Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fokozatosság

-Jimmy, jobb ha ezt nem szúrod el!

-Katherine, csináltam már ilyet korábban, tudom mit teszek!

-Most viszont nem az egyik kis üresfejű szőke barátnőd van soron. A feleséged vagyok és nem tudok majd segíteni, úgyhogy emlékezned kell minden utasításomra.

-Igen édesem - mondta szelíden a férfi és csodálta, hogy a nő még jelen helyzetében is milyen megfélemlítő tud lenni.

A nő meztelen volt és csuklói a felhúzott térdei alatt voltak összekötve, a könyökei pedig a térdekhez voltak kötve, közel a csábító keblekhez. Teljesen mozgásképtelen, kész a sütőbe csúsztatásra, de még mindig képes volt utasítgatni. Olyan volt, mint mindig: a szépség és a szörnyeteg egybegyúrva.

-Ellenőrizd, hogy a sütő elő van-e fűtve 40 fokra és készítsed elő a szószos ecsetet. -mondta a nő.

-Még mindig szeretnéd ezt a fokozatos melegítés dolgot? Nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb mód.- mondta szkeptikusan a férfi.

-Tudom, hogy szokatlan, de így akarom. Ha már megteszem, szeretném teljesen átélni. Nem olyan nagy kérés. - mondta a nő kedvetlenül.

-Igen édesem.

-És ha már arról van szó, hogy mit szeretnék. Felizgultam. Mielőtt a sütőbe teszel még egyszer meg kell dugnod.

-De ma reggel három órán át szexeltünk megállás nélkül és újabb három órát töltöttünk azzal, hogy kívül-belül megtisztítsunk!

-Nem érdekel! Még egyre szükségem van! Ne tagadd meg tőlem kérlek!

-De a főnököm fogja megenni a puncidat! Tisztán kell tartanunk!

-Ha a főnöködet annyira aggasztja, hogy más férfi spermáját eszi, akkor talán a saját nyüves feleségét kellene megsütnie! - tört ki dühösen Katherine.

Jimmy a főnöke feleségétől terjedő pletykákra gondolva nem volt benne biztos, hogy a tanács hatékony lenne. A nő egyik futó félrelépéséről a legutóbbi céges karácsonyi partin biztosan tudta hogy igaz mivel ő volt a másik résztvevő, úgyhogy feltételezte, hogy a többi történet is megfelel a valóságnak. Mindezt azonban bölcsen magában tartotta és csak annyit mondott:

-Sajnálom Katherine, de tisztán kell tartanunk. Itt a sütés ideje.

-Látod, hogy én mekkora áldozatot hozok a karrieredért? Te pedig még az utolsó kívánságomat sem teljesíted.

A férfi a plafonra nézett és témát váltott:

-A sütő 40 fokos. Kezdjük!

-Rendben - mondta a nő ingerülten és olyan hangsúllyal, amiből világos volt, hogy egyáltalán nincs rendben.

Dühös pillantással nézte a férfit, miközben az kinyitotta a sütő ajtaját és becsúsztatta a nagy tepsit. Jimmy szeretően mosolygott rá és próbálta figyelmen kívül hagyni Katherine rossz hangulatát.

-Élvezd kicsim! Tíz perc múlva találkozunk! -mondta.

Tíz perccel később, a nő hangulatától még mindig félve kinyitotta a sütő ajtaját és kihúzta a nő tálcáját. Katherine pillantása semmit sem változott. A férfi csodálta a haragtartó képességét. A nő lágy bőrét izzadtságcseppek borították és Katherine zihált. Vagy a sütő melegétől, vagy a belső égető izgalmától. Akármit is mondott az áldozathozatalról, láthatóan felizgatta az élmény.

-Jimmy! Könyörgök, dugj meg még egyszer! Nagyon vágyom rá! - esdekelt Katherine és a könyörgés kedvéért feladta dühös pillantását.

Jimmy már javában dörzsölte felesége speciális szószát a nő bőrébe, ahogy korábban már több, kevésbé gyönyörű alannyal megtette. Katherine forró bőrét megnyugtatta a hideg folyadék, de az érzés csak még jobban felizgatta és könyörgései még sürgetőbbé váltak.
Jimmy megpróbálta kielégíteni úgy, hogy két ujját csúsztatta a nedves hüvelybe. Érezte, hogy a nő belül forróbb mint kívül. A nő egy darabig élvezte az ujjak okozta érzést, de a férfi elkerülhetetlenül a kenés végére ért, Katherine pedig jobban vágyott a behatolásra, mint eddig valaha.

-Sajnálom édesem - mondta a férfi, majd visszacsúsztatta a tepsit a most már 50 fokos sütőbe.

Katherine elmondhatatlan gorombaságokat vágott a fejéhez.

Újabb tíz perc telt el. Jimmy kinyitotta a sütő ajtaját, nem igazán tudva, hogy mire számítson. Katherine erősen izzadt. A teste alatt a forró tepsiben verejték, szósz és valószínűleg még más testnedv gyűlt össze. Az arca intenzív érzésről árulkodott, de nem lehetett tudni, hogy ez az érzés fájdalom, düh vagy felizgultság. A bőre kevésbé tűnt rugalmasnak mint korábban
és erősen, kissé szabálytalanul zihált. Néhány konyhai levegőn történő mély lélegzetvétel után Katherine felkiáltott:

-Azonnal nyomd belém a farkad!

Jimmy a kihúzás után azonnal elkezdte a szósszal kenést és nem is szándékozott abbahagyni, de a nő hangja félelemmel töltötte el. Nem tudta megmagyarázni, hogy Katherine hogyan képes még megkötözve és részben megsülve is megfélemlíteni, de ez volt a helyzet. Nem ellenkezett tovább. Letolta a nadrágját és a nőbe csúsztatta magát.

Mindketten készen álltak a dugásra. A nő a saját sütése miatti erotikus érzéstől izgult fel, a férfi pedig a sütőben levő -vagy legalábbis majdnem benne levő - nő puszta gondolatától. A szeretkezés rövid, intenzív és elképesztően kielégítő volt mindkettőjük számára még azzal együtt is, hogy Jimmy később észrevette, hogy a forró tepsi megégette a zacskóját illetve gondolatai továbbra sem nyugodtak annak kapcsán, hogy a főnöke mit fog szólni a szennyezett húshoz. Katherine zihált és szélesen mosolygott, miközben a férfi visszatolta a most már 60 fokos sütőbe.

Tíz perccel később Jimmy újra kihúzta Katherine-t a következő kenéshez. A nő már nem tudta kinyitni a szemét, de a mellkasa fel-le mozgott, ahogy nyelte a hűvös levegőt. A mosoly megmaradt az arcán, miközben Jimmy bűnbánóan bekente szósszal a feszes bőr minden négyzetcentiméterét.

-Szeretlek édesem! Nagyon finom leszel! - mondta a férfi érezve, hogy ez az utolsó lehetősége.

-Tudom - dorombolta vissza Katherine a merev ajkai közt.

A nő felnyögött, amikor a férfi visszatolta a 70 fokos sütőbe.

A negyedik tíz perces időszakasz után Katherine nem reagált többé Jimmy szavaira és mozdulataira. A mellkasa rendszertelenül meg-megemelkedett és a mosoly az arcára volt fagyva, de a szeme nem nyílt ki és nem adott ki más hangot néhány halk, artikulálatlan hörgésen kívül. Jimmy követte a korábbi utasításokat és újabb tíz percre visszacsúsztatta a sütőbe.

Az ötödik szakasz után Katherine teljesen mozdulatlan volt. A férfi ellenőrizte a légzést és pulzust keresett, de hiába. Szúró fájdalommal tudatosult benne, hogy a felesége nincs többé. A nő még mindig gyönyörű volt. A bőre feszes volt és szósztól illetve izzadtságtól csillogott, de már mindent odaadott a férfi karrierje szempontjából fontos bankett kedvéért. Jimmy szerelemmel és hálával eltelve gyengéden megcsókolta a most már békésen kisimult homlokot. A sütő hőmérsékletét a maximumra állította és hagyta melegedni. Elvágta Katherine kötelékeit, majd kibelezte és megtömte azzal a töltelékkel, amit a nő előre
elkészített. Összevarrta a hasat, majd a végtagokat a lehető legesztétikusabban igazította el. A végeredmény lenyűgöző volt és egyféle büszkeséget érzett, miközben betolta művét a sütőbe.

Néhány órával később az igazgatóság tagjainak királyi lakomában volt része. Mindenki gratulált Jimmy-nek és csodálták elkötelezettségét a cég iránt. Az előléptetés és az azzal járó zsíros bónuszok már az ajtóban voltak. Jimmy főnöke különösen elégedett volt a steakkel, amit kapott. Az ilyen minőségi szeletek mindig csemegék voltak, de Katherine-é különleges ízzel bírt. Olyan volt, amit csak egyszer érzett eddig és azóta is hiábavalóan kereste. Olyan volt, mint amit akkor érzett, amikor a feleségét nyalta közvetlenül a céges karácsonyi parti után.
Hasonló történetek
10127
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
16069
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
. . . .1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

sonny grosso ·
Nem rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: