Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy átlagos történet - 2.

Gergő egy kocsi anyósülésén ült, a vezetőülésben pedig egy 40 év körüli férfi. Átlagos tempóval haladtak a közúton. A fiú a fejét fogta. A férfi néha aggódva jobbra nézett. Gergő kezében még mindig ott volt a fegyver. Amikor a férfi ezt észrevettem, elvette tőle.
- Add ezt ide… - majd betette a kesztyűtartóba.
Kis szünet után újra megszólalt.
- Na, akkor mondd el, hogy mi történt.
Gergő nem nagyon akart válaszolni, vagy legalábbis a gondolataival volt elfoglalva.
- Hm? – türelmetlenkedett a sofőr.
A fiú sóhajtott egyet, majd látszólag kényelmesen hátradőlt ülésében, és belekezdett:
- Hát… a suliban fölidegesített, és… - elhallgatott.
- Mivel idegesített föl?
- Hát… véletlenül megrúgtam tesi órán egy labdával, ő meg odajött és összevert.
- Összevert? – vonta föl a szemöldökét a férfi.
- Jó… beleverte a fejem a földbe. Jobban tetszik?
- Hé, még neked áll feljebb? Nem én öltem meg egy 16 éves gyereket… figyelj: segítségre van szükséged. Nem a jövő héten, nem holnap, hanem most. El kell, hogy vigyelek egy orvoshoz…
- Nem!! – kiáltott föl Gergő – Nem érted meg?! Ha megtudják, hogy mi ez az egész, arra is rájönnek, hogy egy csomó embert kivégeztem már, és akkor nem lesznek elnézőek; mehetek a kiskorúak börtönébe!
- Te meg azt nem érted meg, hogy nem tudsz uralkodni magadon! Hányadik ember volt ez? A tizenharmadik? Ha ez így megy tovább, felnőttkorodra több ember lesz a halállistádon, mint amennyi az ismeretségi körödben! – a férfi megrázta a fejét, majd mérgesen, de az útra figyelt inkább.
Gergő is ismét gondolkodásba merült.
- Jól van, bocs… talán kicsit durva voltam. – folytatta a vezető – Elhiszem, hogy beteg vagy, nem tehetsz róla. De beszéljünk nyílt lapokkal: ha elviszlek egy pszichológushoz, vagy valami hasonlóhoz, ki fognak derülni ezek a gyilkosságok. Viszont a bíróság figyelembe veszi, hogy olyankor nem vagy magadnál, hogy így fogalmazzak, szóval te valóban beteg vagy, és ez enyhítő körülmény.
- Nahát, bíztató, akkor meg diliházba zárnak… - legyintett a fiú bosszúsan.
- Értsd meg, hogy ez így nem mehet tovább! Neked segítség kell. – mondta a férfi.
Ekkor megérkeztek egy családi házhoz, ahol a férfi meg is állította az autót.
- Na jó, - kezdte – most menj haza, egyél valamit, nézz egy kis tévét. Én addig elintézem a srácot a csomagtartóban, de… addig se csinálj semmit. És ha lehet, többször ne lopd el a fegyverem, oké?
- Jó… - sóhajtott Gergő, majd kiszállt a kocsiból – Kösz, apa.
- Nincs mit. – mondta unottan a férfi, majd miután a fiú becsukta a kocsiajtót, továbbhajtott.

******

Egy fekete, sötétített ablakú kocsi hajtott be Gergőék háza elé. Két férfi ült benne elől, fegyverekkel a zsebeikben. A fiúért jöttek, de nem rendőrök voltak.
- Ez az a ház? – kérdezte az anyósülésen ülő.
- Ja, ez az. – válaszolt neki a másik.
- Akkor a hátsóbejárthoz megyünk?
- Aha, de még várjunk egy kicsit, túl sokan vannak az utcán. – mondta a sofőr.
- Nahát, Lacikám, erre talán előbb is gondolhattál volna! – jegyezte meg gúnyosan a másik férfi.
- Kussolj, Zacsi, ez így lesz jó… csak várunk, hogy kicsit elüljön a forgalom.

Egy ideig csöndben hallgattak, majd a Zacsi nevű férfi megszólalt.
- Te figyelj, mi baja van ennek a gyereknek? Azt hallottam, hogy valami dühroham-szerű dolog, de pontosan nem értem.
- Ennyi az egész, nincs is ezen mit érteni. Ha nagyon morcos, képes és kinyír valakit. Ennyi. De ezért lesz belőle nagyon jó gyilkos. – vigyorgott ördögien Laci.
- De te tudod, mitől van ez a baja? – kérdezte kíváncsian Zacsi.
- Ja. Nem nagy cucc.
- Azért elmondhatnád…
- Hát, csak az átlagos történet.
- Éspedig?
- Azt hiszem, úgy 6 éves lehetett a srác, amikor az egész elkezdődött, bár ez elég fellengzősen hangzik. Tudod te, hogy ki volt az apja?
- Nem… na ki? – kérdezte Zacsi.
- Táltos Gábor.
A férfi szeme elkerekedett.
- Nem mondod, hogy a Táltos volt az apja! – csodálkozott.
- De bizony… a legprofibb bérgyilkos a világon, aki valaha is létezett. Sohasem kapták el a rendőrök, ettől volt ő a legjobb, és mégis teljes munkát tudott végezni. Neki volt egy felesége, és egy fia, Gergő, akiért jöttünk. Táltos már 3 éves korában elkezdte úgymond „kiképezni” a gyerekét, hogy mire felnőjön, belőle is az legyen, ami az apjából: született gyilkos. A fiú értelmi szintje meghaladta a kortársaiét, a gondolkodása sokkal… „felnőttesebb” volt már ilyen fiatalon is. Ez mind apjának köszönhető.

- De hogy érted, hogy kiképezte? Megtanította lőni, vagy mi?
- Ja… vicces, de a fiú már 5 évesen is elbírt egy pisztolyt, és úgy állt a kezében, mint ha csak te vagy én fognám, sőt, lehet, hogy biztosabban. Pedig csak 5 éves volt. Ölni ugyan nem ölt meg még senkit akkoriban, de a kihelyezett célokat egy lövésből eltalálta, sohasem lőtt ismét. Csakúgy, mint az apja.
- És az anyja mit szólt?
- Tudod jól, hogy ő mindig a férje mellett állt, így azzal sem ellenkezett, hogy a gyerek is apja nyomdokaiba lépjen. Hülyén hangzik, mi?
- Ja… egyszerűen nem értem meg, hogy egy nőnek ez hogy tetszhet.
- Te csak ne becsüld alá a nőket, vannak olyan gyilkos cicák, hogy a nagyfőnök sem tud elbánni velük. – mesélt Laci.
- Miért, a fiú anyja is bérgyilkos volt?
- Nem, de nem bánta dolgot. Szóval rendesen megtanulta a bérgyilkos mesterséget, legalábbis gyakorlatilag, az elméleti képzésre, hogy úgy mondjam, ekkor még nem került sor. De lőni azt úgy tudott már ekkor is, mint az apja.

- És most ezért ilyen megbomlott elme?
- Nem, dehogy… mint mondtam, 6 éves volt, amikor az egyik eldugott házukra rátámadtak. Táltos még nagyon régen, még azelőtt, hogy a fiú megszületett volna, összetűzésbe keveredett az egyik megbízójával, akinek nem is csinálta meg a munkát, és ezért a megbízó nagyon sok mindent elbukott, bár nem tudom, hogy hogyan, de nem ez a lényeg. Ráadásul Táltos egyik másik megbízásánál ennek a palinak az egyik legjobb emberét ölte meg. Szóval a fickó rendesen berágott, és ráküldte az embereit Gergő apjára. Mivel a gyerekével foglalkozott, Táltos már rég vállalt munkát, és, bár azt nem mondanám, hogy kijött a formájából, de ez a kis munka nélküli idő elég volt ahhoz, hogy olyan bérgyilkosok kerüljenek piacra, akik még jobbak, mint Táltos. Legalábbis a fizikai képességeik.
Amikor betörtek Gergőék házába, elkapták az anyját és az apját is, és kegyetlenül kivégezték őket még ott, a helyszínen. Gergő bemenekült az egyik fürdőszobába, és percekig ott ült, hallgatta a lövések dördülését, a kezében egy pisztollyal, amit ott szorongatott. Hallotta, ahogy azt ordibálja a kivégzőosztag 8 tagja, hogy „keressük meg a fiút”, „hol a fiú”, és ekkor valami eldurrant benne. Tudta, hogy a szülei meghaltak, és tudta, hogy ő is megfog. Egy pillanat alatt átváltozott valami kegyetlen gyilkológéppé, ha eshetek ilyen túlzásokba, és nem vicc: mind a 8 embert lemészárolta.
- Öh… mármint hogyan? – kérdezte Zacsi.
- Nem tudni, csak azt, hogy Táltos egyik legjobb barátja, valami Feri, de nem lényeg, szóval ő rohant be a gyerekért, aki a lövöldözések alatt felhívta őt, hogy jöjjön segíteni. Látod, úgy viselkedett 6 évesen, mint egy vérprofi. Szóval amikor ez a Feri berohant a házba, szintén fegyverrel a kezében, rá támadó emberek helyett 8 agyonlőtt hullát látott, és azt, hogy az egyik szoba sarkában ott kuporog a tetőtől talpig véres Gergő, egy pisztollyal a kezében. A gyerek mondjuk nem viselte olyan jól a dolgot, remegett nagyon és sírt. A pali elvitte Gergőt a helyszínről, és magához vette, máig ő a nevelőapja. Na, ez az érzelmi sokk volt az, ami miatt ma is be van kattanva a srác. Amikor feldühödik, rájön ez a gyilkolási ösztön, vagy micsoda, azt mondják, valami idegrendszeri elváltozás, szóval ez a sokkhatás tud ilyen dolgokat okozni.
Zacsi ekkor elgondolkodott.
- Már nem azért, Laci, de mi ezt a gyereket akarjuk elrabolni?
Laci nem értette.
- Azt, hogy egy egyszemélyes kivégzőosztag, azt akkor is tudhattad, amikor beszálltál velem ebbe a kocsiba, nem?
- Azt azért nem, csak azt hallottam, hogy könnyen megöl valakit, ha bedühödik, de azért 8 embert 6 évesen… ez elég durva.
- Jaj, ne félj tőle; hátulról támadjuk meg, halál kussban. Azt sem tudja majd, hogy ott vagyunk, és máris nálunk lesz. – magyarázott, miközben elővette zsebéből fegyverét, és rászerelte a hangtompítót.
Zacsi is így tett, bár arcán gondterheltség látszódott.
- Ez nekem nem tetszik. Nagyon nem.
Laci kiszállt a kocsiból, majd Zacsi is követte. Miután becsukták a kocsik ajtaját, a ház felé indultak el úgy, hogy senki se vegye észre őket. Megkezdődött az áldozat becserkészése.

******

Gergő egy székhez volt odakötözve, úgy ébredt fel. A tarkója nagyon fájt. A kötés nagyon erős volt rajta, alig bírt mozdulni. Egy hatalmas, de üres teremben voltak, úgy nézett ki, mint egy raktár.
- Ismerős helyzet, mi? - tette fel a kérdést egy vele szemben ülő ember.
A férfin sötét ruhák voltak: fekete nadrág, fekete pulóver, fekete bőrkabát. A haja rövid volt és ősz, arca bal oldalán az állkapcsától a homlokáig egy hatalmas vágás. Körülbelül 50 éves lehetett. Elegánsan ült, bár a ruhája nem volt ilyen elegáns.
- Hogy érti, hogy ismerős? – kérdezte még kicsit szédülten a fiú.
- Ma reggel pont így voltál szemben Székely Zsolttal, csak éppen ő volt megkötözve.
Gergő megpróbálta összerakni a puzzle darabjait.
- Maga az apja, vagy mi? – kérdezte Gergő.
- Nem, dehogy. – mosolygott a férfi – Hagyjuk a mellébeszélést: munkát ajánlok neked.
- Szép kis ajánlat, megkötözve…
- Csak óvintézkedés volt. – mondta ismét mosolyogva a férfi.
- Mi vagyok én, valami vadállat? – kérdezte gúnyosan Gergő.
- Pontosan. Egy eszement vadállat. Legalábbis az lehetnél, de te próbálod elfojtani ezt az ösztönöd. Pedig sok mindenre használhatnád.

- Honnan tud Zsoltról? – vágott közbe gyorsan a fiú.
- Utánanéztem a dolgaidnak, lényegében az egész életednek. Nem csak Zsoltról tudok; tudom, hogy megölték a szüleid, tudom, hogy van ez a „betegséged”, még azt is tudom, hogy te ölted meg Jónás Pétert, az évfolyamtársadat. Újabban gyerekekben utazol? – kérdezte gonoszan a férfi.
- Csönd legyen. – válaszolt mérgesen a fiú, de rosszul tette. A férfi felállt a székéből, és dühösen a fiúhoz lépett, majd a hajánál fogva az arcát az ő arca felé fordította.
- Mi az hogy „csönd legyen”, kisember?!
- Áá…! Mit akar?! Engedjen el!
A férfi erre dacból, hogy megmutassa, „ki a főnök”, még erősebben kezdte el tépni Gergő haját, s miután elengedte, belevágott egyet a gyomrába. Gergő felkiáltott az ütés pillanatának erejéig. A férfi hátat fordított Gergőnek, majd újra belekezdett.
- Azt hiszem, nem tudod az illemet. – mondta háttal a megkötözött fiúnak – A Gruber-bűnözőcsoport feje vagyok, ha úgy tetszik, a „Keresztapa”, de ez beképzelt megnevezés. Elég ha azt tudod, hogy nem ajánlatos játszani a nagymenőt az igazi nagymenők társaságában, ha érted, mire célzok. – majd megfordult egy ördögi vigyor kíséretében, de csalódnia kellett: a fiú széke üres volt, a kötelek pedig szét voltak szedve. A szeme elkerekedett, a szíve erősebben kezdett el verni.

Ekkor Gergő kivette a férfi fegyvertartó övéből a pisztolyt, akinek még arra sem volt ideje, hogy megforduljon, mert a fiú a bokájába lőtt.
- ÁÁ!! – zuhant a földre az áldozat, majd Gergő rácélzott a fejére. Karja biztosan állt kinyújtva, a fegyver sem mozgott.
A raktárépületbe berontott három gépfegyveres fickó, valószínű a „maffiafőnök” védelmére, de Gergő 2 másodperc alatt kivégezte őket 1-1 lövéssel. A férfit eluralta a rettegés. A bokájából folyt a vér, ő maga viszont nem ordított, annyira félt. Még sosem került így földre. A fiú ismét a fejéhez tartotta a fegyvert.
- VÁRJ!! Várj! – ordította a férfi.
- Mire? – kérdezte nyugodtan Gergő.
- Tudod te is, hogy bajban vagy, és abban is leszel életed végéig! Megöltél 13 embert, vagyis… az embereimmel együtt 16-ot… de így lecsuknak a rendőrök, és az sem biztos, hogy börtönbe, lehet, hogy elmegyógyintézetbe. Ezt akarod? Kétlem!
Gergő kezdett elgyengülni, ugyanis a maffiafőnöknek igaza volt, és ezt ő is tudta. Persze a fegyvert nem engedte le.
- Az ajánlatom az, hogy ölj meg nekem valakit.
- De hisz épp most mondtad, hogy ezért vagyok szarban! Marha nagy megoldás! – mondta dühösen a fiú.
- Várj, várj! Miért nem követed apád nyomdokait? Ő volt minden idők legnagyobb bérgyilkosa, és sosem kapták el. Te is lehetnél bérgyilkos úgy, hogy nem fognak el a hatóságok. Gondolj bele: te lennél az ember, a gyerek, akitől retteg az alvilág, és retteg minden ember. Te lehetnél a leghatalmasabb bűnöző. Hagyd, hogy eluraljon ez az ösztön, hagyd, hogy az életed része legyen, és vedd át a hatalmat az alvilágban! Ehhez csak az kell, hogy elfogadd az ajánlatom!

Gergő gondolkodásba merült. Hisz az életét már eljátszotta; vagy bezárják valahova, vagy élete végéig akaratán kívül fog megölni egy csomó embert. Nem tudta, mit tegyen, és ez végül is ésszerű megoldásnak hangzott. Ha hagyná, hogy a betegsége felülkerekedjen rajta, talán irányítani tudhatja. És a másik: követhetné apja nyomdokait, de emellett is élhetne teljes életet.
- Kit kéne megölnöm? – kérdezte megbékélve a gondolattal.
- Gáti Gábort, aki szintén, úgy mond… „maffiavezér”. Ő irányítja a Gáti-családot, és… vannak nézeteltéréseink. Nagyon profi emberekkel van körülvéve, és egyik emberem sem tudná elvállalni a feladatot, de te, mivel apád volt a Táltos, a legjobb helyről származol, méghozzá hihetetlen képességekkel. Kérlek: tedd meg nekem. Cserébe megkapsz mindent, ami a feladatod elvégzéséhez kell, és a Gruber-család tagja lehetsz. Így úgysem élhetsz tovább, legalább lesz mivel pénzt is keresned, és te lehetsz a legjobb.
Gergő körülnézett, megvakarta a fejét, majd leengedte a pisztolyt, és sóhajtott.
- Eh… elfogadom az ajánlatot.

Folyt. Köv.
Hasonló történetek
3723
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3925
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: