Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Comeback

Pszt! Hallod a csendet? Senki sem szól... elmentek... Hová, s miért? - kérdezted. Magam sem tudom - válaszoltam. Egyedül maradtál? - teszed fel az újabb kérdést. Azt hiszem igen. De te még itt vagy, nem? - kérdezem. Semmi válasz… hahó! Itt vagy? - s reménykedem. Még mindig semmi. Hisz az előbb még itt voltál. Talán bajod esett? - aggodalmaskodom. Nem, biztos, hogy semmi baja. Ö is elment. S magamra maradtam. Egyedül. Magányosan.

Percek s órák mentek. A napok észrevétlenül suhogtak el mellettem. Vajon hova tűntek el? - tűnődtem el néha, miközben magányosan sétáltam az esti utcán. Látom még őket valaha? - s szomorúság uralkodott el szívemen. Évek múltak. Elfelejtettek-gondoltam s egy könnycsepp gördült le arcomon.

Másnap köd és csípős hideg fogadott, mikor kimentem. Ez csak fokozta szomorúságom. A természet is elmúlik, ahogy az emberi élet. Semmi sem örök. S én egyedül fogom elhagyni ezt a világot. Az asztalra raktam le a postát. Meg sem néztem, hisz tudtam, senki sem írt. Már az újságot sem olvastam el.

Hirtelen szél támadt. Huzat. A francba, nem csuktam be az ablakot - mérgelődtem. A szél felkapta az asztalon lévő leveleket. Észre sem vettem. Az ablak volt a cél. A hideg kizárása. Legalább a lakásból. Soha nem neveztem otthonomnak, mert nem éreztem annak. Az otthon melege máshol volt. S talán még várt rám. Bár már nem hittem ebben. Visszaérve a konyhába észrevettem, hogy a posta szanaszét hever a földön. Csupán egy vörös boríték maradt az asztalon. Csak az az egy. Elmosolyodtam. Évek óta most először tiszta szívből. Talán ő küldte? Talán még emlékszik rám s hiányzom? - hasított belém.

Remegő kézzel bontottam ki. Izgultam s féltem. Semmi jel. Biztos, hogy nem ő küldte. Hisz honnan tudná, hol élek. Ugyanolyan vörös színű papír volt benne, mint a boríték. S egy feketével íródott dátum: Köln, 2007. November 01. 20.00 maritim - vajon mit jelenthet? - tűnődtem el.

Hisz az ma van- kaptam észbe, mikor a naptárra néztem. Magam sem tudom miért, de őrült kapkodásba kezdtem. Hajtott a kíváncsiság. S titkon reméltem, ők várnak. A családom. Ennyire gyorsan még nem készültem el. A tükörbe néztem. Változtam. S mi van, ha csalódást okozok - súgta egy hang a fejemben. Nem fogok-ripakodtam rá hangosan. Hisz a külső nem minden. A belső számít igazán.

Négy óra az út Kölnig, ha minden jól megy. A Ferrariba ültem be. Nem szerettem volna késni. Ma nem. Olyan érzésem volt, mintha ezen múlna az életem. Szerencsére a forgalom nem volt nagy. Talán tudta, hogy mi van készülőben. Gyorsan kiértem Párizsból, s a Köln felé vezető autópályára kanyarodtam. Szívem a torkomban kalapált. Soha nem féltem ennyire. S nem volt hátraarc. Amint átléptem a német határt jelző táblát, összeszorult a gyomrom. Próbáltam visszaemlékezni s agyamba vésni a változást. Négy év telt el. Hosszú idő. De most újra itt voltam. A tudat, hogy közel vagyok az otthonomhoz, megnyugtatott.

Tíz perccel nyolc előtt fordultam be a maritim földalatti parkolójába. Nagy levegő, lassan kifúj és indulás.

A levelet szorongatva léptem a recepciós pulthoz.
- Miben segíthetek? - kérdezte a recepciós. Megmutattam neki a levelet. A saal maritimbe küldött. Ez a legnagyobb terem. Megterített asztalok álltak készen a vendégek fogadására. Mindegyiken egy szál vörös rózsa. A táncparkettre léptem. Senki s semmi. Csöndbe burkolózott a terem.

Lágy szellőt éreztem a bőrömön. De hisz semmi sem volt nyitva. Behunytam a szemem. Lágyan vett körbe a szél és az illat. A rózsák illata. Nem bírtam tovább. Egy apró könnycsepp gördült le arcomon. Egy kéz ért arcomhoz. Valaki letörölte a könnycseppet s gyengéden megsimogatta orcám. Kinyitottam szemem. Ott állt előttem. Ő, aki mindennél többet jelentett számomra. Rám mosolygott. Nem kellett mondania semmit. Mozdulatai magáért beszéltek. Magához húzott. Karomat átfontam a nyaka körül és kitört belőlem a sírás. Patakokban folyt a könnyem. Ő is sírt. Tudtam, soha többé nem fogom elengedni és ő sem engem. Lassan húzódtunk távol a másiktól. Még mindig sírtunk, de most már örömünkben.

- Siessünk, már várnak minket - suttogtad.
- Kik? - néztem rád kérdőn. A családod-felelted s gyengéden megcsókoltál. Remegés futott végig rajtam. Kézen fogva sétáltunk ki a hotelből.

Hoppá. Elfelejtettem taxit hívni-mondtad miközben magadon mosolyogtál. Én is elmosolyodtam.
- Egy Ferrari is megteszi? - kérdeztem.
- Természetesen. Csak varázsolj ide egyet- válaszoltad.
- Jobb ötletem van - s karon fogva húztalak magam után. Lesétáltunk a parkolóba.
- Ez megfelel? - kérdeztem mosolyogva.
- Még szép! - s visszamosolyogtál.
- Hölgyem - s nyitottad a kocsiajtót. Nem ellenkeztem, hogy az anyósülésre kell ülnöm. Te is beszálltál.
- Indulhatunk? - kérdezted.
- Igen uram - feleltem.

Talán fél óráig utaztunk csendben, majd megszólaltál: itt is vagyunk. Kinéztem az ablakon és egy gyönyörű villa látványa fogadott. Utolsóként érkezünk-mondtam, miközben a parkoló autókat bámultam. Stílusos belépés, bár egy ilyen gyönyörű nőnek ezt bizonyára elnézik - mosolyogtál. S belepirultam.

Miután kiszálltunk, kézen fogva vezettél fel a lépcsőn. Készen állsz? - kérdezted felém fordulva. Csak ha te is-válaszoltam. Egy mosoly volt a felelet. Gyertyák világították be a folyosót, mely egy hatalmas terembe vezetett.

Mindenki ott volt. A családom, a barátaim. Szerencsére senki sem vette észre érkezésünket, így nyugodtan végigmérhettem őket. Alig változtak-nyugtáztam mosolyogva. Furcsa érzésem támadt, mintha valaki figyelne. Oldalra néztem.

Elena volt az. Rámosolyogtam, s ő kiejtette kezéből a poharat. Nem tudom hogyan, de még időben sikerült elkapnom. Arra viszont nem számítottam, hogy a pohár vizes. S most már az én kezemből esett ki és tört darabokra. Mindenki ránk figyelt. A szilánkokért nyúltam. Egy aprócska véletlenül elvágta az ujjam. Elmosolyodtam.
- Hát legyen - suttogtam. Belenyúltam, s hagytam, hogy egy vércsepp hulljon le a földre. Éreztem, hogy melegség tölt el. Szél kerekedett a zárt teremben. Minden zugát bejárta. Végül engem vett célba. A gyűrűm felizzott. Újra éreztem. Mindent s mindenkit.

Tudtam: hazaérkeztem.
Hasonló történetek
2699
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
3889
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
"szomorúság uralkodott el szívemen." Kicsit túl sokan írták le ezt a mondatot, de a többi tetszik, éreztem a hangulatod. :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: