Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Képzeletben utazzunk el az Államokba egy különleges helyszínre és eseményre.
Friss hozzászólások
laci78: köszönöm, nagyon jó volt!
2024-09-22 10:48
laci78: október 7? De messze van még!...
2024-09-22 10:34
Éva596: Kedves Laci78! Látod ilyen az...
2024-09-22 07:32
laci78: kb a közepén, ebben a bekezdés...
2024-09-21 21:13
ÉnKeresőTerápia: Új profilommal , új sztorikkal...
2024-09-21 09:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Értelem - 1.fejezet

Semmit nem értek.
Pisztollyal a kezemben, a fejemnek szorítva állok a szoba kellős közepén. A szívem ilyen vadul még az életbe nem vert. És valószínűleg már nem is fog. A falat bámulom cikázó tekintettel, homlokomon érzem a verejték cseppjeit.

Semmit nem értek.
A feleségem az ágyon fekszik, két golyót eresztettem belé. Egyet fejbe, egyet hasba. A fiamat is lelőttem. Hazajöttem, fegyverrel a kezemben, és megöltem őket, de fogalmam sincs, miért. Legbelül ártatlannak érzem magam, pedig tudom, hogy a bűnöm megbocsájthatatlan. Ezért gyáva módon végzek magammal is, a pokolba zúdítva ezzel az egész családot.

- Miért? - ordítom könnyes szemmel a fehér falnak. Nem tudom elhinni, hogy Jack Shephard élete így ér véget. Mindig is hosszú és sikeres életről álmodtam. Egy szép befejezéssel. De mindent elrontottam.

Visszaemlékszem, ahogy a fiammal játszottam, amikor felmásztunk egy dombra, és én a magasba emeltem őt. Visszagondolok arra a gyönyörű percekre, amit a feleségemmel éltem át.

Az érzelem eluralkodik rajtam, könnyek szöknek a szemembe, onnan pedig le a földre, a ruhámra. Sajnálom, hogy ez így történt, de azt legfőképpen, hogy érthetetlenül haltak meg. Abban reménykedem, a túlvilágon majd megértem.

Erőt veszek magamon, és férfi módjára véget vetek az őrületnek. Az ujjaim a ravaszra feszülnek, arcom elkomorodik, testem megremeg. A pisztoly csöve még erősebben nyomódik a halántékomra.

Vajon létezik-e purgatórium, vagy mennyország? Hová kerülök, ha elsütöm a fegyvert? Tényleg minden ember egy vakító fényt lát utolsóként?

Behunyom a szemem, és meghúzom a ravaszt...
Hasonló történetek
4056
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
5444
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: