Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
91esfiu: Egész jó kis sorozat, szépen f...
2024-09-24 21:08
laci78: á, az annyira... KŐKORSZAKI
2024-09-24 14:26
Petibaja: Köszönöm szépen a továbbiakban...
2024-09-24 13:37
Xavierr_00: Örülök, hogy tetszett! Köszönö...
2024-09-24 10:27
Orallover21: Jó sztori, kifejezetten bejött...
2024-09-23 22:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gimi

Rihanna üvölt a telefonomból, azt hiszem ez az ébresztő lesz, csak még egy percet könyörgöm.
A még 1 percből még 30 lett, ijedten ugrottam ki ágyamból kicsit megtaposva a földön fekvő N.-t, aki gondosan megválogatott káromkodásokkal elküldött oda ahonnan jöttem.
- Úristen csajok ébredjetek, elkésünk!
Szeptember elseje volt, végzős évem első napja és csak nekünk támadhat olyan "fantasztikus" ötletünk,hogy előtte nap ott alvós bulit rendezünk, amin nem csak teát iszogattunk...
Kirohantam a fürdőbe, lehet nem kellet volna annyira sietnem... amit a tükörben láttam:barna hosszú hajam mintha belett volna tupírozva ,barna szemeim vérben forogtak és a rohanástól visszakívánkozott a tegnap esti vacsora és pia. Így hát első dolgom nem a mosakodás volt, hanem WC-látogatás közelről. Idő közben N. és E. is kitámolygott ,kinézetük hasonlított az enyémhez.
Valahogy emberi kinézetet varázsoltunk magunknak és rohantunk a buszra, de így is  fél órás késéssel értünk az iskolába.
Beléptünk az osztályterembe minden szem ránk szegeződött.
- Lányok! Csak nem eltévedtetek idefelé?!Ha gondoljátok nyomtatok térképet nektek, hogy legközelebb IDŐBEN idetaláljatok! - köszöntött minket Mrs.V tanárnő.
Csendben leültünk és meghúztuk magunkat. Hál istennek az órából már csak 5 perc maradt így nem kellet sokat kibírnom. Az első utam a kávé automatához vezetett, hisz nincs jobb a másnaposságra, mint egy pohár forró kávé. Visszatérni az osztályterembe már nem volt olyan kellemes, mint a kávé. Mindenki a nyári élményeiről mesélt természetesen fennhangon, ami a fejfájásomnak nem tett a legjobbat. Mindenki pörgött csak mi nem. A hátsó padsorban ültünk, mellettem N. éppen azon küszködött, hogy benntartsa  a vacsorát, a mellette szenvedő E. pedig a fülére húzta divatos sálját hogy ne hallja a többiek fecsegését, de padtársa É. nem zavartatta magát élménybeszámolót tartott  nyári kalandjairól. Ledőltem a padra , hogy megpróbáljam kipihenni az előző estét, vagyis még a ma hajnalt ,de ekkor valaki megfogta a vállam, már épp készültem elküldeni a francba, amikor láttam, hogy P. az a barátom. Igen nekem olyanom is volt, lassan több mint 3 éve együtt voltunk, de amikor késve betámolyogtunk  az osztályterembe mégsem vettem észre. Amellett, hogy a pasim volt az osztálytársam is.(Hozzátenném nem egy nyerő párosítás.)
- Csáo - köszönt lazán.
Én kipréseltem magamból egy szia szívemet.
- Csak nem túlzásba vittétek a piálást?
- Nem csak  a tea  erjedt meg a gyomrunkban,és magamra erőltettem egy mosolyt.
Ezzel vette a célzást és visszaült a helyére,kicsit megbánthattam, de nem volt erőm odamenni hozzá bocsánatot kérni így visszafeküdtem a padra és megnéztem N. pulzusát él-e még.
A nap hátralevő részét nem tudom, hogy éltem túl, csak az tudom hogy egy hideg zuhany után mély álomba merültem a kényelmes ágyamban .Olyan este 8 körül ébredtem. Megnéztem az órarendet, ami azt írta holnap nulladikkal kezdünk ráadásul tesivel. Ez szadizmus. Nálam már az is teljesítmény, ha reggel eltalálok a WC-ig nem hogy 7 óra előtt tesizzek, arról nem is beszélve hogy 42 órám lesz egy héten plusz a szalagavatóra felkészítő táncpróbák. A szüleim nem dolgoznak 42 órát egy héten, ezért már fizetniük kéne. Ez az év igencsak szívás lesz.

Hasonló történetek
4414
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
3931
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
bakos1022 ·
Semmi konkrétumot nem írtál, olyan, mint egy regény valahányadik fejezetének egy kis tölteléke... se eleje, se vége, se mondanivalója.
Élménybeszámolónak elmenne, de így nem az igazi.
Lesz folytatás, vagy csak egy szimpla sztori?
Ha a "havernőd lennék" tetszene, úgyhogy úgy teszek, mintha... és nyomok egy zöldet. :grinning:

Marokfegyver ·
"Ki ne emlékezne...?" - kérded. Emlékszem. Nem ilyen volt, vagy csak nem tudtad leírni. Sajnos nem tetszett, mert mindenféle hiba mellett, ez csupán egy szeletke valamiből, s a szeletből nem lehet felismerni az egészet. Nincs benne a cseppben a tenger, azaz sejtésem sincs, mit akartál mondani, vagy ha csak egy életkép, akkor (is) hiányzik, de nagyon hiányzik valami: a lényeg.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: