Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Családi vakáció

Pálköve.
Sokaknak talán semmit nem mond ez a település, nekem azonban az éves családi nyaralást jelenti, a tavalyi évet leszámítva. Mióta az eszemet tudom - és igazából sokkal régebb óta - a családom minden tagja évi tíz napot tölt el együtt a Balaton parti nyaralónkban.
A nagyjából két órás utat gond nélkül vészelem át a klímás autó hátsó ülésén. Fejhallgató a fejemen, zene üvölt a fülembe, és kifelé bámulok az ablakon, de gondolataim teljesen máshol járnak. Mire észbe kapok már a tegnap esti pornó képkockái lebegnek szemeim előtt, nadrágomban pedig lüktetni kezdek. Megrázom a fejemet, hisz nem lesz ez így jó. Nem állhatok oda így a rokonok elé. Állhatok... Elmosolyodok a béna poénon és megigazítom félkemény farkamat a nadrágban.
 
Mikor a hatalmas nyaraló elé érünk, a rokonok autói már bent állnak az udvaron. Hihetetlen, hogy mindenki hamarabb ide ért Pécsről és Debrecenbenből, mint mi Budapestről. Ennyit arról, hogy anyám hamar elkészül, és mi leszünk az elsők.
Szüleimmel egyszerre szállunk ki az autóból, nyújtózunk egyet, és elindulunk a füves udvaron keresztül a hátsó terasz felé, ahonnan a zsibongást halljuk.
Mindenki egyszerre indul meg felénk, hogy üdvözöljenek. Nagynénik, nagybácsik, nagyszülők, unokatestvérek rohamoznak meg. A lányok és nők körbecsókolnak és bókokkal halmoznak el jóképűségemet illetően. Hát igen, sok az a két év. A férfiak már kezet fognak velem, hisz már betöltöttem a 17-et, kezdek felnőtté válni. Este talán valami alkohollal is megkínálnak.
 
Végül megjelenik Dominik is, az egyik unokatestvérem, aki szinte semmit sem változott az elmúlt évek alatt. Még mindig tipikus kis kockának néz ki a térdig erő melegítőjében és kockás ingjében. A rövid haja sem segít rajta, amit mintha az anyja vágna neki.
Az én rockeres megjelenésem ennek szöges ellentéte: szőkés hajamat felállítva lőttem be, fekete 10mm-es fültágító díszíti füleimet mindkét oldalon. Kedvenc AC/DC-s pólómban és szaggatott fekete farmeromban kilógok a finom megjelenésű rokonok közül, de nem bánom.
Eltérő stílusunktól függetlenül mindig jól kijöttünk egymással, hisz csak fél év korkülönbség van köztünk, és gyerekkorunk nagy részében együtt játszottunk.
Megrohamoznak az emlékek. Fiú létünkre - akkor még lány rokon híján - Domival együtt fedeztük fel a papás-mamás játék örömeit. Idősebbként én kaphattam meg a papa szerepét, míg Domi kénytelen volt a mamát játszani. Hamar rákaptunk a szex imitálására, és bár élvezettel, de többnyire hamar letudtuk az "esti cselekedeteket".
Pár évvel később, 13 évesen én már aktívan maszturbáltam, és egy ilyen nyaralás alatt vezettem be Dominikot is a kézimunka örömeibe.
 
-Szia, Levi - köszön rám mosolyogva, kizökkentve a bambulásból. 
-Csá, haver - vigyorgok rá és megrázom felém nyújtott kezét.
Észre veszem, hogy végig néz rajtam, de mielőtt bármelyikőnk megszólalhatna, már asztalhoz is terelnek minket.
Bár sok a "gyerek" - hat fiatalabb unokatestvérem van még itt - ez a nyaralás főleg a felnőtteké. Ők szórakoznak, beszélgetnek, söröznek, mi fiatalok pedig ülünk csendben. A saját gondolataimat sem hallom ebben a hangzavarban. Eszek pár falatot, és inkább felmegyek a szobába kipakolni.
Felcaplatok a harmadik emeletre, ahol egy tetőtéri szoba található két ággyal és pár hálószobai bútorral. Ledobom a bőröndömet a szokásos helyére az ágyam mellé, aztán oldalra nézek Dominik ágya felé. Ruhái már rendben elpakolva, táskája az ágy alá betolva. Megrázom a fejemet, én sosem leszek ennyire pedáns.
 
Megnyikordul a felfelé vezető lépcső. Újra és újra. Szerencsére mindig lehet hallani, ha valaki közeledik. Hány kínos szituációtól mentett már meg ez! 
-Jól vagy? - hallom meg magam mögött Domi hangját. - Hamar ott hagytad őket.
Megfordulok és lehuppanok az ágyra. 
-Persze, csak nem volt kedvem ahhoz a hangzavarhoz. És te? 
Megvonja a vállát és leül az ágya szélére.
-Nekem jönni sem volt kedvem, de anya nem engedte, hogy otthon maradjak. 
-De gáz! - kontrázok rá és elnyúlok az ágyamon.
Oldalamra fordulok, felkönyökölök és tenyeremmel tartom a fejemet, lábaimat szétnyitom, egyiket az ágyon pihentetem, másikat felhúzom. Bár csak egy rövid pillanatig, de látom, hogy Domi tekintete átsiklik az ágyékomon. Nyakamat merném rátenni, hogy meleg a srác, de talán még magának sem vallotta be igazán.
-Te tavaly nem voltál - folytatja. - Hogy győzted meg anyádat? 
-Simán - vonom meg a vállam. - Közöltem, hogy nem akarok menni, és inkább átmentem addig a csajomhoz.
Domi a száját is eltátja, nehezen hiszi el, hogy ilyen egyszerű dolgom volt. Faggatni kezd a csajomról, aki igazából már nincs is, aztán én kérdezgetem, de hamar eltereli a témát.
 
Nincs sok nyugtunk, a szüleink le is hívnak. A nap további részét a strandon töltjük, aztán este grillezünk. Engem már megkínálnak itallal, le is gurul pár feles, de Dominik még nem ihat 16 éves létére. Kicsit sajnálom is szegényt, hisz én egy évvel korábban is gyakran berúgtam, biztos ő is szívesen inna. Ennek ellenére szinte mindig a közelemben van, de többnyire szótlan, tényleg eléggé magának való srác lett belőle. Este 10 körül elköszön és felvonul. Hosszan nézek utána, főleg a fenekét, ami olyan formás, hogy a legtöbb tini lány is megirigyelhetné. Évekkel ezelőtt is élvezet volt szexeset játszani vele, akkor még kicsi farkam jól beillett a vágatba.
A bambulásból saját apám zökkent ki, ahogy egy újabb tele töltött felespoharat nyom a kezembe. Egy ideig még maradok velük, de éjfél előtt én is elköszönök. Befelé menet elemelek az asztalról egy fél üveg whiskyt, remélem, hogy Domi örülni fog neki, de mire felérek, ő már húzza a lóbőrt. A piát eldugom a szekrénybe, jó lesz az még később, aztán ágyba zuhanok én is.
 
Az első pár nap eseménytelenül telik. Családdal közös reggelik, ebédek és vacsorák, kirándulások, sok strandolás, társasjátékozások, és egyéb szórakozások töltik ki a napjainkat. Napközben Dominikkal vagyok, együtt szórakozunk, beszélgetünk, de este mindig hamar elvonul, és mire felmegyek hozzá, már alszik. Mintha tartaná a két lépés távolságot, de mégis gyakran észre veszem, hogy rajtam felejti a tekintetét. Leginkább a mellkasomat és hasamat nézi, de párszor az ágyékomat is sasolja, főleg a strandon. Ennek utána kell járnom.
 
Ötödik este szokás szerint elköszön és bemegy, de ezúttal utána indulok. A szobánkban érem utol, ahol már egy szál alsóban készül a tusolásra. Feltűnően végig nézek rajta, amitől zavarba is jön. Rendkívül szórakoztató! A szekrényemhez megyek és előveszem a fél üveg italt, meglóbálom előtte.
-Ezt még első este hoztam fel neked. 
-Miért? 
-Miért ne? A szüleid nem engedik, hogy igyál, de szerintem már simán lehetne. Na? 
Letekerem a kupakot és felé nyújtom az üveget. Domi zavarba jön, habozik. 
-Nem is tudom... És ha rajta kapnak? 
A szememet forgatom és meghúzom az üveget. 
-Akkor menjünk el innen. A strandon most nincs senki. 
-Be akarsz lógni?! 
Úgy förmed rám, mintha gyilkosságra készülnék, amitől hangosan felnevetek. 
-Miért ne? Kell egy kis izgalom, nem? 
Figyelem a zavarát, végül megvonja a vállát. 
-Öltözz fel, lent megvárlak. 
 
A szüleinknek beadom, hogy elmegyünk sétálni egyet, szétnézünk így este is, aztán megígérem Domi szüleinek, hogy éjfélre vissza érünk. Mire Dominik is leér, már a ház előtt, az utcán várom, kezemben a piával. Ugyan úgy térdfarmer és póló van rajta, mint rajtam. 
-És anyuék? 
-Szóltam nekik, hogy elmegyünk. 
-Azzal?! - mered az üvegre.
Elvigyorodok. 
-Dehogy, ezt addig bent hagytam. Nyugi már, vigyázok rád.
Öklömmel megdörzsölöm a feje tetejét, amitől felszisszen, majd megigazítja összeborzolt haját. Szememet forgatva elindulok a strand felé. Csendben tesszük meg a pár perces utat, aztán egy kis kerülővel találunk egy kis rést a kerítésen, és már bent is vagyunk. Lazán sétálok le a füves vízpartra, Domi pár lépéssel lemaradva követ, de még így is érzem az idegességét. Végül megállok, és le is dobom magamat a puha fűre. Domi lassan ül le mellém úgy, hogy csak centik választanak el minket. Megint letekerem az üveg tetejét és felé nyújtom. Ezúttal elveszi és beleiszik. Lenyeli, de azonnal fintorogni kezd, még meg is remeg. 
-Fúú, ez kegyetlen szar! 
Felnevetek és iszok én is. 
-Ugyan. Csak erős. Na, mindjárt jobb lesz - nyomom megint kezébe az üveget. 
Iszogatás közben beszélgetni próbálok vele, újra a csajok felé terelem a témát. Megint hamar leráz, és visszakanyaroduk a pár évvel ezelőtti játékainkhoz. Egyre hangosabban nevetünk a fiatalabb énünk hülyeségein.
-Nem is tudom, hogy miért én voltam mindig a mama. Néha te is lehettél volna. 
-Azért mert élvezted, ahogy megdugtalak. 
Nem mutatom az idézőjelet, hisz tudjuk, hogy csak képletesen értem. Szemeit forgatja, szavába vágok, mielőtt megszólalna. 
-És én is élveztem. 
-Persze, hisz a pasik mindig élvezik a dugást. 
-Nem úgy értem. Hanem tényleg élveztem, ahogy a farkamat a fenekedhez nyomhattam. 
Domira pillantok, tekintetem találkozik az övével, arca teljesen döbbent. Nem tiltakozik, nem közli, hogy hülye vagyok, ezért ezt egy igennek veszem részéről is. Felé fordulok és feltérdelek, vállait megfogva hátra nyomom a fűben és fölé mászok. 
-Mit...? - kezdi, de el is hallgat. 
A fenekéhez térdelek, lábait a bokáinál megfogom és a derekam köré rakom őket, aztán előre dőlök és két tenyeremmel a feje két oldalán támaszkodok meg. Teljesen fölé kerülök, csípőmet feljebb emelem, így a feneke felemelkedik, ágyékom hozzá nyomódik. Érzem, hogy el is kezdek keményedni, hisz csajokkal is szeretem ezt a pózt. 
-Emlékszel? - nézek le rá. - Így is csináltuk néha, nem csak hátulról. 
Dominik a száját is eltátja, légzése felgyorsul. 
-I...igen - nyögi nehezen és bólint. 
Megpróbálja lenyomni csípőjét, hátha szabadulhat, de csak azt éri el, hogy félkemény farkam még jobban becsúszik a fenekéhez. Előre nyomom a csípőmet jelezve, hogy eszemben sincs engedni, amire felnyög.
-Van kedved újra játszani? 
-Mi..mit?
-Hát ilyet - mozgatom meg a csípőmet az alfelénél.
Érzem, hogy farkam egyre jobban lüktet. Eszméletlenül izgató, hogy Domit ennyivel zavarba lehet hozni, és kerek fenekének nyomása is hatással van rám. Napok óta nem vertem ki, és csajom sincs egy ideje, tini vérem viszont hajt. Szerencsére nincs rajtam alsónemű, csak a farmer, így kevésbé szorít. 
Nem válaszol, ezért tovább folytatom. 
-Lehetnél megint a mama. Mit szólsz? 
Felnyúl és az oldalamra fog. 
-Nem hiszem, hogy...
Még a levegőt is bele szorítom azzal, hogy megmozdulok, csípőmet lejjebb tolom, így alhasam az ő ágyékára szorul. Azonnal megérzem az ő merevedését, felnyög ahogy farka közénk szorul. Rámarkol a pólómra, lábai megfeszülnek derekam körül. 
 
Nem tiltakozik tovább, így ezt zöld jelzésnek veszem. Lassan kezdek el mozogni, figyelve arra, hogy magamat és őt is ingereljem folyamatosan. Néha lenézek magunk közé, de többnyire az arcát figyelem, ő azonban csukott szemmel, fejét oldalra fordítva fekszik alattam. Csípőmet mozgatva felváltva izgatom a farkát és a seggét, teljesen merev farkam végig simogatja.
-Csináljuk nadrág nélkül? 
Kérdésem újabb sokként éri, legalábbis elkerekedett szemei erről árulkodnak. 
-Micsoda?! - förmed rám és megpróbál eltolni, de nem jár sikerrel.
-Vegyük le őket, úgy még izgatóbb lesz. 
-De nem dugni akarsz, ugye? Végülis... Úgy olyan, mintha csak kivernénk, ugye?
-Hát persze, hogy csak olyan. 
Vigyorogva bólintok, mire megadóan ő is biccent egyet.
Lemászok róla és gyorsan lekapom magamról a farmeromat, kemény farkam megkönnyebbülten mered előre. Domi előtt állva pont a fejével egy magasságba kerül az ágyékom, és hatalmas a kísértés, hogy elé álljak és szájába toljam a farkamat. Míg a nadrágjával küszködik felnéz rám, tekintete meg is áll a farkamnál, és gyanúsan gyorsan süti le szemeit. Béna kis fecske alsóját a farmerjával együtt tolja le, farka láthatóvá válik. Alaposan szemügyre veszem és megállapítom magamban, hogy nagyobb, formásabb, mint amire számíttotam. Nyomi kocka létére meglehetősen hosszú és vastag, majdnem akkora mint az én 18 centisem.
Meg sem kell szólalnom, már dől is hátra, emeli a lábait. Vigyorogva térdelek vissza az előző pózunkba. Farkát jobban megfigyelem: formás makkja csillogva bújik elő fitymája alól, egyenes, egész hosszában szépen erezett, golyói formásan töltik ki feszes zacskóját. Bár engem is meglep, de esküszöm, hogy megkívántam. Dominik, a gáz kocka gyerek lányok álmait rejti a gatyájában. 
Szorosan mögé helyezkedem, tenyerembe köpök és nyálamat szétkenem a farkamon, aztán Domi farpofái közé fektetem. Felsóhajt, ahogy megérez, de nem mozdul. Újra a feje mellett támaszkodok meg és mozogni kezdek úgy, ahogy az előbb is. Számomra is új az érzés, de azonnal megszeretem. Csípőmet teljesen hátra húzva csak a makkom ér Domi fenekéhez, aztán előre tolom magamat, farkam vége beakad szoros gyűrűjébe, aztán tovább csúszik végig a gáton, majd golyóit végig simítva áll meg. Rudam gond nélkül csúszik előre és hátra, ingerelve ezzel mindkettőnket. Egyre jobban zihálok, érzem, hogy farkam még jobban lüktetni kezd. Dominik lábai egyre jobban szorítanak, már-már azt hihetném, hogy magába akar húzni. Előrébb csúszok, így farkam az övé mellé kerül, lejjebb engedem magamat, hogy hasunk teljesen összeérjen. Farkunk közénk szorulva fekszenek egymás mellett. Egyszerre kezdünk mozogni és egyszerre szakad fel belőlünk az első nyögés is.
 
Pár mozdulat erejéig így maradunk, majdnem el is élvezek, de rájövök, hogy ez nem elég. Dugni jöttem és dugni is fogok. Újra felkelek róla az előző pózt felvéve, amit Domi egy sóhajtással nyugtáz. Felegyenesedek és farkamra markolok, közepes tempóban verni kezdem, közben makkomat felváltva nyomom a segglyukához és golyóihoz. Egyre hosszabb ideig tartom a lyukánál, aztán meg is tolom előre. Érzem, hogy megfeszül, de nem tiltakozik. Sőt, észre veszem, hogy ráfog a farkára és simogatni kezdi. Elmosolyodok és tovább erőltetem a farkamat, nehezen becsúszik a makkom. Mindketten nyögünk és egymásra nézünk. Domi tekintete teljesen más mint az előbb, most már vággyal teli, szinte bíztat engem szavak nélkül. Még egy kis nyálat kenek a seggére, és újra megmarkolva farkamat mozogni kezdek lassan. Nem hagyom, hogy makkom kicsússzon belőle, próbálom egyre beljebb nyomi magamat. Minden egyes lökéssel beljebb hatolok pár millimétert, így Domi segge hamar elnyeli a rudam felét, majd szinte az egészet. Majdnem teljesen benne vagyok, mikor végre megállok és tartok egy kis szünetet. Domi keze is megáll a farkán, rám néz. 
-Jól vagy? - nézek vissza rá. 
-Aha - nyögi nehezen és bólint mellé. 
-Kegyetlenül szűk vagy - közlöm egyszerűen, aztán elvigyorodok.
Nehéz elhinnem, hogy a kemény farkam az unokatestvérem seggében van, miközben ő is a saját kemény farkát markolja. 
-Te meg szétszakítasz. 
-De azért tetszik? 
Habozik a válasszal, nagyot nyel előtte, de végül bevallja. 
-Imádom. 
Nekem sem kell több, ráfogok a combjaira és tovább kezdek mozogni. Farkamat félig kihúzom belőle, majd egy mozdulattal vissza is tolom tövig. Hangosan kezdünk nyögni mind a ketten, már nem fogjuk vissza magunkat. Golyóim minden lökésnél Domihoz csapódnak, farkam cuppog benne. Egyre hevesebben veri a saját farkát, csukott szemmel élvezi a dugást. Az érzés eszméletlen, egész éjszaka el bírnám viselni ezt a játékot. 
Végül ő adja meg magát hamarabb, érzem, hogy segge még szorosabban öleli körbe farkamat, az egész teste megremeg és farka pumpálni kezdi magából a spermáját. Nyöszörögve élvez el, az egészet a hasára engedi. Kicsit lassítok, hagyom, hogy lenyugodjon, aztán teljes erőbedobással folytatom a dugást. Már-már pornóba illő módon kefélem a seggét, újra nyögni kezd, segge csattog ahogy ágyékom hozzá nyomódik. Érzem, hogy mindjárt felrobbanok, úgyhogy pár erős lökés után elengedem magamat és élvezni kezdek. Farkam megfeszül, lüktetni kezd és több nagy lövéssel Domi seggébe engedem a gecimet. Tövig nyomom és bent tartom, kiélvezek minden pillanatot. Végül két lihegés között lassan kihúzom belőle a farkamat és lefekszek mellé a fűre, közben ő leengedi a lábait. 
-Ez kurva jó... volt... - nyögöm ki nehezen, levegőt is alig kapok. 
-Ég a seggem, alig érzem. 
Felnevetek és megpaskolom a combját. 
-Szokj hozzá, mert nem utoljára voltam benned, abban biztos lehetsz. 
Már most tudom, hogy újra akarni fogom. 
Erre nem mond semmit. Rá nézek, ő egyenesen felfelé néz, spermája már félig a hasára száradt. 
-Gyere, mossuk meg magunkat.
Felkelek és a víz felé indulok. Lassan sétálok bele, elég hűvös már így este. Domi pár lépéssel lemaradva követ, aztán mellém ér, mindketten derékig vagyunk a vízben. Ő a hasát mossa, én a farkamat
-Érzem a seggemben... 
Nem fejezi be a mondatot, saját magát hozza zavarba ezzel. 
-Nyomd ki, majd a halak megeszik.
Megpróbálja, ezen jót szórakozunk, és megígérteti velem, hogy többet nem élvezek belé. Megígérem neki, hisz ez azt jelenti, hogy akarja még a farkamat.
A mosdás után egy kicsit még ülünk a fűben, megvárjuk míg megszáradunk, aztán felöltözünk és visszasétálunk a nyaralóba. Páran még ébren vannak, a kertben beszélgetnek. Odaköszönünk nekik, aztán mindketten felmegyünk és lefekszünk aludni.
 
Másnap reggel arra ébredek, hogy a napsütés kiégeti a szemeimet, rosszul húztam be a sötétítő függönyt. A második amit észre veszek, az a kemény farkam, ami szinte átszúrja a vékony huzatot, amit takaróként használok. El is felejtettem, hogy meztelenül feküdtem le. Domi felé tekintek, aki felém fordulva fekszik az oldalán, még békésen pihen.
Mi lehet jobb ébresztő, mint ez? - fut át az agyamon, miközben ráfogom a farkamra. 
Felkelek és Domihoz sétálok, kicsit berogyasztok, hogy makkomat az ajkaihoz tudjam dörzsölni, miközben lassan simogatom farkamat. 
-Csipkerózsika, ébresztő!
Lassan kinyitja a szemeit, de meglepődik és ijedten elhúzza a fejét. 
-Mi a fasz?! - szólal meg még félálomban, aztán felnéz rám és realizálja a szituációt. 
-Pont az - vigyorodok el. - Még meg sem kóstoltad, pedig teljes hosszában rád vár. 
Szabad kezemmel előre nyúlva a tarkójára fogok és meghúzom a farkam felé. Hagyja magát, előre hajol és ajkait szétnyitva szájába engedi a makkomat. Rögtön megérzem nyelve simogatását, amitől megborzongok. Farkamon hátra húzom a bőrt, markolom a tövét, és egy csípőmozdulattal beljebb nyomom a szájában. Felnyögök, becsukom a szememet és hátra hajtom a fejem, hagyom, hogy Domi a saját tempójában ismerkedjen a farkammal. Tiltakozás nélkül kezdi el szopni, és tudom, hogy a nyaralás utolsó pár napja istenien fog telni. 
Hozzászólások
vinzso ·
Szia, jó történet, remélem megtudjuk hogy hogyan telt el a maradék pár nap is.
SunnyDay ·
Szia. Köszönöm, ha van rá igény akkor természetesen igen :)
kaliban ·
Folytasd! Tényleg jó a sztori.
SunnyDay ·
Köszönöm :)

Marthy ·
Mmm! Lányként os imádós történet! És nagyon a stílusa.
SunnyDay ·
Köszönöm szépen, készül a folytatás :)
mrrzombieee ·
Várjuk, jól sikerült ez az írás, kíváncsi vagyok a folytatásra :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: