Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy tini hármasa :)

Megbeszéltük, hogy kimegyek elé az állomásra. Öt óra környékén meg is érkeztek ketten(!), ő, és a legjobb barátnője, jókedvvel, kissé részegen. Elindultunk járkálni a városban. Bementem a boltba, vettem még egy üveg vodkát. Úgy gondoltam, én is iszok egy kicsit, de a vége az lett, hogy a két, alig-alig nagykorú tini csaj megitta az én vodkámat is. Mivel nem igazán tudtak partyképesek maradni az utcán, én meg nagymamámmal éltem még akkor, leültünk egy eldugott padra az egyik lakótelep környékén. Ültem a két részeg lány közt a padon, és azon gondolkoztam, vajon otthon van-e apám. Szerencsére, mivel apám is lakótelepen lakik, láttam, hogy nem ég nála a villany. Tudtam, hogy nálam maradt a kulcsa merő véletlen folytán.
Invitáltam tehát a két lány apám lakására, ahol szerencsére volt egy saját szobám. Apámat ismerve, ahol ő lakik, ott alkohol is van. Kinyitottam az ajtót, üres volt. "-Apám nincs itthon, ezaz!" -gondoltam. Leültünk az ágyra. Volt barátnőm kiakadt kissé, panaszkodott az új pasijára. Megvigasztaltam, mondtam neki hogy ez a srác nem érdemli meg Katit. Mi tagadás, épp azon gondolkoztam, hogy lekapom, amikor Marika elkapta Kati arcát, és megcsókolta. Teljesen ledöbbenten néztem, ahogy ez a két lány előttem csókolózik. Aztán, ledöbbentségemet fokozta, hogy hirtelen elém álltak, fölállítottak engem is. Leszedtek rólam minden ruhát. Mivel én régebben voltam már Katival, így őt nem, Marikát meglepte, amit látott.
-Istenem, mekkora!
Sóhajtotta. Láttam amint fölcsillan a szeme, és szinte kérte, hadd vegye a szájába a farkamat. Volt barátnőm is csókolva indult lefelé, egyikőjük szopott, a másik a heréimet nyalogatta. Végigfeküdtem az ágyon, Marika azt mondta, ilyen kemény fasznak a gazdája még sosem nyalt ki! Nem kellett kétszer mondani. A számra ült, nyelveimmel először a csiklóját nyalogattam, aztán a hüvelyébe fúrtam a nyelvemet. Az eddig épp szopó Kati jött. Mi alatt Katit nyaltam, éreztem lentről valamit. Ez már nem szopás volt! Marika vaginája számomra eddig ismeretlen volt! Milyen kár! Csodásan szűk, és nagyon nedves! Éreztem ahogy huszonkét centim belehatol vékony derekába, és ahogy kéjesen felnyögött! Még most is megborzong a hátam, ha rá gondolok! Megfeszültek az izmai, és elkezdett mozogni betonra keményedő cerkámon. Kati megfordult a számon, immár Marika felé nézett, majd újra csókolózni kezdtek. Kétszer élvezett el a farkamon Marika, amikor leszállt róla. Lábai remegtek, végigfeküdt az ágyon. Kati hirtelen leugorva a számról, gyorsan nyalni kezdte a legjobb barátnőjét. Odaálltam Katika mögé, megnyalogattam a punciját, majd betettem neki lüktető bájdorongom. Felnyögött, és ennyit mondott: -Istenem, de hiányoztál!
-Te is nekem!-súgtam a fülébe.
Marika ekkor aláfeküdt Katinak, Kati Marit Mari Katit nyalta. Én hol Katit dugtam, hol Marikát szoptattam. Kati kérdezte, meddig bírom még?
-Ameddig kell!- feleltem.
-Dugj meg úgy mint még soha senkit!
Ők fejjel a másik puncijánál maradtak, csak én váltottam helyet. Újra beledugtam a farkam szinte izzó puncijába. Lábai a nyakamban, farkam a puncijában. Éreztem nem bírom sokáig ha így maradunk. Kivettem a farkamat Marikából, és Kati öt centire lévő szájába dugtam, aki lassú mozdulatokkal elkezdett szopni. Egy pillanatra, amíg Marika szája is a faszom közelébe nem ért, abbahagyta. Aztán Marika kezdett szopni, végül az ő szájában durrantam el. Egymásra néztek, majd egymás szájában osztották szét a spermámat.
Másnap reggel két másnapos, kócos, de mégis gyönyörű tinilány nézett rám. Mindkettőjük szája sarkában ott maradt egy kis MOSOLY a tegnap estéről!
Hasonló történetek
2652
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
4135
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: