Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Életfogytiglan 1.rész

Két rendőr és egy különös lehajtott arcú férfi. Szinte csak ennyit látott a média a bíróságon. A férfit bilincsben vezették a helyére.
- Kérem a vádlottat, hogy álljon fel.-szólította fel őt a bíró.
A vádlott felállt, kezében egy papírt szorongatott és lesütött tekintettel meredt rá.
- Az ügy ami miatt önt gyanúsítják - folytatta a bíró. - 2010 szeptember 14-én hajnali kettőkor elkövetett súlyos tömeggyilkosság. Az eset áldozata 4 fiatal lány és 3 középkorú férfi, továbbá egy súlyosan megerőszakolt tizenéves lány. Netán szólna pár szót Mr. Braum?
A férfi a bíróra szegezte tekintetét és egy nagy levegőt vett.
- Ő - csorgott a szeméből a könny - ő a kislányom volt. Az az állat megerőszakolta, amíg én ki voltam kötözve. Végig kellett néznem - kapkodott levegőért és erőt kellett magán vennie.
- A nyomozás eredménye nem mutatott ilyen dolgokat. - mondta a bíró.
- De hát ő. - a férfi abbahagyta a sírást. - Nem én voltam.
- Ennyi? - vonta kérdőre.
- Nem vagyok képes erről beszélni. Sajnálom. -megint lesütötte a tekintetét.
- Ha nem mesél, akkor önt életfogytiglani börtönbüntetésre kell ítélnem többszörös gyilkosságért és erőszakért.
- Várjon! - ordított Mr. Braum. - mégis elmondom. Bár nehéz lesz,de a lányomnak megígértem, hogy látni fog.
- Tehát mégis mond védőbeszédet? - kérdezte a bíró.
- Igen... minden egy hideg őszi estén kezdődött...

2010. szeptember 3.

Mr. Braum éppen a nyomozóirodájában ücsörgött és a rendőrségi iratokat nézte az imént lezárt ügyéről, amikor megcsörrent a telefon. Braum felkapta a telefont és beleszólt:
- Igen, tessék?
- Braum nyomozó? - a rendőr főhadnagy volt az. -Sürgős segítséget kérek öntől.
- Hol van? - kérdezte Braum.
A főhadnagy megadta a pontos címét. Braum nyomozó kocsiba ült és éppen oda tartott. New York mocskos utcáit járta minden este. Ez ma sem volt másképp. A helyszínre érkezett. Két letakart hulla és a rendőrség.
- Mi történt? - kérdezte Braum nyomozó.
- Már megint ez a rejtélyes haláleset. - nézte a letakart hullákat a főhadnagy.
- Sejted ki lehet az?
- Nem, fogalmam sincs, de ezek a mostani gyilkosságok mindig ugyanúgy működnek. Az áldozatok mindig 17 évesek és mindig hiányzik valamilyen szervük.
Mr. Braum átvizsgálta a környéket. A kukák tartalmát is jól szemügyre vette. Az egyikben egy kazettát talált, amire az volt ráírva, hogy "játssz le". Braum nyomozó a zsebébe tette. Hiába bízott meg a rendőrségben, de tudta, hogy nem izgatná őket ez az egész. Inkább majd ő megoldja. Megvizsgálta a hullákat is. Két magas tinédzser lány bulis viseletben. Nyilván valahol múlatták az időt. Az egyik nő egy szőke göndör hajú vékony lány volt, de hiányzott az egyik füle. A másik egyenes barna hajú kicsit kerekebb lány volt, neki meg az egyik szeme hiányzott. A látvány nagyon szörnyű és undorító volt. A főhadnagy letakarta ismét a két hullát, mert nem bírta tovább nézni. Braum agya nagyon járt. Mégis ki állhat a dolgok hátterében? Miért 17 éves lányokat öl meg? Minek vesz ki valamit belőlük? Annyi biztos, hogy az az ember nem normális. Braum nyomozó a kocsijába ült még a munkahelyén kijelentkezett és sietett haza a kazettával. Le kellett porolnia a régi magnóját. A kazettát belehelyezte és csörögve elkezdte játszani. Egy ideig csak lánccsörgésre emlékeztető hangokat hallott, majd megszólalt egy mély dörmögős férfi hang.
- Ezt a próbát elbuktátok. Remélem ezt a kazettát valaki megtalálja, mert egy feladatot adok neki. Nos kedves hallgató, ha ezt hallod jegyzetelj. Tudom, hogy szükséged lesz rá. Van egy ház a régi boltnál, régi boltnál iskola, iskolánál száz csoda, ha ezt hallod kettő-három, nincsen helye télen-nyáron. Ha ezt megfejted, akkor tudod, hogy hol lesz a következő gyilkossági helyszín.
A kazetta lejárt. Mr. Braum mindent leírt, amit csak mondott. Ez egy nagyon furcsa találós kérdés volt. Biztos nem hülye az a gyilkos. Mivel ezek a gyilkosságok 48 óránként ismétlődnek, Braum tudta, hogy mennyi ideje van hátra. A gépéhez ült és az internetet böngészte. A kérdést meg kell fejtenie, nincs alvásra idő....
Folytatások
2726
"Braum nyomozó a tegnapi eseten gondolkodva el sem aludt. Egész este virrasztott és találgatott. Találgatta a gyilkos kérdését. Az ép elméje lassan megszűnik létezni. Felkelt a számítógép elől és indult a munkahelyére. El sem hitte, hogy egyszerűen nem tud már logikusan gondolkodni. Pedig az a bizonyos találós kérdéshez nem kellett más, csak logika. Még az éjszaka folyamán kétszer-háromszor lejátszotta a relytéjes kazettát..."
Hasonló történetek
2740
Abból a lakásból, ahol most ön tartózkodik, ma reggel meglőttek egy fiatal férfit. Nem ártana, ha bejönne a rendőrségre, hogy megsegítse a nyomozást. Amennyiben ezt nem teszi meg, akkor gyilkosság vádjával letartóztatom...
3206
A Kommandósokkal együtt érkezett a helyszínre. Az Ajtót betörték, berontottak, az egész házat átkutatták, de nem találtak senkit. Bill majd kidőlt, olyan ideges volt. A Kommandós egység pár perc múlva elviharzott, átadták a helyszínt az F.B.I. szakértőinek. Ekkor Bill az ajtóból hátrafordult, és szinte fejében érezte a szíve lüktetését, amikor a piros Ferrari beállt a kocsibehajtóra.
Hozzászólások
Andreas6 ·
Remélem, a következő folytatás kicsit hosszabb lesz. Egyelőre még nem írok véleményt.

Marokfegyver ·
A nagy klasszikusok vonalvezetését követve sajnos elveszik valahol a saját stílus, pedig az fontosabb mindennél. Bízva abban, hogy megtalálod a tettes mellett a saját hangod is, most még tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: