Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Cetrapol harisnyái 2 - kurva a máglyán

1

A kamera a lány sima, erős lábait pásztázza, alulnézetből, háttérben a nap boszorkányos fényörvénye kavarog. A narrátor hangja szárazon cseng.
- Turham Beach, a legújabb világban. Itt a nők szépségük teljében ragyognak, és szivárvány,- s indigó-gyermekeket hordanak ki, ha eljön az idejük. De a fiatalság örök ezen a vidéken. Itt új életre kél a rockandroll, élvezted, volna, Elvis!
A kamera Amanda lábáról a strand pálmafáira fókuszál, amelyek susognak az enyhe szélben. Frank súlyos láncokkal felékesítve, tengerésztáncot lejtve robban a képbe, Gerald pedig a homokba beásva elnyújtott sikolyokat hallat.
A narrátor, Johnny hangja egyszerre megtelik tűzpiros élettel:
- Új Kolumbuszok kelnek útra a haldokló világból, feláll az új királyság. Hollisztikus lelkek zsivaja Turham Beachen, óóó, Amanda, nyújtsd ki szépen a bal combod, aztán a lábad, a jobb combod, majd a lábad…
A félmeztelen Amanda gólyalábakra áll, úgy tipeg körbe körbe egy romos homokvár körül, míg Frank és Gerald sárgolyókkal dobálják. Julie bikiniben hever, egy Madonna mosolyával olvas fel Kabbalista tanokból, és közben pálmaággal legyezi a combját.

- Elég – kiáltotta Marius, és Hawaii ingében, kezében szivarral nekirontott Johnnynak. – Állj! Forgatás leáll!
- Hé, haver, ehhez nincs jogod! – kiáltotta Johnny.
- A francokat nincs! Mit képzelsz, mi ez, a régi Factory? Ezt a szart ma már nem lehet eladni. Még a Greenwitch Village-n is kiröhögnék.
- Az én filmem, bazmeg – mondta Johnny sértődötten.
Marius vörös képpel bámult rá. Johnny nagyon kényelmetlenül érezte magát. Egyszerre csak mindent elhitt a Marius körül keringő legendákból, mindent.
- Ja. A tied. Minek jöttél ide? Puncikért? Drogért? Vagy pénzért? Ebből így egyik sem lesz.
Némán farkaszemet néztek egy ideig. Aztán Johnny felkiáltott.
- Forgatás leáll! Délután kettőkor folytatjuk.
Frank, Amanda és Gerald csak nevettek, és belevetették magukat a tengerbe. Julie tovább heverészett, és jóllakott mosolyával simogatta magát.
- Jólvan, jólvan – Marius ismét barátságosabbnak tűnt. Gyere Johnny a bárba, iszunk egyet, szippantunk, és megbeszéljük ezt az egészet.


2

Johnny agya fénysebességre kapcsolt, ahogyan a tiszta kokain végigszáguldott az idegpályáin. Most már mindent tisztán látott. Mariusnak igaza volt. A fejében lévő forgatókönyv még a Secret – A Titok színvonalát sem üti meg.
- Nem azt akarom mondani, hogy tehetségtelen vagy, Johnny - mondta Marius, és rágyújtott egy szivarra. Kényelmesen hátradőlt. Délelőtt lévén a bárban még kevesen voltak, de a pincérlányok csábos mosolyukkal próbálták meg fogyasztásra bírni a kevés vendéget. Marius és Johnny előtt egy-egy pohár jól behűtött Martini állt az asztalon. - Én csak azt mondom, hogy talán nem megfelelő nézőpontod.
Johnny kortyolt egyet az italából.
- Rendben. Tudod jól, hogy a pénz hajt. El akarom adni a filmet. Mit javasolsz?
Marius kibámult a tengerre, és az öböl partján magasodó furcsa, idegenszerű épületekre. Aztán beszélni kezdett.
- Amióta az Átjárót felfedezték, azóta tudom, hogy itt a helyem. Úgy gondolom, hogy Cetrapol - és a Déli-tenger egész partvidéke, no meg a Hullámvilág - szóval ez az egész, ez nem valóságos. Úgy értem, létezik, de annyira valószerűtlen. Mintha Amerikában járna az ember, de valahogy mégse.
Marius kiitta a Martinijét, majd intett az egyik lányzónak, hogy újat kér.
- De tulajdonképp ez nem is fontos. Lehet, hogy a kormány találta ki az egészet, talán csak egy mesterséges vízió. Fiktív exportpiac, vagy mi tudom én. De egy valami nyilvánvaló: egy új kultúra. Érted? Én azt mondom, közelítsd meg a témát őőő… kultúrantropológiailag.

Johnny igyekezett úgy nézni Mariusra, mint aki érti, hogy miről beszél a másik.
- Segítek - mondta Marius. - Mi történik, amikor idegen kultúrák találkoznak? Mi történt, amikor az európaiak betették a lábukat Amerikába?
- Hát… feltalálták a hamburgert.
- Nem egészen. Kiirtották azokat, akik előttük éltek ott. Az indiánokat. De az indiánok is irtották őket. Kultúrák harca volt, érted?
- Azt akarod, hogy forgassak erről? De hát itt nincs háború.
- Éppen ez az. Ez nekem kibaszott furcsa, hogy úgy mondjam. De hogy így is maradjon… ahhoz talán áldozatra van szükség.
Marius Johnny szemébe nézett.
- Véráldozatra.
Johnny elmerengett. Azon járt az esze, hogy Amanda előző este nem volt hajlandó őt megkorbácsolni. Hallotta viszont Julie sikolyait egy közeli szobából. Vajon kivel kefélt a kis ringyó?
Ránézett Mariusra. Kezdett elmúlni a kokó hatása.
- Figyelj, ez egy baromság.

Marius közelebb hajolt, és szinte sziszegve mondta:
- Persze hogy az, te barom! De hogy akarsz közönségfilmet csinálni, ha nem nézed a statisztikákat? A misztikus témák tarolnak, a vámpírok ellepték a vásznat és a könyvpiacot, és most kezd magához térni a horror műfaja is! Az a fiatal rendező - annyi idős, mint te - az a Zuckelmander John Carpenter óta nem látott népszerűségű filmekkel tarol a B kategóriában. Lovagold meg ezt a hullámot, ez jön ki olcsóból, és biztos a siker! Kérsz még egy csíkot?
Johnny gondolkodás nélkül bólintott. Kimentek a klóra, és miközben a vécé fedeléről szippantottak, Johnny átgondolta a dolgot.
- Nos - mondta a fiú az anyagtól pattogósan, és Marius szemébe nézett. - Trancsírozunk egy kicsit? Véráldozat az idegen világ isteneinek, hogy kíméljenek meg bennünket? Ilyesmire gondolsz?
Marius szeme vörös tűzben égett.
- Pontosan erre gondolok.


3

Julie-n látszott, hogy kissé kényelmetlenül érzi magát, de nem tiltakozott, amikor odakötözték a homokba vert oszlophoz. Johnny megérte, hogy mutasson majd némi halálfélelmet, mikor meggyújtják alatta a máglyát, noha természetesen semmiféle bántódás nem fogja érni. Ez lesz a film kulcsjelenete, magyarázta, és csupán annyit fog érezni, hogy hőhullámok nyaldossák a talpát - utána már le is fojtják a tüzet.
A többi színész, valamint Johnny és Marius cigarettázva figyelték az előkészületeket. Amikor aztán Frank odalépett, hogy meggyújtsa a rőzsét, a román zseni Johnnyhoz fordult.
- Nem lesz narráció. A hátteret majd digitalizáljuk a stúdióban, de a kulcsjelenetnek hitelesnek kell lennie, ugye megérted. Szegény lány.
- Szegény - mondta Johnny, de a szeme vörösen villogott, nadrágját pedig erekció púpozta.
A lángok gyorsan felcsaptak, a meztelen Julie pedig rángatni kezdte a köteleit.
- Ennyi elég volt, ugyi? Ez meleg.
Langy szél söpört végig a kihalt strandon, az ég lilából bíborba fordult, a hold pedig alákacsintott az égboltról.
- Forró véred megváltja e földet, bébi! - üvöltötte Johnny.

Julie felsikoltott, Frank pedig már rohant volna a vizes vödörrel, hogy a tűzre zúdítsa, de Marius kirúgta a kezéből. Frank döbbenten meredt a románra.
- Elnézést - mondta Marius vigyorogva.
A lángnyelvek elérték, és beborították a lány lábfejét. Julie velőtrázóan sikoltozni kezdett.
- Fáj! Oltsátok el, ez nagyon fáááj!
- Áldozat - mormogta Johnny, aztán kiabálni kezdett. - Az arcát! Vegyétek az arcát!
KF, premier plán. A kamera végigsiklik a gyönyörű, meztelen női testen, majd kimerevedik az arc, mely vonaglik a kíntól, a száj sikolt, a szemek pedig kidüllednek.
- Istenem, kérlek - üvölti Julie, mielőtt elpattannak a hangszálai, és kénytelen lesz némán gyötrődni tovább. - Rohadt gecik, ne…kérlek, kérlek…

Mindenki ledermedt, úgy nézték a lány haláltusáját. A lángok a csontig égették a lábszár húsát, és már a térd felé kúsztak. Halványan látszott, ahogyan barna lé csorog végig Julie combján, miközben fejét rázva dobálta magát. Értelmes hang már nem jött ki a torkán, csak valami rekedt mormogás. A tűz azonban folytatta kegyetlen munkáját. Hamarosan elborította az egész altestét, megperzselte a comb bársonyos bőrét, a csupasz ágyékát, majd a lángnyelvek felcsaptak a köldökig. És a lány még akkor is élt, vonaglott és rángott, amikor a tűz elborította a melleit, a lábáról pedig már darabokban foszlott le a perzselt hús, feltárva a csontokat.
Johnny állt a sülő emberi hús borzalmas szagában, a kamera pedig forgott tovább.
- Baj lesz a besorolással - mondta Mariusnak.
- A kultfilmeknél ez nem fontos - mondta a román, és élvezettel pöfékelte a szivarját. - Jó, nem fog vetítési csúcsokat dönteni, ez az alkotás hosszú távra szól. Tudom, sokan lenézik ezt a szót manapság, pedig ebben van az igazi pénz, haver.

Johnny alaposan megrágta Marius szavait. Mindeközben Julie-t már teljesen felfalta a tűz, megpörkölődött szájából kitüremkedő, feldagadt nyelve, és kipukkantak a szemgolyói. A vér kibugyborékolt a felszakadt vénákból, és a földre csöpögött. S amint Julie-ból elszállt az élet, s a vért beitta a szűz homok, Johnny leállította a forgatást. Erekciója volt, és lihegett izgalmában.
Előző részek
Hasonló történetek
7119
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
5342
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas ·
Beteg vagy.
lynny ·
:o)))
Hogy mennyire másként látjuk a dolgokat...

Most végeztem King Duma Key című könyvével, úgyhogy most kellő hangulatban vagyok a horrorokhoz, ezt a szöszkenetet olvasva pedig az volt az első gondolatom, hogy zseniális :o))

Félre ne érts, én nem vagyok az erőszak híve, és jobb szeretem a légelszívó thrillereket, mint a vércsöpögő horrort, de...
Csillogó szemmel néztem végig a Fűrész részeit. Főleg az első ragadott meg, de a többiben sem csalódtam.
Méz kifejezte azon véleményét, hogy beteg a mű, meg aki kitalálta, mire én közöltem, hogy nézőpont kérdése, mert a film alapgondolata az, hogy mit tennél meg azért, hogy mentsd a nyavalyás kis életed. A körítés csak egy plusz benne...

Megnövekedett az ingerküszöb. Egy horrorfilmnél elég nehéz lehet valódi rémületet lopni a szereplő szemébe, és mint a példa mutatja, van, aki másként gondolkodik, mint az átlag...
Annyi aberrált ember mászkál a világban, olyanok, akik valóban azok...

Nekem "tetszett" az írás...
BURGONYA ·
A DUMA KEY NEKEM CSAK MÁSODIK OLVASÁSRA JÖTT BE,DE AKKOR NAGYON. BASSZA MEG MAGÁT AZ EURÓPA,HOGY KÉT ÉVE KÉPTELEN KIADNI KING LEGUTÓBBI NOVELLÁSKÖTETÉT! :rage:

E.G. ·
Folytatás mikor lesz?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: