Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én, Peter Morrison 20

Elgondolkodva fogom a kávésbögrét. Mennyi emlék, mennyi vér és szenvedés kísérheti végig egy ember életét? Mikor még katona voltam, úgy éreztem, csak parancsot teljesítek és ez felment a felelősség alól, ma már tudom, ez nem így van. Az ember akarva, akaratlanul, visszatekint az életére, és olyankor minden tettével köteles elszámolni. Nem Istennek, nem a társadalomnak, hanem a saját lelkiismeretének. Talán ezért is nem lettem igazán jó katona, nem tudtam gondolkodás nélkül meghúzni a ravaszt. Tony ugyan más volt, mint én, de ez közös volt bennünk, tiszteltük az életet és csak akkor öltünk, ha a saját életben maradásunk függött tőle. Szegényt mégis utolérte a vég. Nekem pedig kötelességem kideríteni kik tették, még ha az életembe is kerül, ezzel tartozom neki. Megpróbáltam mindig is tréfára venni az életet, hiszen a legnehezebb helyzeteket nem éltem volna túl nevetés nélkül, de most nem volt lelkierőm mosolyogni.

Mike bőszen küzdött a laptoppal, az ujjai rendkívüli sebességgel táncoltak a klaviatúrán. Furdalt a kíváncsiság mit fog találni. Bevallom, bíztam benne, hogy az ügy megoldása került végre a kezembe, de ez elég csalfa reménynek tűnt. Minden esetre a remény hal meg utoljára. Nem tudtam egy helyben várni, a tétlen ücsörgés sosem volt az erősségem, így egy óra múlva már az autómban ülve róttam az utakat.

Vajon Isaacet hova vihették? Valószínűleg nem az irodaépületbe, hiszen ha esetleg valamilyen ürüggyel kihívtam volna a rendőrséget, nehezen tudnák megmagyarázni, miért tartanak fogva valakit. Vajon a közelben hány ingatlannal rendelkezhet még a SAT? Valamilyen ürüggyel meg kellene szereznem az ingatlan-nyilvántartóból, a szükséges információkat. Sajnos itt a telefonos trükk már nem válna be úgy éreztem, tehát nem maradt más megoldás, improvizálnom kellett. Még volt pár órám reggelig, ez alatt az idő alatt még pont be tudtam szerezni pár holmit, hogy a legpimaszabb tervet hajthassam végre, amit csak valaha is kitaláltam.
Hasonló történetek
2737
Abból a lakásból, ahol most ön tartózkodik, ma reggel meglőttek egy fiatal férfit. Nem ártana, ha bejönne a rendőrségre, hogy megsegítse a nyomozást. Amennyiben ezt nem teszi meg, akkor gyilkosság vádjával letartóztatom...
4572
A rablás simán ment. Kiiktatta a riasztót, végig ment az előtérig, kinyitotta az automata hátulját, kivett nyolcvanezer forintot, aztán mindent újra bezárt, majd bekapcsolta a riasztót. A hiányt csak akkor vették észre, amikor a bizonylatok alapján, még pénznek kellett volna lennie a gépben. Így ment minden hónapban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
dundicicc ·
Szia! Szerintem jó, csak van vele egy kis baj... Ugrálsz az időben, és ez egy kicsit zavaró, meg -nem tudom, szándékosan írtad-e így-, de eléggé kevés bekezdés van. Én ezért a fogalmazásodra 7-et adtam, de amúgy nagyon jól írsz, jó a szókincsed, csak ez a jelen és múlt közötti ugrálás zavaró. Magára a sztorira egy 10-est adtam. Igaz, nem olvastam az előző fejezeteket, de jó kis történetnek tűnik! :wink: Szia!
Sírrabló ·
Szia, és köszönöm.
Az idővel kicsit ugrálok igaz, de csak azért mert nemrégiben kristályosodott ki bennem az in medias res kezdésem megindoklása, miszerint majd egy későbbi fejezetben átlépek jelenidő, mintha éppen elmeséltem volna valakinek a sztorit, hogy mi történt eddig velem, utána pedig átlépnék majd sima jelenbe. Persze az egész még kiforratlan és kezdetleges, de szerintem nem rossz nyers szövegnek.
Persze sokan vannak akik szerint inkább "szopd a kutyád faszát csírageci" tevékenységgel kellene foglalkoznom írás helyett. :innocent:
brumibali ·
csak így tovább nagyon jól írsz de meguint kérnám hogy ne évente egyszer kerüljön fel egy aprócska 5 percesz szöveg... köszi imádlak...

Anka ·
bocs, hogy csak most írok, nem 'hagytalak' el :) , csak már ritkábban járok erre..

attól eltekintve, hogy az első sorban szerintem is fogom helyett fogtam kellene, azonkívül nincs semmi amit megkritizálnék.
csak sokat kell várnom :(
de persze megteszem érted és Peterért :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: