Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Régen volt egy barátom, nagy kíváncsisággal és felfedező szellemmel. Járta a világ szebbnél...
Kata nem akart beszélni senkivel, arról, ami történt vele. Nem akarta azt sem, hogy sajnálkozzanak,...
Köztünk élnek. Ők a vadászok, mi pedig a prédák. Vannak közöttük erősek, gyorsak, vannak akik...
A rövidnadrágját a bugyijával együtt húzta le kerek popsijáról és karcsú lábairól. Meztelenül...
Az orális szexet általában élveztem. Volt valami mélyen izgató abban, ahogy a fiúk a számban...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Szóljatok hozzá, ha elolvastát...
2023-06-01 18:10
Materdoloroza: Azért kíváncsi vagyok, hogy va...
2023-06-01 18:00
Materdoloroza: Kedves Anna69! Szurkolok, hogy...
2023-06-01 17:58
Materdoloroza: Kedves Takei! Mielőtt beküldöd...
2023-06-01 17:53
Anna69: Sziasztok! Keresek egy férfit...
2023-05-31 18:57
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hogyan valljunk szerelmet - 1. Búcsú

- Balira mész a jegyeseddel?!
 
- Igen, ezt mondtam.
 
- Nagyszerű. - mondta Szidónia jó kedvet színlelve. 
 
- Nem örülsz? Épp te mondtad, hogy kell egy kis kikapcsolódás. 
 
- De, nagyon örülök! - próbált mosolyt csalni az arcára a lány, de sejtette, hogy előző reakciója mindent elárult a véleményéről. 
 
- Tudod a rendszerben láttam egy nagyon jó ajánlatot és még arra is kapok kedvezményt, nem hagyhattam ki - újságolta tovább az információkat Zsolt, mintha épp egy világszenzációt közölt volna. 
 
- Nagyszerű - ismételte Szidónia. Én és a remek ötleteim - gondolta tovább, de már nem mondta ki hangosan. 
 
Érezte, ahogy elönti a féltékenység és nagyon dühös lett magára. Mégis mit várt, hogy Zsolt majd őt hívja el nyaralni? Ennyire naiv még ő sem lehet. Hisz Zsolt is éli az életét, megtesz minden tőle telhetőt, hogy a legjobban érezze magát. És ő mit csinált mostanáig. Ugyanazt... Élte az életet... Itthon... Szabival... És ábrándozott... Zsoltról... 
 
Késő éjszaka volt. A csillagoknak is szokatlanul erős volt a fényük, még a város lámpái ellenére is nagyon jól látszódtak. Hűvös szél borzolta fel a fák leveleit és ettől még kihaltabbnak tűnt az utca. Ironikus, hogy egy évvel ezelőtt teljesen más körülmények között járták ezeket az utakat. 
 
- Holnap mész is haza. - jelentette ki Szidónia, inkább, mint kérdezte. 
 
- Igen, valójában már hajnalban indul a vonatom. Remélem mire haza megyek kész lesz az autóm. 
 
- Tulajdonképpen miért is jöttél? - kíváncsiskodott Szidónia, hisz csak most jött rá, hogy tegnap reggel óta Zsolttal van, de nem tudta, hogy a férfi miért látogatta meg. 
 
- Hogy lássalak - felelte könnyedén Zsolt, majd hirtelen magához szorította a lányt. Erősen ölelte, de ebben az ölelésben nem volt semmi hátsó szándék, vagy szenvedély. Egy egyszerű baráti ölelés volt, amolyan búcsú a múlttól. Ezt Szidónia is nagyon jól érezte és jobban fájt neki, mint az a rengeteg kimondatlan szó. Érezte Zsolt illatát és felelevenedett benne minden emlék, pillanat és rezzenés. - Köszönöm, hogy vendégül láttál a szállodádban. - folytatta Zsolt már egy lépéssel távolabb. 
 
- Szívesen, máskor is - felelte ridegen Szidónia - vigyázz magadra az úton - folytatta egy mosolyt erőltetve az arcára, majd vissza se nézett és bement a házba. 
 
Tussolás után is magán érezte Zsolt illatát és maga előtt látta a férfit. Majdnem egy fejjel magasabb volt nála, de ez sose zavarta. Tökéletes zöld szeme mindig huncutan kémlelte szemüvege mögül. Molya és állandóan borzos haja, pedig szinte azonnal levette a lábáról. Éppen ezért nem tudta visszautasítani, mikor előző nap felhívta őt, hogy van-e egy szabad szobája. Alig várta, hogy lássa, de magáról már nem volt lelki ereje beszélni, miután Zsolt azt kezdte el ecsetelni, milyen jól vannak Kingával. 
 
Álmatlanul feküdt egyedül az ágyon és hallgatta a tücskök véget nem érő ciripelését a nyitott ablakon keresztül. Az első találkozásukra gondolt, hét évvel ez előtt, amikor még nem is sejtette, hogy Zsolt ennyire meg fogja őt babonázni. Gyakran eszébe jutott Szidinek ez a pillanat. Esett az eső és ez még jobban összezavart mindent... 
Folytatások
677
Néha talán könyebb egy egész regényt írni, semmint szemtől szemben bevallani, hogy mit érzünk, legalábbis Szidinek egyszerűbb volt...
595
Néha talán könyebb egy egész regényt írni, semmint szemtől szemben bevallani, hogy mit érzünk, legalábbis Szidinek egyszerűbb volt...
Hasonló történetek
4111
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
4058
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
Hozzászólások
Pavlov ·

tussol [1] tárgyas ige -t, -jon (ritka, rosszalló)
eltussolni igyekszik. Egyelőre a család még tussolja a dolgot.
Igekötős igék: eltussol.

Pavlov ·
"Remélem mire haza megyek kész lesz az autóm. " ebből két vessző hiányzik, hiszen egy többszörösen összetett mondat.

Pavlov ·
"Esett az eső és ez még jobban összezavart mindent... " -- valóban, az mindig összezavar mindent.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: