Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy szentimentális történet

Feri nagypapát utoljára megcsapta a tudatalattiba megbújó, elhalványultnak hitt illat, amely ötven évvel ezelőtt mágikus hatalmába kerítve rávette,hogy bátortalan csókot leheljen fiatalkori álmainak szerepét betöltő nőnek az ajkára a borostyánnal befutott erkélyen,a tücsökcsiripeléssel aláfestett éjszakában. Ez volt az utolsó élménye, mielőtt ráborult volna agyvérzés okozta örökké tartó sötétség.
Feri nagypapa pólusaiból ugyanez az avitt illat áradt a boncolóasztalon, mint valami szentből, valami fura mégis kellemes bódulatot keltve(amit hiába keresnek az emberek az alkoholban vagy drogokban) az őt körülálló patalógusban és a tudásra szomjas orvostanhallgatókban,hogy örökre magukkal ragadja az emberi test egyszerre elborzasztó és egyszerre magasztos misztériuma.

Nemcsak a nagypapát, az őt követő gyerekeket és unokákat is ugyanez a parfüm lengte be haláluk után, hogy testük bomlása egy finom anyag elillanásához legyen hasonló.
A családnak ez a titokzatos tulajdonsága Évi nagymamától eredeztethető, akinek a kedvenc parfüme volt Hannover 4911, amit egy német illatszerész talált ki a 17.században, hogy így próbálja megidézni azt a varázslatos tündért, akivel akkor találkozott mikor eltévedt egy sötét erdőben.
Évi nagymama volt az első, aki pont akkor lett rosszul, mikor beakarta magát permetezni a szerrel, és mikor elesett a széttört üvegcséből kiszabadult parfümöt beitta az idős test. A sírja tovább ontotta magából a parfümöt, hogy ismeretleneket kerítsen hatalmába és időzzenek el a számukra ismeretlen sír mellett.

Timi az unoka már csak arra használta a Hannover 4911-t, hogy megszabadítsa a hegedűvonóját a rárakódott viasztól, mert annak tökéletesen megfelelt.
Bár voltak más módszerek is, de csak ez a ma már ódonná vált illat tudta újra megidézni az emlékeket.
Timi híres hegedűművész lett és mindig 4911-t használta, mindaddig, míg ezt az illatszert ki nem vonták a forgalomból, mert divatjamúlttá vált. De az illat megmaradt. Ott volt az ürítésnél, a testnedvek különböző formáiban de ott volt a testen túli gondolatokban. Ott volt a zenében. Mindenhol. Átitatódott
vele az élet. Örökre.
U.i.: Hát egy kicsit giccses lett de hát ez van. A parfüm még létezik, azt hiszem a HVG-ben olvastam róla. Nem volt célom a parfüm hitelét rontani írásommal.
Hasonló történetek
4422
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
5580
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: