Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Highschool DXD : Sárkányharag

Issey és társai egy új ellenséggel néznek szembe, aki a sárkányok legfőbb uralkodója. Issey, Rias, Asia, Gaspar, Kuuto és a többiek elindulnak az alvilágba megállítani a sárkányt. Miközben haladnak az úton megpróbálják kitalálni, hogy miképp, győzhetnek. Issey sárkány karjából megszólal a Walesy sárkány, aki egy ötletet hoz fel, de nem kockázatmentes. Az volt a terv, hogy Issey magába olvasztja a sárkány erejének nagyját, de ha megteszi, akkor fennáll az a veszély, hogy elveszíti a kontrolt és az erő átveszi az uralmat a teste felett. Rias ezt hallva ellenezte, mert már ez egyszer előfordult és nem akarta megint átélni azt az esetet. Issey viszont nem látott más megoldást és ezt akarta tenni. Megérkeztek az alvilágba és megkeresték a sárkányt. Rias Greamory család tagjai összegyűjtötték minden erejüket a harchoz, amikor megtalálták az ellenséget. Issey elkezdte elszívni a sárkány erejét, aki ettől legyengült. Amikor már majdnem teljesen elfogott volna az ereje a sárkány egy éles karmolással eltalálta Rias-t és felszakította a mellkasát. Issey ezt látva teljesen elveztette a hidegvérét és elkezdet támadni a sárkányt ezzel növelve az erejét, míg végül teljesen kimerült. Issey nagy küzdelem és veszteség árán végül legyőzte a sárkányt. Rias továbbra sem tért magához még Asia gyógyító ereje sem képes segíteni rajta. Issey sírva fakadt és nem bírt magának megbocsájtani. Akeno is megpróbált segíteni, de neki sem sikerült. Issey sárkánya Walesy elmondta, hogy ha átadja az erejét Rias testébe az segíthet rajta, de nem biztos. Issey megpróbálja, és talán sikerrel jár. Elkezdi átadni az erejét, de még mindig nem tért magához. Ekkor Asia és Akeno megfogták Issey kezét és átvezették a gyógyító erejüket Issey-in keresztül Rias Greamory testébe. A seb elkezdet lassan begyógyulni. Végül sikerült de Rias még nem tért magához.  Issey elkezdte ütni a földet dühében. Miközben a földet nézve búslakodott Rias magához tért és felkelt, Issey lassan felnézett és könnyes szemmel átölelte Rias-t. Rias nagyon meghatódott és sírva fakadt. Miközben egymást átölelték Issey síró hangon mondta, hogy mennyire sajnálja, amin keresztül ment és a bocsánatát kérte. Rias annyit mondott, hogy nincs miért bocsánatot kérnie, mert sikeresen megmentette az életét. Rias elengedte az ölelésből és a szemébe mondta Issey-nek hogy szereti, és hogy nem akarja elveszíteni. ezek után Rias megcsókolja Issey-it, aki nagyon boldog volt ezek szavak hallatán. Miután végeztek a sárkánnyal már nem volt okuk az alvilágban maradni. Visszatértek a saját világukba és ott folytatták a megszokott életüket. Rias és Issey iskola után együtt töltötték a napokat. Az életük egy kicsit jobban telt el mind, ahogy azt tervezték. Mindig készen álltak, ha egy újabb démon vagy bukott angyal vagy akár egy szörny próbálta megölni őket vagy az embereket. Megesküdtek egymásnak, hogy amíg élnek védelmezik egymást és az a mai napig is így van.    
Hasonló történetek
3703
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
3302
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: