek megkapták az első számítógépüket, én egy új mackógatyával lettem gazdagabb, amikor a társaim mobillal jöttek suliba, akkor én a Kinder játékommal menőztem és ezzel nem is volt semmi gond. Szerettem kilógni, szerettem, hogy nekem nincs "tökjó" játékaim, meg ilyenek, mert nekem volt valami sokkal értekesebb: a fantáziám. Ez abban merül ki, hogy a tesómmal rengeteget "kommandoztunk", remekül rajzoltam, agyag és gyurma szobrászkodtam, példás fogalmazásokat adtam be, és egészen klassz kis történeteket kerekítettem a fantáziámból.

Ki tudja miért, később még nagyobb hasznát vettem a fantáziámnak, merthogy hozzám valahogy nem jutottak el pornó újságok, filmek, nem volt semmi forrásom., hogy természeti ösztöneimet magasabb szinten elégítsem ki:). Sportoltam pár évet, de valahogy sosem állt hozzám közel a dolog. Szóval röviden ez lenne a háttér. Eléggé megfigyelhető, hogy valamit kihagytam: a lányokat. Sosem volt barátnőm. Ez nem panasz, csak megállapítás, ami nem is olyan rég kezdett az agyamban kibontakozni. 19 évesen még nem volt barátnőm. Persze ebből logikusan következik, az erkölcsös világot feltételezve, hogy még szűz is vagyok, de láss csodát... ja, igen szűz vagyok még. Érdekesség képpen ez sosem zavart annyira. Valószínűleg azért, mert a nálam egy évvel idősebb bátyám is az, és a baráti körömben lévő 2 fiúból az egyik is "büszke" tulajdonosa ennek a címnek. Felmerül a kérdés, hogy lúzer vagyok? Mert valljuk be, hogy igen csak úgy tűnik. Aztán jön a válasz (nem tőlem): NEM!!!, (tőlem):IGEN!!!. Én lúzernek tartottam magam sokáig szemben az ismeretségi körömmel (nem csak a két barát), akik váltig állították, hogy nincs velem semmi baj.

Egyet leszámítva. Egy apróság, amit sosem említettek nekem, mert hát magamtól is tudatában voltam annak, hogy kövér vagyok. A túlsúly nem komoly. Nem annyira vészes, hogy így fogalmazzak. Erős testalkatú srác vagyok, viszont a saját bevallásom szerint és másoké szerint is jó képű. Sőt humoros is, de hát akkor mi a gond? Bátortalan? Lehet. Nem tudom. Ami igaz, az igaz: megfordult már pár lány a szobámban, de még éretlen voltam, ahhoz, hogy megkapjam őket. A lányokkal folytat nemi életem már egészen az oviig nyúlik vissza. Akkor fedeztük fel egy mással a másik nemet az egyik kis csajjal. Feltérképeztük egymást a takaró alatt. aztán a suliban is volt néhány hasonló "afférom". De sosem csókoltam meg egyik lányt se. A gimiben azt hittem komolyabb dolgok várnak rám. Tévedtem. A négy év alatt 2 lányt sikerült a szobámba felinvitálnom, de a vetkőzésen velük se mutattam túl.

Időközben az egyikkel jó barátok lettünk. Megbeszéltük a gondjainkat, érzéseinket egymással. Vele csókolóztam életemben először. Hogy hogyan? Egyszerűen elé álltam, és egy hirtelen, váratlan jött hormon adagból és az abból merített bátorságból megmondtam neki, hogy meg akarom csókolni. Nevetett, de aztán bele ment. Alig egy óra múlva a szobámban kötöttünk ki... ismét. Ám a nagy smárolások helyett volt 3 vagy négy puszi szájra. Többet nem engedett és én nem viaskodtam vele, pedig, ha akkor tudtam volna, hogy a női nem sokszor igent jelent, akkor ma nem írnám ezt a levelet. De nem tudtam. És hagytam az egészet. Gyanús volt nekem, hogy éreztem, hogy ő is akarná, sőt el is ejtett néhány elég konkrét vágymorzsát, mint például: Neked ennyi elég volt!? Előtte persze ő állított le, de hát ki tudta, hogy játszani tudni kell? Lényegtelen. Sajnos ennyi, amit feltudok mutatni a másik nemmel folytatott enyelgéseimből. Hanem a szerelem... hajaj. Szerelmes sokszor voltam, persze viszonzatlanul, mert hát úgy az igazi. És egészen a mai napig számon tartottam az igazán nagy szerelmeimet, ám amit ma hajnalban álmodtam, az mindent megsemmisített, amivel eddig a szerelmet definiáltam.

Az álom.
Rohadt egy dolog úgy ébredni, hogy életed legszebb pillanatát éled, amikor valaki becsörtet és felébreszt. Nem emlékszem az egészre, de azt az érzést pontosan fel tudom újra vázolni az agyamban, amit egy forró, szerelmes lány arca kellett. Hihetetlen volt és sajnos leírhatatlan is, ezért bele sem fognék... de, mégis. A lányra nem emlékszem, de ahogy az arcát az enyémhez nyomta... Gyerekek. Csak arra a szenvedélyre emlékszem, amit a lány sugárzott, és arra, hogy mennyire szerettem őt. Forró volt, de nem volt bennem semmi nemi vágy, csak egyszerűen a szerelem. Éreztem az illatát, láttam a szemét, hallottam a lélegzetét. Az nem szerelem volt, sokkal több annál. Nem tudom, hogy mi. De esküszöm, ha megtalálom azt a lányt, aki ezt az érzést keltette, vagy kelti bennem, akkor vagy sosem engedem el, vagy átvágom a torkom. Annyira őszinte volt, hiteles, hogy azt hittem, hogy valamit beleállítok a tesóm fejébe, amiért porrá zúzta az egészet, azzal, hogy felébresztett. Sok mindent megéltem már, de ehhez foghatott még álmaimban sem, illetve pontosan, hogy csak ott. Az érzés igazi volt. A lány nem. Sajnos.
Hasonló történetek
3212
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
4344
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
További hozzászólások »
Manila ·
Hm, hm. Egyetértek Gyémáttal, mert valóban olyan közvetlenre sikerült, hogy szinte úgy érzeztem: valami bíztatót kell írjak (na nem mintha tragédia lenne), amúgy tudnék... csak közhely és már biztos elmondták ezerszer.

Sírrabló, Téged pedig ki kell ábrándítsalak: nem olyan nagy szám erre fogadni, vagy esküdni... sokan tették már, sőt. Személy szerint ismerek olyan ötöt, akik már az negyvenen is túl vannak:), (egyházi gimibe jártam) és nem tűnik úgy, hogy tragédiaként fogták volna fel.

Persze ez elhatározás kérdése, ha védekező álláspontot veszel fel, és azt mondod nincs rá szükséged, egy idő után nem is lesz... majd direkt olyan lányokba szeretsz bele, akik úgyis elérhetetlenek és ezzel felmented magad. Ha meg nem, akkor megtörténik. Szerintem döntés kérdése.
Sírrabló ·
Azt hiszem félreértettük egymást, de mind1, gondolj amit akarsz :innocent:
Manila ·
Hajjaj, visszaolvastam magam és rájöttem kioktatósra sikerült, pedig nem annak szántam:)... mosolyogtam ám közben (csak ez nem látszott).
Ne haragudj. Mit tudom én miket gondolok meg beszélek és kinek, nem is ismerlek... sorry.
Sírrabló ·
Ahogy gondolod, én már megszoktam, hogy közútálatnak örvendek, pár év és sikerül eljutnom az embergyűlölő szintre is talán :innocent:

neske ·
Nagyon jó tulajdonság, ha egy fiú ilyen őszintén meg tud nyílni. Ahogy tetted, az is remek.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: