Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Érzelmek II.

- Mit akarsz, Anett? –kérdezte idegességét leplezve, rögtön a kérdést feltéve.
- Én csak… Bocsánatot kérek. Azért.- Erre felhúzódott a férfi szemöldöke.
- Tényleg? Miért nem akkor mondtad, amikor kellett volna ?!- jött az idegesen feszülő kérdés.
- Nem volt rá alkalmam….elmentél…- hangzott halkan. De ekkor észbekapott, hogy igaza van. És ahogy ismét
- Feldühödtem.
- Tudom, de most végre elmondhatom, hogy miért tettem?
- Ööö… Jól van.
- Úgy kezdődött az egész, hogy egy osztálytalálkozóra mentem a tudtod nélkül. És megjelent a régi barátnőm, aki régen folyamatosan pasizott, s mint kiderült, még most is. Szervezett egy házibulit persze meghívott rá. Elmentem, többet ittam a kelleténél és megtörtént. - hallatszódott egyre gyengébb hangerővel, mintha a lány újra átérezte volna a helyzetet.
- Ennyi??- kérdezte rosszallóan.
- Ennyi…- mondta kicsit bánkódottan Anett és halkan szipogott. István egy kicsit tehetetlennek érezte magát majd kigondolta magában a mondatot és gyorsan elhadarta.
- Gondolkozom majd, hívlak Szia. És lerakta. Ezt találta legjobbnak a pillanatban, nehogy megint érzelgőssé váljon a lány előtt. Vagy már megtörtént? Ilyen gyorsan? Nem tudta.

Mivel nem volt még különösebben álmos, így kiment a konyhába.
Felkapcsolta a lámpát. Majd ahogy végignézett a konyhán, azt vette észre, hogy ez a legtisztább helység a házban. Bár az egész ház tiszta volt.
Odament a kávéfőzőhöz majd kivette a kisedényt belőle. Még volt benne. Nem tétovázott sokat. Csak úgy, hidegen belekóstolt a feketekávéba. Cukor nélkül….
- Pfúúúj! - köpködte bele a lefolyóba. Száját kitisztította egy pohár vízzel. Megrázta fejét. Szokása szerint ezután egy kicsit elvigyorodott. Nem tudta miért. Csak úgy. Majd lekapcsolta a lámpát és átment a nappaliba. Ott leült a díszes íróasztalához, Kezét fejére téve gondolkozni kezdett.

„Régi idők- régi idők… gyerünk!” - keresgélt a kissé túlterhelt agyában. Majd megtisztult az emlékezete. Biztos az a kis kávé, ami megmaradt benne, hatott.
Emlékezett újra arra a napra, amikor először találkozott Anett- tal egy parkban. És amikor először próbálta megviccelni és… sikerült. Nála olyan könnyen ment minden. Manapság ez nehéz…a nők nem adják könnyen magukat. De ez más volt. Mintha ez a két ember „egymásnak lett volna teremtve”. És… éés... és méég…

Amikor kinyitotta szemét, azt érezte, hogy folyik valami a szájából. Lassan odanyomta kezét majd letörölte nyálát. Kinézett az ablakon, hát reggel van. Süt a nap, felhők nincsenek, az ég szebb nem is lehetne kékebb.
Gondolta, ez lesz az ő napja, majd beleverte lábát a szék lábába
- A rohadt életbe, de nem számít, ez az én napom, éérzeem! - mondta magában, miközben a szemét dörzsölte. Miközben a fürdőszobába ment zuhanyozni, azt is érezte, hogy izmain valami bizsergető érzés megy keresztül, ami csak néha fordul elő.
Zuhanyzás után szinte újráéledt. Felkapta magára alsóneműjét, majd jött rá egy fehér- pamut poló, ami elég drága, jegyezte meg, de nem érdekelte. - Ez volt az eszmefuttatás, ami jelezte, hogy agya még a régi. Majd jött egy sötétkék farmer. Egy fésülködés. És kimenés a nagyvilágba…

Beszállt kocsijába. Elővette mobilját. Tárcsázott egy számot…Búgás*..
- Na Csá ember! Meghúúztad már a ravaszt ?
- Nem hehh… De nyugii. Megyek a belvárosba szokásosan kajálni, jössz?
- Ööö… Jól van. 12 ?
- 12.Csá.
- Csákány. –rakta le gyorsan , mert piros lett hirtelen előtte. Gyorsan befékezett. Kicsit lehetett hallani a kerekek csikorgását is.

Pár perc, és utca után már meg is látta a kedvenc éttermét. Meglepődött, mert az egész épületet rendőrautók vették körül, és természetesen rendőrök szegezték rá pisztolyukat, az ajtóra, vagy az ablakokra. „MIVAN?!”- kérdezte magától?

(folyt.köv.)
Robby
Hasonló történetek
3922
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
3883
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Robby ·
Ahha..kösz,csak azt furcsállom,hogy pontot egyáltalán nem kapok.. :no_mouth:

moon-sun ·
Nagyon jó lett.Várom a többit,ja és szavaztam hogy lásd milyen jó lett a véleményem az irásodról.. :blush:
Robby ·
KÖSZÖNÖM! :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: