Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esti mese

Itt a titkos ajtó, amin keresztül bejuthatsz Trenton city képregényvilágába. Nyílik az ajtó, és egy tíz emeletes hotel tetején találod magad. Yoko a tökéletes bérgyilkosnő most húzza ki szamurájkardját áldozatából, aki mint egy eresztő luftbalon föl-alá száll, miközben mindent telespriccel vérrel. Te is olyan leszel, és hirtelen megijedsz, mert Yoko rád néz a görögdinnye nagyságú szemeivel, de egy másodpercig tart és már kámforrá is vált. A hotel tele van prostikkal. Éppen alattad a nyolc éves Jessie veri szét bróker kuncsaftja fejét egy baseball ütővel. Hirtelen ráeszmélsz, nem vagy egyedül a legalább egy tucat átruccanó van körülötted. Aztán a földből kinő Tapsi hapsi rádtuszkol egy ejtőernyőt és lelök a tetőről. Nincs időd kinyitni. Pont egy buszra esel, de nem esik semmi bajod, mert ez Trenton city.

Szóval bezuhansz a buszba pont egy seggrészeg csávó mellé, akinek a fejéből egy balta áll ki és tablettás borral kínálgat. A sofőr is tök részeg. Itt csak az kap jogsit aki bizonyíthatóan alkoholista. Aztán a sofőr félre rántja a kormányt, mert azt hiszi vele szembe jön egy kurva nagy óriás. A hídról belezuhantok a rózsaszínű folyóba, de egy sellő kimenet, aki éppen arra járt. Sok vizet nyeltél. Szánalmasan köhögsz, végül kiköpsz három aranyhalat. Megéheztél. Betérsz a kínaiba, a három aranyhalért adnak valami óriás ehető halat. Miközben eszel, leül veled szembe egy ismeretlen pacák, azt kéri, add oda neki a szálkákat. A szálkákból pisztolyt csinál, elkezd vele lövöldözni. Te gyorsan kifutsz, de hiába, mert egy szálkagolyó a hátadba fúródott, kicsit kényelmetlen de semmi gond. A rózsaszín folyó méreg mutációt indít el benned, és kinő a szárnyad. Elkezdesz csapkodni, de a hal miatt elkezdesz hízni, hogy a szárny már nem bír el.

Újra zuhansz most egy moziba . Egy szemüveges férfi énekel fura hangon: Úgy se hiszi senki el magának, amit lát az tényleg van. Hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan. Ekkor szétnyílik a függöny, és egy villamosszéket látsz. Két marcona fickó megragad, és jól szorosan beszíjaz. A kürt felharsan és engedik is a kétezer voltot. Szénné sülsz. Feltálalnak a polgármesternek, aki szereti a sült füleket. De csak a fül kell. A többit odaadják a disznóknak.

Az énekelt szöveg Kispál és a Borz Zsákmányállat című számából lett kölcsönkérve.
Hasonló történetek
2819
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
5580
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

rollscroll ·
Trenton sziti mi Janika?
Felmenthető. 14 év alatt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: