Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én, Peter Morrison 13.

Reggel hét órakor keltünk, miután kellőképpen elmaszkíroztuk magunkat elmentünk és megreggeliztünk. Isaacet ott hagytam a kávézóban és elmentem kideríteni, ki is fizetheti Hans lakását. A telefonkönyvből kikerestem, a ház gondnokságának a számát és tárcsáztam. Kicsengett majd valaki felvette:
- Haló, miben segíthetek?
- Jó napot kívánok, Hans Schwarzmann lakásával kapcsolatban telefonálok, a beszerelt riasztó számláját szeretném elküldeni, de nem tudom, kinek címezzem. Esetleg tudna nekem segíteni?
- Mr. Schwarzmann számláit a Sötét Atlantisz Társaság szokta rendezni, de mindjárt megkérdezem, hogy a riasztót is ők állják-e, egy pillanat az egész.
- Köszönöm, - mondtam, és letettem a kagylót.
Sötét Atlantisz Társaság, vajon mivel foglalkozhatnak? Ki kell derítenem, hogy milyen tevékenységet folytatnak, és ez összefüggésben van-e a gyilkosságokkal. Úgy éreztem nyomra akadtam, és némileg bizakodva néztem a jövőbe. Visszatértem a kávézóba és elmondtam Isaacnek, mit tudtam meg, majd elvittem őt egy könyvtárba, hogy nézze át a régi újságokat, hátha talál valamit erről a titokzatos SAT-ról.
Hasonló történetek
3212
A Kommandósokkal együtt érkezett a helyszínre. Az Ajtót betörték, berontottak, az egész házat átkutatták, de nem találtak senkit. Bill majd kidőlt, olyan ideges volt. A Kommandós egység pár perc múlva elviharzott, átadták a helyszínt az F.B.I. szakértőinek. Ekkor Bill az ajtóból hátrafordult, és szinte fejében érezte a szíve lüktetését, amikor a piros Ferrari beállt a kocsibehajtóra.
4718
Apát nagyot nyújtózkodott a nyaraló házaspár házában. A vendégszobában aludt, és most jól érezte magát. Elhatározta, hogy nap közben fog mozogni a házban, hogy nehogy feltűnjenek a fények a szomszédoknak.
Felkelt hát, és elmosogatta az előző vacsorájának a maradványait, aztán felfedezőútra indult a házban. Először is a pincébe ment le...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Anka ·
szia!
szeretném lementeni a szöveget a saját gépemre, és szeretnék engedélyt kérni. eszemben sincs felhasználni, vagy a sajátomként hencegni vele, csak eccerűen annyira imádom, hogy még. lehet?
amúgy hol van a 2.? a kereső csak 12t talál a 13kal együtt. számozás szerint a 2. hiányzik. csak elszámoztad vagy az vmiért lekerült?
Sírrabló ·
Szia a 2, az véletlenül Ém, Peter Morrison 2. címen került fel. :innocent:

Elementhale ·
Ugye ugye? már írtam tök jó lenne ha össze lehetne fűzni az írásokat, és még az is jó lenne ha dátum szerint is lehetne rendezni, mert akkor még kényelmesebb lenne olvasni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: