Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esti mese 2

Szóval újra itt vagy Trenton citybe, hogy miért, ne kérdezd. Mert, csak úgy. Nem emlékszel semmire, azt hiszed Trenton citybe születtél, anyád egy szárnyas disznó volt, akit a városszéli cirkuszba mutogattak. Az apád ki volt? Ki tudja azt már. Szóval te a Varázsló küldönce vagy most, Yokoval az anime lénnyel kell találkoznod. Sötét, ismeretlen rosszul világított utcákon haladva mész a megadott cím felé. Veled szembejön tizenhatodik Benedek, akinek óvszereső kíséri az útját. Azért járt így, mert megátkozta a centerbury érsek, aki szerint a pápa homofób és ez tényleg igaz. Persze a pápa sem maradt adós, amikor az érsek kinyítja a száját békák jönnek ki rajta.

A pápával azok jártak jól, akik sokat szeretnek kúrni, az érsekkel meg a beteg orvostanhallgatók, akik ollóval békafejeket vagdosnak A pápa most egy részeg férfit akar jó útra téríteni, akit egy fogatlan prosti éppen most pippant le. Te is felkapsz egy cottont a földről, végül is ingyen van. Ahogy mész tovább szinte elnyel a sötét getto. Úgy érzed nem vagy egyedül. Jól érzed. Egyszerre három kétméteres volt kelet-német úszónő vesz körül, kezükben dobtáras gépfegyver, lábukon görkorcsolya. A képregényt kérik tőled, de te nem tudod miről beszélnek. Hirtelen egy háztetőről leugrik Yoko és egy suhintással száz darabra vágja a női nem e túlfejlett példányait. Az aranygyűrűt kéri, hogy megkapd, amiért a Varázsló küldött. Nem érted miről beszél.

Varázsló azt mondta szimpla ügy lesz. Valami belsőre ösztönre hallgatva előveszed a cottont. Yoko megköszöni, hogy megtaláltad mestere elveszett aranygyűrűjét amivel kinyítható a világból kivezető utat. Ő meg odaadja a szerinte szánalmas papírfüzetet, ami te szemedben Trenton city képregény első részének megmaradt utolsó példánya. Yoko mint már annyiszor tizedmásodperc alatt kámforrá változik. Te meg nem tudsz ellenállni a kiváncsiságnak, pedig a Varázsló meghagyta, hogy soha semmi esetre nyisd ki. Dehát a tiltott gyümölcs a legédesebb. Hát pedig kurva rosszul teszed, hogy kinyitod, mert te vagy benne. Most már mindent tudsz. Tudod, hogy én teremtettelek és éppen most is rólad írok. Hirtelen megjelennek. Én vagyok a polgármester, aki szereti a sült füleket.
Hasonló történetek
5580
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
2819
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: