Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyönyörök szigete I. rész - Fizetett vakáció 11. fejezet

1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném, hogy egy nagyon hosszú történetről van szó. A most megkezdett sorozat negyvenkét részes (a részeket átlagosan 5-6 fejezetre tudom tagolni), de vannak folytatásai is. Az egész alkotás jelenleg a hatodik sorozatnál, azon belül is a jelen résztől számított száztizenegyedik résznél jár (vagyis úgy ötszáz-hatszáz fejezetnél). Ennek megfelelően a történet elég lassan építkezik és bizonyos részleteknek (például a karaktereinek) nagy figyelmet szentel. Ez nem feltétlenül probléma, mert szerintem épp ez emeli ki többek között a többi erotikus történet közül. Viszont emiatt akadnak nem ritkán több fejezetes időszakok is, amikor explicit erotikus tartalom nincsen. Néha egymást követik a többfejezetes szexjelenetek, néha viszont két-három fejezet is "kimarad" utánuk, ami során a szerző inkább a karaktereire koncentrál.
Úgyhogy, összefoglalva:

AKI CSAK LESZBI, CSAK HETERO, VAGY CSAK GRUPPEN TÖRTÉNETRE VÁGYIK, ESETLEG A HÁROMBÓL VALAMELYIK TASZÍTJA, ANNAK JELZEM, HOGY A TÖRTÉNETBEN MINDHÁROM VAN.

A TÖRTÉNET LASSAN ÉPÍTKEZIK. VANNAK BENNE HOSSZÚ ÉS RÉSZLETES SZEXJELENETEK, DE KÖZÖTTÜK TÖBB FEJEZETNYI "SZÜNETEK" IS.

Akinek a kettőből bármelyik is problémát jelent, erősen gondolja meg, belekezdjen-e a történetbe!

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 3.

*********************************************************************

Átkaroltam Amy vonzó testét és lassan felemeltem miniszoknyája peremét. Mint már előre is pontosan tudtam, nem viselt semmit alatta. Se bugyit, se tangát, se semmi mást. Tisztán láttam keményen meredező mellbimbóit blúza feszes anyagán keresztül. A látvány teljesen felvillanyozott.
- Hát melltartó sincs rajtad?
- Gyűlölöm a melltartókat – fintorodott el Amy, megismételve a korábban Pamelához intézett szavait. - Gyűlölöm a melltartókat. Túlságosan is gúzsba kötnek. A bugyik pedig túl gyakran vannak útban.
- Szereted mutogatni a testedet, nem igaz?
- Imádom – jelentette ki teljes természetességgel. - Mindig is kissé exhibicionista, flörtölős típus voltam. Nem tehetek róla. A gondolat, hogy mások megbámulnak, mindig is felizgatott. Sosem tudnám megunni.
Egyik kezemmel megragadtam nadrágom peremét, miközben a másikkal alá nyúltam és megmarkoltam most már teljesen felágaskodott farkamat. Előhúztam és Amy szeme láttára simogatni kezdtem. Most rajtam volt a sor, hogy bevállalós legyek.
- Mindig ilyen jutalmat kapsz a flörtölésedért? - kérdeztem tőle. - Egy kemény farkat?
Némán bólintott, miközben szemeit meredten a férfiasságomra szegezte. - Igen. És néha egy-két nedves puncit is. De a farkakat jobban szeretem.
Ismét elmosolyodtam.
- Csak akkor vagy igazán boldog, ha, így vagy úgy, egy farok a testedbe hatol... Igazam van?
Amy a szemembe nézett és megrázta a fejét.
- Nem. - Láttam a tekintetében, hogy a szavaim elemi erővel izgatják fel. Már most remegett a szenvedélytől úgy is, hogy még alig értem hozzá. Milyen gyakran történhet ez meg vele? Velem még soha.
- Azért jöttél ide ma este, hogy elcsábíts, nem igaz, Amy?
- Igen – sütötte le a tekintetét.
- Azt hiszem, eljött az ideje, hogy leszopj – jelentettem ki kertelés nélkül, mire vendégem csak bólintott.
Felültem az ágy sarkára és letornáztam magamról a nadrágomat, hogy a padlóra ejtsem. Ezalatt Amy a lábaim közé kúszott és ujjait merevedésem köré fonta. Hozzá simította arcát, majd halkan kuncogva a szemembe nézett.
- Azt hiszem, jobb, ha hozzászoksz, hogy előttem térdelsz – mosolyogtam én is, ismét igyekezve vakmerően belelendülni a szituációba. - Bármit megadnék, hogy ezt csináld nekem a következő negyven évben. Közben pedig talán összehoznánk három vagy négy gyereket is. - Amy felsóhajtott a szavaim hallatán. - Ez elégedettséggel töltene el?
- Igen... Nagyon is.
Szélesen elvigyorodtam.
- Engem is. - Ezzel nem kalkulált mértékben kitárulkoztam előtte. Bár spontán jött ez a végtelen őszinteség, életemben még sosem bántam meg, hogy őszinte és egyenes voltam. Büszke voltam erre a jellemvonásomra, még úgy is, hogy az évek során nem egyszer kevert bajba.
Amy gyengéden megmarkolta a farkamat, miközben másik kezével saját melleit simogatta, majd lejjebb siklott a hasára, végül pedig ujjai eltűntek combjai között. Hangosan felnyögött az élvezettől, tekintete pedig fátyolossá vált. Ujjai megfeszültek lüktető hímtagom körül, majd kihúzta az ujját saját nyílásából és felemelte, hogy az orrom alá tolja. Illata rögtön betöltötte lényemet és az élvezettől ágyékom már fényesen csillogott előnedveimtől, melyek immáron Amy csuklóját is beborították.
Amy huncutul rám mosolygott és lassan végignyalta meredező férfiasságomat.
- Mmm! Nagyon finom vagy, Jeremy – dorombolta.
Hangosan felnyögtem és remegni kezdtem a vágytól.
- Most már csak nem hagyhatlak így – vigyorgott és lassan fel-le kezdte mozgatni a kezét a farkamon. Olyan mennyei érzés volt, ahogy selymes bőre az enyémhez simult, hogy úgy éreztem, bármelyik pillanatban kirobbanhat töltetem az arcába. - Most pedig itt az ideje a vacsorámnak – mondta és előre hajolt, hogy nyelvét körkörösen végigfuttassa makkom körül. Aztán még jobban előre hajolt és farkam vége eltűnt érzéki ajkai között.
Hangosan felnyögtem és figyeltem, ahogy lassan mozgatja száját hímvesszőmön. Egy pillanatra megmerevedett, élvezve, ahogy farkam java része elmerült szájában, majd lassan hátrahúzta a fejét, míg végül épp csak a makkom hegye simult ajkaihoz. Aztán egy szívdobbanásnyi idő múlva ismét mélyen ráhajolt szerszámomra és mohón simogatta felszínét ajkaival.
Jól kifundált technikája tökéletesen bevált. Miközben ajkai és nyelve farkamat kényeztették, ujjai pedig golyóimat simogatták, épp csak lassan, apró lépésenként lökött a kielégülés felé. Aztán hagyott pár pillanatnyi időt, hogy kissé elengedjek, mielőtt újrakezdte volna.
Amikor, még mindig tele szájjal, felpillantott rám, láttam a vágy tüzét lángolni zöld szemeiben. Ahogy tekintetünk egymásba olvadt, Amy lassan mozgatta a fejét fel-le férfiasságomon.
Hangosan nyöszörgött az élvezettől, én pedig gyengéden végigsimítottam a haján, ujjaimat lágy fürtjei közé csúsztatva. Én is felnyögtem és előre löktem ágyékomat, némán követelve a gyorsabb ütemet.
Amy azonnal engedelmeskedett kimondatlan kérésemnek. Farkam töve köré fonta ujjait és szorosabban bőrömhöz préselte ajkait. Nem tartott sokáig, mire száját betöltötték kirobbanó nedveim.
Ahogy arra számítani lehetett, Amy mereven tartotta a helyén ajkait, miközben telepumpáltam a száját. Ő pedig csak nyelte a torkára csorgó nedvességet. Aztán kihúzta a farkam a szájából és elkezdte tisztára nyalni. Minden mozdulat után gondosan magába fogadta a termést, ügyelve arra, hogy egy csepp se menjen kárba. Tökéletes munkát végzett.
Bár úgy éreztem, teljesen elszállt az erőm a kilövellés után, pontosan tudtam, még nem végeztem Amy-vel. Egy pillanat múlva pedig már nem is volt szükségem több pihenésre. Csak arra vágytam, hogy önként felkínálkozó vendégemre vessem magam.
- Azt hiszem, itt az ideje, hogy megszabadítsunk téged ezektől a ruháktól – ziháltam és lassan kigomboltam kék farmerblúzát. Miután letornáztuk róla, Amy a nyakam köré fonta karjait és mellém ugrott az ágyba. Ölembe ült, forró lehelete pedig végigsimított a nyakamon. Meztelen mellei a mellkasomhoz nyomódtak és ő is felnyögött, ahogy élvezte az érzést.
- Te se bánod, hogy ide jöttem ma, nem igaz? - suttogta a fülembe. - Remélem, nem érzed úgy, hogy rád erőltetném magam. Csak nagyon vágytam már egy kiadós dugásra ma este, és mindannyian tudjuk, hogy te vagy az egyetlen elérhető férfi a közelben. Annyira vágyom egy farokra!
- Úgy veszed igénybe amit nyújthatok, ahogy csak akarod – mondtam, egyre hevesebben zihálva. Amy csillogó szemeinek tekintete pedig vidáman fúródott az enyémbe. Két kezem közé fogtam az arcát és hüvelykujjaimmal végigsimítottam telt ajkain, mielőtt magamhoz vontam volna, hogy megcsókoljam.
Egész testem megfeszült, ahogy Amy nyelve az enyémhez ért. Átkaroltam derekát és gyengéden simogattam selymes bőrét, miközben ő ujjait félig még petyhüdt farkam köré fonta és lassan pumpálva próbálta azt életre kelteni.
Hangosan nyögött és sóhajtozott a számba, miközben ajkai mohón csókomba simultak. Az érzés pedig, ahogy telt keblei a mellkasomhoz nyomódtak, végtelen élvezettel töltöttek el.
- Mondd, hogy akarsz, Jeremy! - nyöszörögte halkan. - Mondd el, mit szeretnél, hogy megtegyek neked! Kérhetsz bármit. Azt szeretném, ha ma este te lennél a legboldogabb férfi a világon.
Egy pillanatra visszatartottam a nevetésemet.
- Van ennek valami köze ahhoz a pénzhez, amiről nem rég faggatóztál?
- Az égvilágon semmi – válaszolta Amy végtelenül őszinte hangon. - Csak dugni szeretnék. Ezek a gyönyörű lányok mindenfelé teljesen egyértelművé teszik, miről fog szólni ez a nyár. Világos, mint a nap. Én pedig csak meg akarom dugatni magam. - Tekintete egy pillanatra sem eresztette el az enyémet. - Ma este csakis azért vagyok itt, hogy örömet szerezzek neked, Jeremy. Ki akarlak szolgálni. Be akarom teljesíteni minden fantáziádat. Bármit megteszek, amit csak akarsz.
- Bármit? - vontam fel a szemöldököm.
- Bármi.
- Akkor mit szólnál ehhez, kedvesem? Miért nem használsz fel, hogy örömet szerezz magadnak ma éjjel? Arra vágyom, hogy téged boldoggá tegyelek. - Valószínűleg nem ez volt az, amit általában válaszként kapott az ilyen kérdéseire. Sőt, meglehetősen bizonyos voltam benne, hogy én voltam az első, aki ezt mondta neki. De egyébként is meglehetősen egyedi fickó vagyok.
Amy meglepetten nézett rám szavaim hallatán, de nem hátrált el. Épp ellenkezőleg. Előre hajolt, hogy ismét szenvedélyesen megcsókoljon. Válaszképp én is átkaroltam érzéki testét, szorosan magamhoz vonva őt.
Ajkaink eggyé forrtak, nyelveink pedig vad táncot jártak egymással. Aztán Amy a mellkasomhoz simította kezét és gyengéden hátra lökött, amíg teljesen el nem terültem az ágyon. Csókunk pedig csak még hevesebbé vált, ahogy Amy is körém fonta karjait. Könnyedén meg tudtam volna szokni ezt a helyzetet...
Kezeim megtalálták az utat fedetlen kebleihez és mohó gyengédséggel markoltam meg őket. Amy enyhén félrebillentette a fejét, nyelve pedig szabadon bebarangolta szájüregemet. Azt kívántam, bárcsak ez a pillanat örökké tartana.
- Egy jó, kemény dugásért bármikor odaadnék bármit – dorombolta, miközben én mellei közé fúrtam arcomat és gyengéden csókolgattam halmait, számba véve meredező bimbóit. Természetesen a szavai is megtették rám a maguk hatását. Éreztem, hogy a farkam majd szétrobban. - Dugj meg! Dugj meg, Jeremy!
Nyeltem egyet szavai hallatán.
- Egy kis előjáték sosem árt, nemde?
- Naná – vigyorgott, miközben nyelvemmel egyik mellbimbóját paskoltam. - Imádom. Csak hát nem nagyon szoktam hozzá... A szex általában úgy jó, ha heves és mindent elsöprő.
Arcomat mellei közé fúrtam és hangosan felnyögtem az élvezettől.
- Én is szeretem, ha a szex heves, drága. Ne aggódj...! Alaposan a gondodat viselem ma éjszaka.
Amy teste remegett a vágytól, miközben hasát csókolgattam. Egy pillanatig elidőztem köldökénél.
- Mmm! Ez mennyei... - nyöszörgött, megfeszítve a hátát. Én pedig megragadtam és magam alá gyűrtem őt az ágyon.
Miután lerángattam róla a szoknyáját, ajkaim azonnal utat találtak maguknak belsőcombja selymes bőréhez.
Egész teste megfeszült, amikor nyelvem hegye megduzzadt csiklójához simult. Gyengéden pöckölgettem egy ideig az érzékeny idegcsomót, mielőtt fojtott hangon megkérdeztem volna: - Hány férfi és nő került már ilyen közel a puncidhoz? Mondd csak, hányszor tapasztaltad már meg ezt?
- Egek... - nyöszörgött a vörös hajú lány, elveszve a gondolatai között. - Azt hiszem... harminchét férfi és tizenegy nő. Igen. Pontosan. Ennyivel feküdtem le összesen.
Elmosolyodtam szavai hallatán. Az már az első pillanattól egyértelmű volt, hogy Amy távolról se volt szűz. Eddigi élete során rengetegszer volt része különböző gyönyörökben. Nekem azonban ez tökéletesen megfelelt.
Fejemben azonban lassan testet öltött egy provokatív kérdés. Azonban biztos voltam benne, hogy Amy-t ez a legkevésbé se fogja zavarba hozni. Nem. Őt nem-
- Kértél már valaha is fizetséget ezért? Bocsátottad már áruba a testedet?
Amy nyelt egyet, mielőtt válaszolt volna.
- Egyszer vagy kétszer talán... Vagy tízszer – fordította el a tekintetét egy pillanatra, talán ezzel akarva leplezni szégyenét. - Régen volt már. Volt... volt egy pasim nyolc-tíz éve. Nem volt sok pénzünk, úgy bérbe adtunk engem pár órára.
- Bérbe adtatok téged?
Sosem hallottam még ezt ilyen szárazon és érzelemmentesen megfogalmazva. Bár nagyon is illett Amy-hez.
Lassan bólintott.
- Igen. Megtettük azt, ami a megélhetéshez kellett. - Beharapta az alsó ajkát, próbálva elrejteni a szája sarkában bujkáló apró mosolyt. - Egy kicsit még szerettem is azt a helyzetet.
- Azt el is hiszem. - Hogy ne élvezné egy ilyen nő, ha a saját barátja szerez neki férfiakat, akikkel nem csak hogy szabadon szexelhet, de még pénzt is kap érte. Sosem vetettem volna ezt Amy szemére, vagy néztem volna le miatta. Nem az én dolgom volt, hogy megítéljem emiatt. De nem is igazán érdekelt. Hogy miért? Mert ez is azok közé a dolgok közé tartozott, amik Amy-t azzá tették, ami.
- Mégis mit mondhatnék? - folytatta. - Ilyen vagyok. Egyszer még tíz férfival is voltam... egyszerre. És még utána is csak többet akartam.
Hangosan felnyögtem szavai hallatán, miközben tovább izgattam csiklóját ajkaimmal.
- Gyönyörű puncid van, kedvesem – motyogtam.
- Te pedig csodásan kényezteted.
- Akkor ne is habozzunk tovább! Szerezzünk neked örömet!
- Az jut eszembe, amikor a gimiben az volt a dolgom, hogy minden srácnak megadjam az első csókját – kuncogott Amy. - Többségük az első szopását is megkapta. Egek... talán több száz srácot is lecumizgattam.
- Ez is azok közé tartozik, amire büszke vagy?
- Igen.
Hát persze...
Lassan térdre tornáztam magam és óvatosan megemeltem Amy vonzó lábait, hogy szabadon belé vezethessem férfiasságomat.
A következő pillanatban farkam teljes hosszában elmerült forró barlangjában. Arcát pedig elárasztotta a végtelen gyönyör.
- Ó, igen! - nyöszörgött Amy. - Ez mennyei...
Szavai elhaltak és helyükön csak a nyögések maradtak, ahogy ki-be kezdtem mozgatni benne férfiasságomat. Nem vesztegettem az időt és pillanatokon belül már olyan hevesen tömködtem őt, ahogy csak tudtam. Azt pedig talán szükségtelen is mondani, hogy Amy pontosan erre vágyott.
Úgy nyögtem, mint egy vadállat, miközben teljes figyelmemet Amy-re és barlangja lüktető feszülésére összpontosítottam. Azt hiszem, nagyon sikeres is voltam ebben. Az a kifejezés, ami vendégem arcára kiült, egyszerűen megfizethetetlen volt.
Olyan fenomenális érzés volt a szerszámomat forró járatában tartani, hogy legszívesebben soha ki sem húztam volna onnan. Bárcsak lett volna rá mód, hogy egy életre elmerüljek benne!
Amy teste teljesen megfeszült, miközben tovább nyöszörgött a szenvedélytől. Ő is rásegített farkam mozgására testében, amitől csak mindketten még közelebb kerültünk a beteljesüléshez.
Löktem még egy-kettőt, mielőtt felnyögtem volna a rám törő végtelen gyönyörtől. Épp csak elkezdett lüktetni hímtagom, testébe pumpálva nedveimet, amikor Amy teste is megrázkódott alattam.
Amikor az én gyönyöröm már kezdett alább hagyni, Amy még mindig rángatózva vonaglott az ágyon.
- Ó, egek! - nyöszörögte.
Amikor a szenvedély véget ért, farkam még mindig a testében pihent. Vettem egy mély levegőt és ismét megcsókoltam Amy-t, mielőtt rá mosolyogtam volna.
- Ez mennyei volt, kedvesem.
- Ó, igen... - sóhajtott, még mindig a gyönyör hatása alatt. - Imádtam, Jeremy...
Amikor kimászott alólam és az oldalára fordult, felfigyeltem a szemében csillogó mélázó tekintetre, miközben egy apró spermacsepp csorgott le a szája sarkából. Kinyújtottam a kezem, hogy letöröljem, ő viszont azonnal megragadta csuklómat és lenyalta ujjamról.
Annyira jó érzés volt a közelsége, hogy szinte már belefájdult a szívem.
- Jobb már egy kicsit? - kérdeztem. - Erre vágytál, nem? Hogy megszabadulj a nyomástól.
- Ó, igen – mosolyodott el, mielőtt a blúzáért nyúlt volna. Magára húzta és begombolta, elfedve csodás melleit.
Most, hogy úgy tűnt, itt hagy, az érzékeim felvisítottak, mielőtt Amy odahajolt volna hozzám, hogy megcsókoljon.
- Nem töltöd itt az éjszakát? - kérdeztem csalódottan.
Igazából ez nem is volt annyira rossz dolog. Szükségem volt az alvásra. Ez a nő teljesen lehasznált. Ha úgy döntött volna, hogy egész éjszaka élvezni akarja a társaságomat, vajon mennyi időm lett volna, hogy egyáltalán kipihenjem magamat? Valószínűleg minden pillanatban csak az foglalt volna le, hogy benne gyönyörködjek.
- Nagyon is szeretnék maradni és egész éjjel kefélni – vallotta be Amy –, de azt ígértem Pamelának, hogy ma éjjel sokáig fennmaradunk és beszélgetünk. Viszont mindketten jó kilenc órát töltöttünk úton ma, úgyhogy szeretnék sietni, hogy még ébren találjam.
- Megértem – bólintottam. - Amellett azt se felejtsd el, hogy holnap tízkor találkozunk! Úgyhogy ne maradjatok fenn túl sokáig sem!
Amy rám mosolygott, majd megfordult, hogy elsétáljon, de aztán hirtelen meggondolta magát és visszaugrott az ágyamba. Rám telepedett és mire észbe kaptam, ismét megéreztem forró csókját a számon. Megengedtem magamnak, hogy még egyszer-kétszer megmarkoljam formás fenekét, mielőtt ismét elhúzódott volna.
- Ez... ez fenomenális volt – szöktek ki a szavak maguktól a számon. - Amy én... én szeretnék kérni még valamit... hogy a lehető legemlékezetesebb legyen ez az éjszaka. Örökké emlékezni szeretnék rá. - Tekintetem végigfuttattam vékony alakján, majd megállapodtam barna miniszoknyáján. - Kérlek, engedd, hogy megtartsam a szoknyádat!
Amy kérdőn rám nézett.
- A szoknyámat? Mit szeretnél csinálni azzal?
- Csak szeretném megtartani – válaszoltam őszintén. - Segítene emlékezni erre a csodás éjszakára. Arra, ami történt. Ez volt életem legcsodálatosabb éjszakája. Te pedig egy igazán csodálatos nő vagy. Kérlek, hadd tartsam meg! Nagyon fogok vigyázni rá.
Amy elmosolyodott, de még mindig szkeptikusnak látszott.
- Ha neked adom a szoknyámat, miben megyek majd vissza Pamelához? Félmeztelenül kellene átsétálnom a fél házon.
- És ez problémát jelent neked? - nevettem fel.
- Ott a pont – visszhangozta kacagásom, közben megszabadulva szoknyájától. Miután legyűrte a padlóra, felrúgta a levegőbe és elkapta az egyik kezével. Majd átnyújtotta nekem a ruhadarabot, miközben ismét megcsókolt, majd rám villantotta fényes mosolyát.
- Reggel találkozunk.
- Akkor reggel – válaszoltam. - Vigyázz magadra, Amy...! Aludj jól és mondd meg Pamelának is, hogy üdvözlöm! És köszönöm. Nagyon köszönöm.

***

Miután Amy elhagyta a szobámat, megbizonyosodtam róla, hogy gondosan bezártam az ajtót mögötte, majd visszatértem a kukkoló szobába.
Kényelmesen elhelyezkedtem a székemben és bekapcsoltam a szomszédos szobában elhelyezett kamerához tartozó monitort, majd az orromhoz emeltem Amy miniszoknyáját, hogy beszívhassam belőle az illatát.
Elégedetten mosolyogtam, miközben figyeltem kettőnket Amy-vel az ágyamon, ahogy a vörös hajú szépség hevesen mozgott a farkamon. Pár pillanat múlva hangosan felnyögtem és telepumpáltam testét nedveimmel.
Bár a számítógépem gondosan eltárolt minden felvételt, a biztonság kedvéért ezt a jelenetet egy DVD-re is kiírtam. Így majd máshol is visszanézhetem, nem csak a kukkoló szobámban. Ha valamit, ezt megérte óriásképernyőn megnézni...
Elgondolkoztam rajta, Amy hány különböző arcát tapasztalhattam meg a mai nap folyamán. Néha kedves volt és barátságos, például amikor korábban Pamelával beszélgetett, míg máskor hideg és számító, mint amikor Lindsay leitatásáról beszélt. Számtalan vad és izgató története volt még, ami elmesélésre várt és egyértelműen éhezett a figyelemre.
Amikor megjelent az ajtómban, Amy-ből a flörtölés kimeríthetetlen tárháza tört elő, ami végül szenvedéllyel teli szeretkezésbe torkollott.
Mi lehetne a konklúzióm vele kapcsolatban? Nem csak hogy a személyisége számtalan szegmensét tapasztalhattam meg, de azt is, ahogy Amy könnyedén ugrál közöttük egyik pillanatról a másikra. Mindenképp szerettem volna jobban megismerni őt...
Ez pedig csupán az első éjszaka volt még a szigeten. Előttünk állt hat további hét. Hat gyönyörű nő, mind biszexuálisok (vagy legalábbis kísérletező kedvűek), és én. Mégis mennyi idő kell, hogy Camille meggyőzze Devont, teljesítse be a vágyait és meghívjanak egy hármas kalandra? Már csak a gondolattól is, hogy együtt lehetek ezzel a két csodálatos nővel az ágyamban, vágy öntötte el a testemet.
Pamelától pedig, a dögös és belevaló baltimore-i sztriptíztáncostól, ha szerencsém van, egy nap kaphatok egy érzéki öltáncot. És vajon Trish mikor fog rám mozdulni? Vagy fog egyáltalán? Vajon Amy elkotyogja a többieknek azt, ami ma éjszaka itt történt? Mérget mertem volna rá venni, hogy reggelre már mindenki tudni fogja. A nők imádnak pletykálni, nemde?
Végül pedig hogy felejthetném el az édes, drága Lindsay-t? Szűzként jött erre a szigetre, ez azonban valószínűleg változni fog. Vajon kié lesz a megtiszteltetés, hogy leszakíthatja a virágát? Trish nagyon jó úton haladt efelé, lévén a lány szobatársa, de én is nagyon szívesen részt vettem volna ebben. Úgy bántam volna a kis angyalkával, mint egy igazi hercegnővel, ha megtisztelt volna azzal, hogy én legyek az, aki elveheti a szüzességét. Akárcsak Trish, én is hatalmas megtiszteltetésnek vettem volna. Ez lenne a legnagyobb megtiszteltetés életemben.
Mindezek a kérdések, és még sok másik is, a következő napokra és hetekre vártak, hogy megválaszolásra kerüljenek. Azonban muszáj volt emlékeztetnem magam, miért hívtam ide ezeket a csodálatos nőket. Nem a végtelen, szexualitástól túlfűtött éjszakák motiváltak, még ha, be kell vallanom, azoknak is nagyon örültem volna.
- Remélhetőleg végül megtalálom álmaim nőjét, akit elvehetek – mondtam ki hangosan, miközben a Devon és Camille szobájában elhelyezett kamera képét bámultam. A két csodálatos lány a különágyaikban aludt, úgyhogy biztosra vehettem, ma éjjel semmi sem történik közöttük. Sajnálatos, de érthető dolog volt. Amy Pamelával beszélgetett a szobájukban, miközben a hármas számú lakrészben Lindsay már az igazak álmád aludta, míg Trish az ágyán heverve egy fitnessz-magazint lapozgatott... Azon merengtem, vajon volt-e még egy találkozója Mr. Happy-vel az este folyamán.
Úgy döntöttem, itt az ideje, hogy én is álomra hajtsam a fejem.
Elmosolyodtam, amikor egy gondolat öltött testet az elmémben.
- Ez a hat hét igazán szórakoztató lesz.
...
Ó... és említettem, hogy Amy lett az új kedvencem?


Vége az I. résznek!

Folytatása következik!
Folytatások
7609
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
6533
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4937
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4966
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
4556
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
Előző részek
5819
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
5139
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
5619
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
6001
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
5752
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.

FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném,...
Hasonló történetek
5026
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
4295
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
A miniszoknyának és a nadrágnak is "pereme" van, most tanultam... De annyi baj legyen, szórakoztató fejezet volt!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: