Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Gayadam: Köszi , várjuk izgatottan a fo...
2024-10-04 10:10
Xavierr_00: Szia! :) De jó! Örülök, hogy t...
2024-10-04 10:02
Gayadam: Szia nagyon tetszik a sztorid...
2024-10-04 09:48
Xavierr_00: Köszönöm, hogy megírtad a véle...
2024-10-03 13:37
CRonaldo: Ez a része megrémisztett és fe...
2024-10-03 11:55
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Chris horrorisztikus rémálma

Egy viszonylag hideg őszi estén sétáltam haza a barátnőmtől. Elég messze laktak tőlünk és elég hűvös volt, de nem érdekelt azzal bíztattam magam, ha már ide jutottam haza is tudok menni. Csak sétáltam a hideg járdán a lehullott levelek között. Már majdnem félúton jártam, amikor hallottam, hogy valaki hívogat:
- Gyere ide!
Elsőre nem törődtem vele, de amikor megint rákezdte:
- Gyere már!
- Mit akarsz?
- Fordulj meg.
Egy pár másodpercnyi ijedség után tértem magamhoz.
- Ne takard el az igazi éned Chris, jól tudom hogy ki vagy.
- Még anyám sem tudja, hogy ki a fene vagyok!
- Ugyan már én még a legsötétebb titkaidat is látom.
Mikor már untam a párbeszédet otthagytam a vén nyanyát. Azt reméltem követ és belerúghatok párszor, belé és a ronda fekete macskájába, de nem jött utánam. Vén boszorkány! Mikor hazaértem bementem a szobámba ledobtam a táskám és lefeküdtem az ágyamra. Azon gondolkoztam ki lehetett az a nő, honnan tudhatta, hogy ki vagyok, de nem filozofáltam rajta sokat leöltöztem és lefeküdtem.

Reggel a mobilom csörgése ébresztett fel. Anyám hívott és azt mondta, hogy elmentek a nagyanyámhoz, mert beteg lett. Szóval a bátyámmal voltam összezárva pár hétre, - ahogy a nagyit ismerem - de nem érdekelt, legalább elmehettem, oda ahova akarok, mert ő nem igazán törődik velem. Mondtam Alexnek, hogy menjünk el valahová, de ő azt mondta egész héten nem ér rá, mert a barátjával tölti az egész hetet. Alex szerelme mindig utált engem, mindig azt hajtogatta, hogy Alex és ő közé ékelődöm, mert mindég akkor hívom el, valahová amikor valami romantikusat akar szervezni blah blah... és ilyesmik. Gondoltam akkor elmegyek egyedül pizzázni, hátha valakit fel tudok szedni.(Később rájöttem, hogy ez nem volt okos dolog.) Mikor oda értem ott volt már Alex és a barátja. Igyekeztem nem észrevenni őket, hogy véletlenül se zavarjak… Csak 1 órát töltöttem ott, fizetés után elmentem. Hideg volt még mindig, de nem törődtem vele, mert el voltam mélyülve a gondolataimban és ezért nem éreztem. Azon gondolkodtam, hogy miért pont ma mentek el a szüleim, hogy miért pont ma nem ért rá Alex, hogy miért pont ma történik minden azok után, hogy találkoztam azzal a boszorkánnyal.

Pár órán átültem az erdőben egy fa alatt a gondolataimba feledkezve és csak akkor tértem vissza, amikor megéreztem az első esőcseppet a nyakamon.
- Brrrrr…- hideg volt, nem sokall később elkezdett szakadni az eső. Az erdő túl messze volt a várostól, úgyhogy futni kezdtem remélve, hogy kijutok még szárazon. Az eső nem akart szűnni csak esett tovább, én meg nem kifelé hanem sokkal inkább az erdő központjába haladtam - akkor még nem tudtam ezt- mikor beértem egy egészen gyönyörű ámde borzalmas dolog tárult a szemem elé…

Egy égő ház volt az fura ugyan, hogy a ház lángolt, de az eső szakadt. A házban emberek voltak a lángok közé szorulva meg akartam őket menteni valahogy, de minden lépésemmel, ahogy közelebb mentem egyre nagyobbak lettek a lángok. Magatehetetlen voltam a látvány megbénított végig kellett néznem, ahogyan egy férfi, egy nő és a kislányuk felégnek a házzal együtt, mégis a testük égésének illata magával ragadott. Ellenállhatatlan vérszomjat éreztem, bár nem voltam sem, vámpír sem démon mégis annyira vágyakoztam a vér ízlelésére, mint egy közönséges korcs vérszívó.

Közeledtem a házhoz, megfogtam a felforrósodott fém kilincset de, nem éreztem, nem tudom megmondani, hogy miért. Benyitottam és már az emberek meghaltak, de várjunk, mégsem a kislány benn volt még a fürdőszobában és egy teli kád vízben ült remélve, hogy megvédi magát a lángok ellen. Buta kislány… mikor bementem a fürdőszobába felforrósodott a víz úgy nézett ki, mint egy kád leves. Szép mélykék szemeivel bámult rám az arany szőke haja a víztől rálapult az arcára.
Ki akartam húzni a kádból, de amikor a csuklójához értem ráégettem a bőrére a kéznyomomat. Az ijedségtől behúzta a kezét a vízbe és elkezdett sírni a fájdalomtól. Mivel nem voltam egy együtt érző típus ezért kimentem a konyába kerestem egy kést és visszamentem hozzá. Kirángattam a kádból, és egy mozdulattal elvágtam a torkát. Rögtön meghalt és a vére a kezemre folyt. Kimentem a házból mielőtt összedőlt és lenyaltam a kezemről a lány vérét.

Csak azután vettem észre a vénasszonyt az erdőben. Kilépett elém és csak ennyit mondott:
- Vége.
- Minek van vége? - kérdeztem
- Vége van a vizsgádnak, megölted a lányt és megittad a vérét. Igazi vámpír lehetsz és csatlakozhatsz a halál lényekhez.
- A…
- Igen hozzánk!
- De hát te…
- Nem vagyok boszorkány, Nekromata vagyok a halál lények egyik vezére és a nevem Vidomina.
((Megátkozott, hogy csatlakozzak a csapatához, de abból nem kap ez a Bo… izé Nekromata.)))
- Na gyere lassan tíz óra és hosszú az út a kapuig.
- Van még egy kérdésem: egy Nekromata meg tud halni?
Ahogy kimondtam ezeket, a szavakat már a fejébe döftem a kést, ami még nálam volt, de ő nem halt, meg hanem kihúzta onnan és elővett egy botot. Szétnyitotta és elkezdett teremteni még 4 csontvázat azzal a paranccsal, hogy öljenek meg. Harcoltam velük egymás után támadtak. Miután rájöttem, hogy ártalmatlanítsam őket egyszerűen ment az egész. Megöltem a csontvázakat, de Vidomina még hátra volt. Kimerültem, de muszáj volt harcolnom vele.
Nem hagyhatom, hogy egy szörnyetek szennyezze be a világ utcáit. Ha meghalok, haljon meg ő is!
Verekedtem vele, ahogy csak tudtam, de ő mindig kitért előlem.
- Na na mit csinálsz, így sosem győzöl le!
Megvan! Összedörzsöltem a kezem és a ház kicsiny parazsaiból tomboló tűzvihart varázsoltam az egészet, úgy ahogy bírtam rázúdítottam a fejére később az egész testére. Küzdött ellen, de nem tudta mind hárítani. Végül teljesen felégettem.

Hazafelé vettem az irányt, mikor beléptem a házba a bátyám éppen reggelit főzött magának - ha jól láttam rántottát, de ez mellékes - és azt kérdezte:
- Hol voltál az este?
Elmosolyodtam, és ezt mondtam:
- Csak buliztam egy jót az egyik barátnőmmel.
Hasonló történetek
5988
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
7712
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Endana Telares ·
Nekem viszont nem tetszett, mert sajnos a rossz fogalmazás nagyon le tudja rontani egy alkotás színvonalát. Például: leöltöztem, felég a ház - ez így nem használatos, tovább a szörnyetek=szörnyeteg, a nekromata pedig hivatalos írásban (pl. fantasy regény, szerepjáték törvénykönyv, wikipédia, stb.) csakis nekromaNta-ként szerepel.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: