Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy gyilkos éjszaka

1898 ősze
Anglia, London

A szobában halvány gyertyafény világított meg mindent. A nő kissé hunyorgott, miközben megpróbálta felemelni a fejét, hogy körül nézzen, de egy éles fájdalom ebben megakadályozta. Oldalra pillantva megtalálta a ruháit gondosan összehajtva egy széken. Teljesen meztelen volt, csak egy vörös selyem sál volt a nyakába. Felakart kelni az ágyból, de amint megmozdította a kezeit, azok nem engedelmeskedtek. Az ágyhoz volt kötözve. Mégis mi történt vele??

Behunyta a szemét, és próbálta felidézni, hogy mi is történhetett. Bordélyházban egy vendég jött... hatalmas összeget fizetett érte... az idegen férfi nagyon vonzó volt... elkezdtek csókolózni... ő az ágyra döntötte... és levette az ingjét... majd... majd... minden elsötétült...
Egy hatalmas baldachinos ágyban feküdt. A szobában csak egy asztal állt pár székkel. A félelem az összes porcikáját átjárta. Zajokat hallott, mintha valaki közeledne a szoba felé....
Majd kinyílt az ajtó, és egy sötét alak jött be a szobába. Olyan volt, mint egy kísértet. A nő szíve egyre gyorsabban dobogott, lélegzése felgyorsult. Szája kiszáradt, az adneralin átjárta a testét.

A kísértet megállt az ágyánál. A nő smaragd zöld szemei összeszűkültek. A kísértet nem más volt, mint az a férfi, akivel nem rég csókolózott. Kék szemei fagyosan csillogtak, miközben arcvonásai megkeményedtek. Fekete köpenye kissé szétnyílt, így látni lehetett izmos mellkasát. Olyan volt, mint Lucifer angyala. Rémisztő volt és egyben rendkívül vonzó is.
- Hol vagyok? - suttogta alig halhatóan, egy kissé kábultan a nő.
Nem kapott választ. Egy szempillantás alatt levette köpenyét és a földre dobta. Teste olyan volt, mint egy görög félistené. Tökéletes példány a férfiak körében. Bronz barna mellkasát enyhe szőr borította. A nő tekintete lejjebb haladt a férfi testén, majd kacéran elmosolyodott, amikor meglátta az agresszívan ágaskodó falloszt.

- Betty, ma este azt akarom, hogy az enyém legyen. Elég nagy összeget fizettem magáért, elvárom, hogy jó munkát végezzen.
- Ha nem vette volna észre, az ágyhoz vagyok kötözve. Nem várhatja el tőlem, hogy élvezetessé tegyem az éjszakát, ha meg se birok moccanni. - mondta gúnyosan a nő,
A férfi gúnyosan elmosolyodott.
- Ez bele tartozik az én játékszabályaimba. Maga meg lesz kötözve, és én azt csinálok magával, amit akarok. Önnek tűrnie kell, és nem ellenkezhet.

A nő megborzongott. Mellbimbói megkeményedtek, és nedvességet érzett a lábai között. A férfinak ennyi elég volt, hogy elvessze az eszét. Betty nem az a magas, karcsú szépség volt. Alacsony, és rendkívül formás teste volt. Szőke haja olyan hosszú volt, hogy mellének egy részét eltakarta. Keskeny csípőjét formás combok kisérték. Olyan volt, mint egy szirén. Egyetlen pillantásával képes megbűvölni a férfiakat.

Andrew, az idegen, felmászott az ágyra, és a nő fölé magasodott. Betty hívogatóan szétnyitotta az ajkait, amelyre a férfi szája rögtön lecsapott. Nem volt semmi gyengédség ebben a csókban. Vad, szenvedélyjel teli csók volt.
Andrew elszakadt a vérvörös ajkaktól, és a nő nyakát célozta meg. Betty éles fájdalmat érzett. A férfi kiszívta a nyakát, ezt bizonyította a hatalmas pirosos folt, ami a nő nyakán éktelenkedett.
Andrew tovább folytatta munkáját. Felváltva szívogatta a megduzzadt mellbimbókat. Miközben a másik halk nyögéssekkel jutalmazta az édes kínzást. Majd teljesen hátra csúszott, így feje a nő széttárt combjai között volt. Először finoman kezdte el kényeztetni a nedves kelyhet nyelvével, majd egyre gyorsabb tempóra váltott. Betty ajkait sikoly hagyta el. Közel volt ahhoz, hogy elélvezzen. Andrew ekkor leállt a kényeztetéssel, és a nő fölé magasodott. Újra megcsókolta, és beléhatolt. Testük egy ritmusra kezdett el mozogni, miközben ajkuk összeforrtak. A nő teste megfeszült, az orgazmus az összes porcikáját átjárta.

Andrew elérkezetnek látta az időt. Hagyta, hogy Betty elengedje magát. Majd a selyemsál után nyúlt. A sálat megszorította a nő nyaka körül... Betty szemei összeszűkültek... levegő után kapkodott...teste rángatózásba kezdett, de hiába a férfi lefogta őt... nem volt menekvés....már csak pár másodperc és megfulladt...még egy erős szorítás....és elsötétült minden...
- Ez jár annak, aki tönkre tesz másokat, kicsim - a férfi hangja rejtelmesen csengett. Szemei fájdalmat tükröztek, megrohanták egy pillanatra az emlékek.
Sikerült összeszednie magát, és egy piros ász lapot vett el a rózsa mögül. Betty szemei üvegesek voltak, a férfi a kártyalapot a nő köldöke alá helyezte el. Majd felöltözött, és krétát vett elő a zsebéből. Az ággyal szemközti fallal hatalmas betűkkel ezt írta:
"Minden bűnös lelket a pokolra fogok jutatni!"
Majd elhagyta a fogadót.

Másnap reggel

A fogadós felesége felfelé haladt a lépcsőn. Nem értette, miért nem jöttek még elő a 10-es szobából. Az úr, aki kibérelte a szobát, csak egy éjszakát fizetett ki. Elvileg már 7 órakor távoznia kellett volna a feleségével, de még mindig nem jött ki senki a szobából. Megállt az ajtó előtt, és bekopogott. Semmi választ nem kapott. Mégegyszer megpróbálta, de sikertelenül. Majd elővette a pótkulcsot, és benyitott. A látvány, ami elé tárult borzalmas volt. Az ágyon egy halott meztelen nő feküdt, és a falon a gyilkos üzenete volt.
Pár órával később Peter Sweet nyomozó és segédje lépett ki a fogadóból. A férfi összeráncolta a homlokát, miközben eltette a jegyzeteit.
- Maga szerint elkaphatjuk a gyilkost? - kérdezte a segéd a nyomozót.
- Nincs tökéletes gyilkosság. Mindig hibáznak, és a nyomok alapján elkaphatjuk. Csak félek attól, hogy nem tudjuk időben megállítani. Az ilyeneknek nincs lelki-ismeretük.
Hasonló történetek
4142
Aztán belépett a Rózsaablakba. Tíz lány képét rakta maga elé. Sorban nézte meg az adataikat. Kettő kiesett, mert nem közölte a címét. Három, mert már nem volt szűz. Maradt öt. Nézte, nézte őket, aztán egy tizenhat éves, hosszú szőke hajú lányt választott. Belépett a topikjába és a privát fórumba begépelte:
- Szia Flower, itt Apát. Ott vagy? – elküldte az üzenetet, és várt...
2943
Hideg, téli este volt ez. Olyan, amin az ember, legalábbis aki teheti, a családjával tölti az időt. Nem, nem a karácsonyról van szó, mert az még odébb van egy kicsit. Csak a közeledő karácsony szellemére akartam utalni, akire jobb, ha előre felkészül az ember. Kivéve persze Bill Garhem, F.B.I. ügynököt, aki még ilyenkor is keményen dolgozott. Kemény munkának ő azt nevezte, hogy a jó öreg Columbo-s stílusában felkeresi kiszemelt gyanúsítottját, és meglátogatja, hátha az, éppen jól érzi...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: