Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A triót elbűvölte a sok utolsó pillanat emlékműve, és kedvet kaptak ahhoz, hogy saját fotójukat...
Sziasztok. Kovács Gergőnek hívnak 25 éves vagyok és 15 éve lettem meleg.
Amikor egy kis város vezetői utat engednek a parttalan betelepülésnek, tönkre téve ezzel az...
Egy távoli világban, ahol az idő olyan, mint egy hatalmas, bonyolult kert, létezik egy titokzatos...
Károly, a barna rövid hajú férfi belenézett a visszapillantó tükörbe.<br /> Majd kikapcsolta...
Friss hozzászólások
tommcsi: Rettenetes.
2024-07-21 09:56
K&J
tommcsi: Jó sorozat. Érdemes elolvasni.
2024-07-21 09:56
tommcsi: Ez nekem nem jött be.
2024-07-21 09:55
tommcsi: Nagyon jól sikerült írás.
2024-07-21 09:55
tommcsi: Lenyűgöző. Örülök, hogy megosz...
2024-07-21 09:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Belépő az Édenbe 7-8. rész

Hetedik fejezet

A férfi benyitott a lakásba. Felkattintotta az elemlámpáját, és körbevilágított a nappaliban. Örömmel konstatálta, hogy nincs ott senki. Oda ment a hálóba vezető lépcsőhöz és leemelte az egyik fok tetejét. Egy kis magnetofon volt alá elrejtve. Jócskán lefutott a szalagból Úgy volt beállítva, hogyha valaki kinyitotta az ajtót, bekapcsoljon. Visszatekerte az elejére, és elkezdte lehallgatni. Minden hallatszott rajta. Először Eva hangja hallatszott, ahogy a telefonközponttal, majd a nővérével beszél. Aztán megjött Mary, és elmentek.
- Hát ez nem valami használható anyag. - dörmögte magában a férfi, aztán visszarakta a lépcső tetejét, kiment, és gondosan bezárta a lakást. Lement a bejárathoz, és bedobott a házmester postaládájába egy levelet. A háztól tíz méterre parkolt a kocsija. Beszállt, a magnót a kesztyűtartóba dobta. Fekete nadrágja és garbója fölé elegáns zakót vett, majd a Fő téri szállóhoz hajtott. Meg akarta tudni, hogy Eváék ott vannak-e, vagy visszamentek Londonba.

- Jó estét, vagy inkább jó reggelt? - mondta az éjszakás recepciósnak.
- Üdvözlöm. - mondta diplomatikusan a recepciós.
- Szeretnék érdeklődni, hogy itt szállt - e meg két hölgy ismerősöm. Eva Wagner, és a nővére.
- Igen. Szóljak nekik?
- Ó nem. Nekem elég a szoba számuk is.
- Azt nem adhatom meg a hölgyek engedélye nélkül.
- Tudja mit? Akkor kiveszek egy szobát, és ha reggel felébrednek szól nekem. Jó így?
- Tökéletes uram. A 429-es lesz az öné. Kérem, írja be az adatait a könyvbe! Van csomagja?
- Köszönöm, de elboldogulok vele magam is
- Jó éjszakát uram.
- Magának is. - mosolygott a portásra, aztán kiment a kocsijához, és egy útitáskával tért vissza.

Felment a szobájába, és lezuhanyozott. Lefeküdt és rögtön el is aludt. Rá is fért. A bútorokkal este hatra ért le Wellsbe, ott még kirakodtak. Este kilenckor indult vissza a társa a kanionnal. Ő fölszállt az első londoni gépre. A reptéren kocsit bérelt és lejött Favershamba. Mire mindent elintézett hajnali öt óra lett. Mikor reggel meglátta azt a szemét Adam Wagnert, egyből tudta, hogy mit kell tennie, hogy visszakerüljön a főnökei kegyeibe. Elkapja az asszonyt, és kiszedi belőle az akciótervet, aztán átmegy Wellsbe és kicsinálja Wagnert, majd teljesíti a feladatot. Ha Wagner követi az asszonyt, legalább mind a kettőt egyszerre el tudja intézni. Nem értette, hogy a főnökei szemét miért szúrta az a szerződés, amit azzal az arabbal kötött. Neki egy pár dollárocskát jelentett volna, másnak meg nem ártott. No de ez már mindegy volt, most már az volt a lényeg, hogy elintézze ezt a díszpintyet.

Nyolcadik fejezet

Már tíz óra is elmúlt, és Eva még mindig aludt. Mary halkan nyitott be az ajtón, kezében hatalmas tálca, rajta kétszemélyes reggeli. Letette az ágymellé, majd óvatosan megrázta a húga vállát.
- Eva, ébredj! - az asszony nagyot ugrott ijedtében.
- Ne ijedezz hugi. Csak én vagyok, meg a reggeli. Már egy csomó mindent elintéztem. - dicsekedett, majd egy vajas pirítóst nyomott a nevető Eva kezébe.
- Te még a legnagyobb bajban is meg tudod nevettetni az embert. És mi az a rengeteg minden, amit elintéztél?
- Hát átmentem a volt lakásodba, és megkérdeztem a házmestert, hogy mi történt tegnap. Azt mondta, hogy ilyet még nem pipált. A költöztető kocsi megérkezése után két óra alatt kirámolták a lakást. Aztán Adamről kérdeztem.

Egy év múlva költözött be, az után, hogy a tulajdonosnőt bevitték a diliházba. Azt mondta, hogy a hölgy rokona és, hogy a család kérte meg, hogy vigyázzon a lakásra, amíg a nénikéje meggyógyul. A furcsa csak az, hogy reggelre két levelet talált a postaládájában a házmester. Az egyik azt tartalmazta, hogy a hölgy Amerikába költözött az unoka öccséhez és a feleségéhez, miután kiengedték a zárt osztályról, és adják el a lakást, az árát pedig küldjék egy megadott címre. A másik levél pedig a diliházból jött, és értesítés volt benne arról, hogy a hölgy öngyilkos lett és mivel nem volt rokona a lakás az intézetre szállt, majd küldenek egy becsüst.
- Mi volt a cím, ami az első levélben szerepelt.
- Várj, felírtam! Á meg is van. New York 47. utca 101. harmadik emelet 4.- olvasta Mary a papírról.
- Ez Adam ottani címe. Lehet, hogy oda kellene átmennem?
- Ezt majd még megbeszéljük. Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad. Erre azt mondták, hogy sejtették, hogy baj van, mert két láda jött reggel a nevedre, tele a cuccaiddal. Visszavárnak.

Eva tehát összekapta magát. Aztán lementek a halba, hogy kijelentkezzenek. Miután elintéztek mindent, a recepciós megkérdezte:
- Hívjam a barátjukat?
- Milyen barátunkat? - kérdezte Eva.
- Reggel ötkor érkezett. Önöket kereste, de nem hagyta, hogy felszóljak. A szoba számot kérte, de én mondtam, hogy azt nem adhatom meg. Akkor azt mondta, hogyha reggel felébrednek szóljak neki. - Eva szíve nagyot dobbant, és dühös volt a portásra, hogy nem szólt. Most tölthetett egy éjszakát Adam nélkül.
- Hogy hívják az urat? - kérdezte
- Kyle Cooper.- Eva elcsodálkozott, de aztán rájött, hogy a férfi biztos álnéven jelentkezett be.
- És, hogy néz ki ez az úr?
- Elnézést, de olyan igazi nagy medve. Vöröses barna haj, és bozontos bajusz. - Evában meghűlt a vér.

- Ó ne keltse fel! - mondta- Biztosan nagyon kimerült. Mondja neki meg, ha felébredt, hogy a férjemnél megtalálhat minket. - Azzal karon ragadta a hüledező nővérét és kisiettek a kocsijukba.
- Gyorsan ülj be! - sürgette Maryt, aztán meg sem várva, hogy az becsukja az ajtót, indított.
- Mit jelentsen ez Eva! Mi történt?
- Ezt a férfit láttam a vendéglőben.
- Milyen vendéglőben?
- Tudod! Ez költöztette Adamot.
- És vajon mit akar tőled?
- Azt nem tudom, de úgy érezem, hogy semmi jót!
Folytatások
4017
- Hol kezdjük az új életet?
- Az anyádnál, vagy New Yorkban, vagy Washingtonban. Ahol akarod. Nyugállományozott állami tisztviselő vagyok. A svájci bankszámlánkból vidáman megélünk életünk végéig. A nyarakat biztosan itt ebben a villában töltjük majd.
- Ez a tied? - kérdezte csodálkozva Eva.
- Nem az enyém, hanem a tied. Még nászajándékba vettem neked. Sajnos a küszöbön nem tudlak átvinni tekintve arra, hogy törött a karom és ketten vagytok. Kiszálltak a kocsiból és boldogan...
4606
Eva felült és gyöngéden szájon csókolta a férfit. Az egy pillanatra meghökkent, aztán felszínre törtek az érzései. Magához ölelte az asszonyt és forrón megcsókolta. A haját simogatta. Evának először lelkiismeret furdalása volt, de aztán úgy gondolta, hogy úgy kell Adamnak, ezt megérdemli, hisz ismét eltűnt a szeme elől. Ali Hasszán most hanyatt fektette és gyöngéden felemelte a hosszú leplet, amiben most is volt. Elkezdte a mellét simogatni, majd a keze lejjebb csúszott...
3619
Közben Muszuf megbeszélte a pilótával, hogy ő átmegy a másik faluba és megnézi, hogy mi a helyzet ezzel az Ali Hasszánnal. Majd mobiltelefonon tartják a kapcsolatot. Aztán mikor megjött a kocsi elbúcsúzott illően az öregtől, beült a kocsiba és elhajtott...
3623
Már mindenkinek elege volt az egészből. Üldözni egy olyan csoportot, akik semmit sem csináltak. Tudták, hogy a két amerikait milyen körülmények között ítélték el. Aztán meg ez az akció elvonta őket a rendes munkájuktól...
3935
Reggel kiosztotta a térképeket a négy heikopteren elhelyezkedő embernek. Az ötödik gépre Abu Sahem saját maga ült fel, és egy embert pedig otthagytak a rádió mellett. A mentőautót elérve sugáralakban indultak el. Négy teherautó és egy személykocsi után indították el az akciócsoportokat, de hiába. Már tíz óra is elmúlt, amikor észrevették a táborhely maradványait...
Előző részek
4806
Eva letette a kagylót, majd kiment a fürdőbe és megmosta az arcát. Aztán leült a hálószobába vezető lépcsőre.
- Legalább egy üveg konyakot hagyhattál volna nekem! - gondolta. Nem gyújtott villanyt, csak ült ott fáradtan, és az agya teljesen üres vol...
4688
Ezután jelentéseket kellett olvasnia és kiszúrni az árulókat. Sok kettős ügynököt lebuktatott, többek között azt a nagy medvét is, aki költöztette. Teljesen nem lehetett rábizonyítani, hogy kettős ügynök, de azon túl csak apró - seprő ügyeket bíztak rá...
6216
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hasonló történetek
6040
- Van egy haverom, aki filmeket csinál. Rólad is készíthetnénk egy demót és elküldhetnénk pár filmes cégnek. Mit szólsz hozzá? Susan boldogan és naivan belement, nem is sejtve mi vár rá.
6216
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Hedon ·
Hm, erősen elgondolkoztató, hogy a jelen pillanatbeli 3 db, 10-es szavazatot mivel érdemli ki ez a két fejezet? :wink:

Rövidségéhez képest rengeteg benne a helyesírási hiba, alaposan lerontva az amúgy sem túl mozgalmas fejezeteket. :sleeping:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: