Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Életfogytiglan 2.rész

Braum nyomozó a tegnapi eseten gondolkodva el sem aludt. Egész este virrasztott és találgatott. Találgatta a gyilkos kérdését. Az ép elméje lassan megszűnik létezni. Felkelt a számítógép elől és indult a munkahelyére. El sem hitte, hogy egyszerűen nem tud már logikusan gondolkodni. Pedig az a bizonyos találós kérdéshez nem kellett más, csak logika. Még az éjszaka folyamán kétszer-háromszor lejátszotta a relytéjes kazettát, de nem ért el vele többet puszta kudarcnál. Vajon ki veszélyezteti ezeket a roppant sötét, komor utcákat? A lényeg hogy az agyat pihentetni kell. Braum nyomozó elszívta a munkahely előtt a cigarettáját és bement dolgozni. Sok ügye nem volt most, elvégre péntek reggel volt. Hiába minden, akármerre nézett, mindenhol a gyilkos hangját hallotta. Az a furcsa beszédstílus. Olyan mintha nem amerikai polgár lenne, hanem külföldi. Szinte érezhető akcentussal beszélt. És amint Braum ezeken gondolkodott, csak két szót ismételgetett. Mégpedig azt, hogy „télen-nyáron”. Arra eszmélt fel az agya forgásából, hogy a titkárnője, Michelle szólítja.
- Braum nyomozó? Telefon.- mondta kellemes lágy hangján.
- Mondja, hogy egy percet várjon.- hangzott a válasz.
A nyomozó egy kis rendet rakott asztalán megnézte az óráját. Még volt hátra 26 órája. Legalábbis csak gondolta, hogy a gyilkos figyeli őt. Néha ha az ablakán kipillantott, 1 pillantásra mindig látott valakit, aki őt nézi, de sosem felismerhetőségig. Braum a telefonhoz sietett. Michelle odaadta neki és Braum beleszólt a telefonba:
- Igen tessék?
- Mr Braum?- szólt bele a gyilkos hangja.
Braum idegesen megválogatta szavait.
- Mit akar tőlem?
- Szóval ismer, nos, én is ismerem magát nyomozó. Már figyelem őt jó ideje, néha elég közelről.-mondta.
- Nem ismerem magát azt sem tudom ki maga, de tudja e hogy tinédzser lányokat gyilkol?- Braum körülnézett és azon kapta magát, hogy az egész iroda őt nézi.
- Ne haladjunk ennyire előre Mr. Braum. Lenne pár követelésem a számára.- kezdett bele.- Mi az? Kicsi, papír és az asztalán van.
Braum az asztalára nézett és tényleg ott volt egy cetli. Megnézte, hogy mi van ráírva. Egy szó volt csak rajta. „Meghalsz”. Ideges lett. Testét megbénította a félelem. Tudta, hogy már nem csak a lányok gyilkosa a relytéjes alak, hanem az övé is. A gyilkos kint járkálhat most és őt figyeli.
- Köhm. - Köhintett a gyilkos a telefonban.- Braum nyomozó, ha megvárat annak súlyos következményei lesznek.
Braum el is felejtette a telefont, ezért gyorsan életjelet küldött magáról.
- Jól van, bocsánatot kérek, csak gondolkoztam.- zihálta.
- Tehát gondolkozott, és min nyomozó? A kérdésemen? Azon sokáig gondolkozhat, mire rájön a titkok kulcsára, mert tudja ön is, hogy ép ésszel miket össze nem lehet hozni.- kuncogott a gyilkos.- De most le kell tennem ,mert dolgom van, ha ügyes még találkozunk ma hajnalban, tudja a helyszínt, vagyis tudni fogja.
Ezzel letette. Az irodában mindenki arcán a meglepettség sütött le. A pár tucat szem az idegesen gondolkodó nyomozóra szegődött. Mindenki átérezte az ő hányatott sorsát. Braumot nem érdekelte most, hogy ki nézi, elmerült az ő kis világába és próbált a kérdésre rájönni, de nem hagyta nyugodni a cetli. Megfogta gyorsan idegesen összegyűrte és a szemétbe dobta. Nem akarta többet látni. Tudta, hogy ideje minél több embert megkérdeznie a halálesetekről. Gyorsan a kocsijába pattant és a tegnapi halál helyszínére sietett. Azon a környéken nagyon sok prostituált volt. A nyomozó megállt a kocsijával az egyik sarkon és várt egy arra járó prostit. Egy szőke hajú nőt fogott ki, akin csak egy kis miniszoknya és egy inkább melltartónak látszó felső volt. Alig lehetett a lány 17 éves. Braumot egyből kiszemelte és odament.
- Segíthetek?- kérdezte erotikus hangon, de mégis egy kicsit flegmán.
- Igen persze. A halálesetekről tudna beszélni pár szót?- kérdezte Braum.
- Ahhoz egy kis előleg járna.- nyújtotta a prosti a kezét.
Braum nem várt ilyen hülyeségekre, megfogta a kurvát és betolta a hátsó ülésre. A kurva ordított, de Braum befogta a száját. Még azt is elviselte, hogy a kezébe harap, amiből már jött egy kis vér.
- Most mondasz azonnal valamit, vagy beviszlek a rendőrségre!- Braum tudta manipulálni az embereket, nem először csinált ilyet.
- És mégis mivel vádolsz meg engem?- kérdezte idegesen a kurva.
- Nos, elég rád nézni, lehetsz 16 éves és itt bájologsz az utcán.- mosolygott a nyomozó.
- Már bocsánat 17 éves vagyok.- gúnyolódott a kurva.- Na jó elmondom, csak engedje el.
A nyomozó beváltotta ígéretét és nem szorította le a kurvát. A kezét fogta, amiből folyt a vér. Fájt nagyon a harapás, de a nyomozó nem ezzel foglalkozott.
- Mesélj, tudsz valamit?- kérdezte a nyomozó megint.
- Hát.Hát- hebegett a kurva.
- Na értelmesen, nyugodtan, nem bánt senki.- kötötte be közbe a sebet Braum.
Erre a kurva könnyekben tört ki:
- Elvette az a perverz állat az ikertestvérem. Egy furcsa állig beöltözött fickó volt, többet nem tudok.- nyögte.
- Jól van.- Braum kinyitotta az ajtót és elengedte a lányt.
Szóval egy férfi, aki meg akarja ezeket a lányokat erőszakolni. Braum ránézett az órájára. Nem volt sok ideje már, csak durván 13 órája.
Előző részek
2562
"Mr. Braum éppen a nyomozóirodájában ücsörgött és a rendőrségi iratokat nézte az imént lezárt ügyéről, amikor megcsörrent a telefon. Braum felkapta a telefont és beleszólt:"
Hasonló történetek
4517
- Tudja, Péter, Egy lányt talált ma a takarítónő a zuhanyzóban. Megfojtották. Még tegnap délután. Tudja, helybéli volt. A Kiss Laci lánya, a Móni.
- Szörnyű – kerekedett el Péter szeme.
- Várjuk a rendőröket, de azért maguk csak jöjjenek beljebb...
4551
A rablás simán ment. Kiiktatta a riasztót, végig ment az előtérig, kinyitotta az automata hátulját, kivett nyolcvanezer forintot, aztán mindent újra bezárt, majd bekapcsolta a riasztót. A hiányt csak akkor vették észre, amikor a bizonylatok alapján, még pénznek kellett volna lennie a gépben. Így ment minden hónapban...
Hozzászólások
Andreas6 ·
Zavaros, logikátlan. Egy nyomozó például nem dob a szemétbe egy cédulát, ami feltehetően egy bűnözőtől származik. Még gyengébb, mint az első rész volt. Ennyi elég, tovább nem fogom olvasni. Nem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: