Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Cellux

A kicsi leányka, nagyon régen vágyódott arra, hogy saját tyúkudvarral ajándékozzák meg. Szerette volna gazdaasszonynak érezni magát, s annak, meg különös varázsát remélte, amikor, mint egy kincset meglelheti a langyos apró tojásokat. Azért apró, mert törpe tyúkocskákból állt a mini farm, amit aztán meg is kapott.

Kokó, a kakas, délcegen sétálgatott háremét őrizve, lábait felváltva, kecsesen emelgette, szinte lábujjra emelkedve, mutatta szépen ívelő farktollát. A lenge szellőben hajladozott az aranybarna hosszú tollazata, melynek felszínén táncot járt a napsugár, s még fényesebben ragyogott. Lábain, dús tollpapucsot viselt, így adta tudomásul, fenséges megjelenésével a felsőbbrendűségét a diófa ágain bámészkodó vadgalambok seregének. Időnként egy-egy galamb kísérletet tett, hogy elvegyüljön a négy kis tyúkocska között, - pár szem magocska reményében -, s ekkor Koko, szolgálatba helyezte magát, és határozott fejbiccentésével, adott egy barackot az éppen közelében lévő galamb fejére. Így éltek ők, békességben, szeretetben. Koko boldog volt a csekély létszámú tyúkocskáival, naponta többször emlékeztetve őket, hogy ki az úr a háznál, mert kevesen voltak, a kakas igényeihez. Reggel különös szertartással hagyták el az éjszakai szálláshelyüket. Koko volt az első, ki birtokba vette a baromfiudvar külső részét Véletlenül, ha egy tyúkocska próbálkozott, vagy fellázadt a kakas kizárólagos jogai miatt, és kísérletet tett, hogy ő legyen az első, nagy dorgálásban részesült, amit lehet, hogy nem igen is bánt.

Elérkezett a tavasz, és az egyik tyúkocska, Rézike, tollazatát felborzolva jelezte, hogy tyúkanyó szeretne lenni, testének tömege kétszeresére növekedett, de ez csak a látszat volt. A kislány nagyon szerette volna, hogy átélhesse a csodát, hogyan kelnek ki, a tojásból a kiscsibék. A nagymama elindult, hogy különleges tojásokat vásároljon, hogy még színesebb, gazdagabb legyen a tyúkudvar. Vett is 3 db nemes tojást, valami holland fajtát. Tyúkanyónak gondosan elkészítették a fészkét, és bele helyezték a 3 apró golyócskát. Rézike, nagy megelégedéssel illesztgette maga alá az aprócska tojásokat. A kis gazdasszony, naponta többször ment ellenőrizni a tyúkudvarba, hogy minden rendben van-e. Kokónak nem tetszett, hogy a tyúkanyó, kivonta magát a forgalomból.

Nagy izgalommal teltek a napok, nézegette a tojáskákát a leányka, tanakodott, hogy a kis életek fejlődnek-e szépen. Rézikét tenyeréből etette, csak ne hagyja el a fészkét, s hiába mondták néki, hogy hagyni kell, mert meg kell, hogy mozgassa tagjait, és innia kell, dolgát végezni. A tyúkanyó teste ilyenkor lázas, de ő nem tágított, addig–addig rendezgette a tojásokat, míg megrepedt az egyik. Volt nagy sírás, nagyon bánta túlzott gondoskodását. Egész nap a kotlóst őrizte, szinte beköltözött a tyúkudvarba, bevitt egy kicsi sámlit, és azon kuporgott reggeltől-estig. Már csak egy hét volt, hogy a világra jöjjenek a kiscsibék. Sajnos, hogy megrepedt a tojás, nem sok esélyt láttak arra, hogy ebből életképes apróság bújjon elő.

A nagymama szeme észrevette kicsi unokája szomorúságát, s gondolt egy merészet, és celluxal alaposan megragasztotta a tojást. Rézike számtalanszor meg akart szabadulni a fura tojástól, ferde szemmel nézte, nem értette a tojás változását. Forgatgatta, közben nagyokat pislogva, - koty-koty – megjegyzéseivel, mintha mégis elfogadta volna a csúfos változást.
Egy reggel, miután a kicsi lányka, látogatást tett a tyúkudvarban, odakuporodott a fészekhez és szíve a torkában dobogott, mert gyenge csipogó hangokra lett figyelmes. Hangos kiabálással hívta a mamát, mert a nagy esemény megtörtént.

Egy óra sem telt el, és kibújtak a kiscsibék. Puhák, és cseppek voltak, olyan volt a tollazatuk, mint egy tömör parányi prémgolyó. Nagy izgalom volt, mert a harmadik, még nem produkálta a csipogó hangot, de egy nappal később ez a ragasztott tojás is gyenge kis életjelet adott, jelezte, hogy él, és szeretne kibújni. No de hogyan, mikor a cellux szorító páncélja szorosan fogja a tojás héját. A tyúkanyó elkezdte csipkedni, és egy nagyon kicsi helyen megtisztogatta a tojást a ragasztótól. Óránként lesték, hogy mi lesz a sorsa a kis jövevénynek. Nem boldogult szegény, a kemény tojáshéj úgy ölelte körül, mint egy szorító kötés. Ekkor a nagymama, egy ollóval segített a csöppségnek, megszabadította a tojást a celluxtól, de ezt nagyon óvatosan kellett végrehajtania. A kislány aggódó tekintetével követte nagymamája segítő tevékenységét, majd leültek és vártak. Rézike kotyogva bátorította a bentrekedt csöppséget, majd a rakoncátlan két kis csibét betessékelte szárnyai alá, de nini, egyszer csak egy fekete buksi megjelent, de olyan parányi, mint egy morzsa. Élénksárga, pici csőrrel. Apró termete, talán a fele volt a másik kettőnek. Keserves csipogásával adta tudomásul, hogy:
- Na végre, megérkeztem!

Nagy boldogság volt a tyúkudvarban. A kislány a nagymama nyakába ugrott, és hálás tekintetével köszönte, hogy sikerült ezt a kis életet megmenteni. Koko a kakas, szemrevételezte az apróságokat, és rögvest, még büszkébben páváskodott a birodalmában, ott serénykedett Rézike körül, válogatta az apró szemeket, s mint egy gondos apuka, dobta a csöppek orra elé, a parányi magokat. Közös munkamegosztással Kokó segített a csibék nevelésében. Milyen büszke volt, a többi tyúkocskát távoltartotta a kicsiktől, óvta a gyenge pipi palántákat.Időnként egy-egy fuvallat a kicsiket odébbtette, néztek nagyokat, és gyorsan a mama finom puha tollruhája alá bújtak. Csak a kikandikáló pici sárga csőrök jelezték, hogy lakók vannak, a tyúkanyó alatt. A kislány egyszer csak megszólalt: - Minek nevezzük el őket mama?- A nagymama összehúzta a szemöldökét, hiszen komoly döntést kellett meghoznia, és mosolyova, kicsi unokáját magához ölelve kérdezte:
– Mit szólnál, ha Cellux lenne a neve?
A keresztelőt rögtön meg is tartották, majd boldogságtól sugározva léptek ki a tyúkudvar kapuján.
Hasonló történetek
3650
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
4679
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
JagerColonel ·
Nagyon kedvesek és békések az életképek, amiket lefestesz (olvastam a többi írásod is), de ez annyira tetszett, hogy muszáj volt ide is írnom a véleményem! :)
Számomra élvezetet jelentett olvasni! Köszi. :innocent:
Schneider Istvánné Ilike ·
Köszönöm szépem, nagy öröm számomra véleményed,
igyekszem békés képeket festeni. Üdvözlettel: Ilike
:innocent:

vakon ·
Több több mégtöbb ijen írás kellene az ijenből!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: