Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én, Peter Morrison 7.

Becsengettem, Tony nővére nyitott ajtót.
- Szia, Peter. Hallottad már a szörnyű hírt? Tony meghalt.- és csendesen sírva fakadt.
- Sajnálom, őszinte részvétem. A segítséged szeretném kérni, Liza. A gyilkosai most engem vettek üldözőbe, és ha jól veszem ki a szavaikból, egy bizonyos dobozt keresnek. Erről nem mondott neked semmit a halála előtt?
- Az utóbbi időben... De ne ácsorogjunk itt kint. Gyere beljebb!
Bementünk a nappaliba, és leültünk két egymással szemközti fotelbe.
- Kérsz valamit inni, Peter?
- Egy whiskyt megköszönnék.
Töltött mindkettőnknek, de ő Martinit ivott.
- Meg szeretném kérdezni-, kezdtem a mondókám- tudsz-e valamit a gyilkossággal kapcsolatban? Bármit, ami segíthet? Nevek, telefonszámok? Tony mostanában nem beszélt valami üzletről, vagy bármiről, ami fontos lehet a jelenlegi helyzetben?

Először nem válaszolt. Fogta a poharát, és bámult ki az ablakon. Furcsán hatott, amint meredt szemekkel bámult rám. Hirtelen ugrottam és a földre vetettem magam a bárpult mögé. Liza halott volt. Amíg nézett ki az ablakon valaki egy hangtompítós, távcsöves puskával lelőtte. Azonnal meghalt. Pontosan szíven találta a golyó. Sajnos csak későn vettem észre, ezért már nem tudtam segíteni. Igazából az első gondolatom az volt, hogyan is tudnám magamat megmenteni. Mi van akkor, ha még mindig figyelik a szobát lövésre kész puskával? Óvatosan a konyha felé kúsztam. Jól ismertem a lakást, már többször megfordultam benne. A konyhából nyílt egy ajtó a hallba, de innen vezetett egy ajtó közvetlenül a hátsólépcsőre is. Fegyveremmel a kezemben óvatosan a kilincsre tettem a kezem, majd hirtelen kicsaptam, ugyanazzal a lendülettel kivágódtam a folyosóra és fél térdre ereszkedve a szemközti falnak vetettem a hátam. Rögtön tüzeltem, ahogy sikerült becéloznom a lapuló támadómat. Pontosan a szeme közé. Nem irgalmaztam neki, ellenkező estben én sem éltem volna túl a találkozást.

Az egyik délelőtti támadóm volt, a fiatalabb. Ugyanaz a kockás ing volt rajta. Hirtelen rendőrségi szirénaszót hallottam az utcáról. Úgy éreztem, most nem lenne hasznos összefutni az öreg Frankyvel. Túlzottan örülne nekem, és még véletlenül le találna csukni. Pedig az árt az arcbőrnek. Gyorsan lementem a hátsólépcsőn, és beszálltam az autómba. Láttam, amint Lizát hordágyon lehozzák, és berakják a hullaszállítóba. Szegény nő, nem sokkal az öccse halála után őt is megölték. Keserű ízt éreztem a számban, a halántékom lüktetett. Egyre csak az járt a fejemben, mi képviselhet akkora értéket, hogy akár gyilkosságok árán is meg akarják kaparintani? És vajon mi köze lehetett hozzá Tonynak? Vajon amit keresnek, az a dobozban van? Egyáltalán ugyanarra a dobozra gondolunk? Meg kell találnom Isaacot, ő az utolsó reményem, és félek, ha ők találják meg hamarabb, akkor már késő lesz.
Hasonló történetek
2741
Abból a lakásból, ahol most ön tartózkodik, ma reggel meglőttek egy fiatal férfit. Nem ártana, ha bejönne a rendőrségre, hogy megsegítse a nyomozást. Amennyiben ezt nem teszi meg, akkor gyilkosság vádjával letartóztatom...
3207
A Kommandósokkal együtt érkezett a helyszínre. Az Ajtót betörték, berontottak, az egész házat átkutatták, de nem találtak senkit. Bill majd kidőlt, olyan ideges volt. A Kommandós egység pár perc múlva elviharzott, átadták a helyszínt az F.B.I. szakértőinek. Ekkor Bill az ajtóból hátrafordult, és szinte fejében érezte a szíve lüktetését, amikor a piros Ferrari beállt a kocsibehajtóra.
Hozzászólások
További hozzászólások »
MAKAVELI THE DON ·
jo ez is nagyon
mindegyik legyen legalabb ilyen hosszu es akkor nem fognak csiragecinek hivni
Sírrabló ·
Mint már említettem, senkinek a kedvéért nem fogom az eredeti fejezeteket összevonni, ez így kerek :innocent:

Elementhale ·
igazad van TE írod, az olvasó az meg olvasson :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: