Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Xavierr_00: Köszönöm! Nagyon Örülök, hogy...
2024-09-29 20:18
Xavierr_00: Köszönöm! Örülök, hogy elnyert...
2024-09-29 20:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy boszorkány gyötrelme

Azt mondják, mi nem szeretünk. Képesek azt állítani, hogy szív nélküli lények vagyunk, és önzőn elveszük azt, amit akarunk. Így tartotta a régi kor, s nem tudom, hogy a mostani mit gondol. Őrültnek tart, átnéz rajtam, mert olyanban hiszek, amiben ők képtelenek.
Hiszek a szerelembe, a boldogságba, abba hogy mindenki megérdemli az élet ezernyi szépségét. Látniuk kéne az embereknek mindazt, amit nekem. Lehet, hogy gyerekes vagyok, mert tudom a csodák, léteznek. De cáfolj meg, ha kinézel a csillagos égre, ha végig nézed amint valaki új életet ad másnak, ki lehet anya, vagy csak egy névtelen donor ki felajánlja szerveit miután sorsa beteljesedet. Igen csodák közepette élünk, mégis az emberek vakon járnak az úton, rohannak, sietnek. Pedig ha megállnának egy röpke pillanatra, látnák mit, én is látok.

Egy virág az út szélén mi csak gaznak tűnik, mégis lehet a világ legpompásabb ékessége. De átlépnek, rajta és ha valaki mégis megáll, tovább is megy. Csak emlékében őrzi meg, s talán egyszer majd visszatér, hogy lássa. Ott lesz még a virág? Lehet hogy elhervadt, letépték, vagy egyszerűen az idő eltörölte. Láthat-e még egy olyan virágot valaha?

Virágok vagyunk mindannyian, várjuk valaki ránk találjon. Lehetsz rózsa szépen illatozó, fenséges liliom, vagy akár egy egyszerű mezei kamilla te vagy a világ legszebbje.
És mindannyian rohanó emberek vagyunk, nem veszzük észre a másik erényét. Elmegyünk a virágok mellet, nem nézünk rájuk. Pedig ott van, melletted. Állj meg, vedd észre! Az idő csak akkor rohan, ha te is rohansz vele. Állítsd meg a pillanatot! Lélegezz! ÉLJ!
Én megtaláltam. Meg bizony, egy máriatövis. Ő csak a tüskéit látja, s közben nem veszi észre ki is ő valójában. Nem látja, hogy nektárjának egy cseppje milyen erővel bír! Egyetlen csókja és megnyugszik a világ, megáll az idő, ketten létezünk.

De rohanunk. Ő és én. Félek, elszakít az idő, vagy csak a sors akarja így. De ha elszakadunk, mért kell ilyen hamar. Repüljünk még, szállj velem, ne hagy zuhanni. Elveszítelek.
Elmegyek, el kell menjek, de szívem itt marad, hisz a tiéd. Képesek vagyunk legyőzni az időt és a teret? Vagy még a küzdelmet se váljuk? Megfutamodunk? Más is túl élte már, mi nem vagyunk rá képesek? Most adjuk fel, mikor még itt vagyunk? Ne folytassuk, ne legyünk boldogok? Szenvedjünk és tűrjünk? Vagy te egyszerűen tudsz feledni? Nem hiszem, oly jól tudod, mint én: túl messzire mentünk, hogy feledjünk.
Ámításnak gondolod, saját magunk becsapásának. Mert vége lesz, fájni fog. De a tér, képes elválasztani két lelket? Néz körül! Hagyd meg a reményt! Szükségem van RÁD!
Nem, nem teszel azzal jót, ha most elengedsz, mert lezuhannék! Csak veled repülök, kellesz nekem.
De ha szíved azt mondja: nem én nem kellek neked. Akkor ELENGEDLEK!
Hasonló történetek
3211
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
3941
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Szépen írsz. :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: