Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Blue Moon avagy Az Eredendő Bűn Gyermeke

Kékes fények a sötét éjszakában. Síri csend, s nyugalom. Egy fiatal nő hófehér ruhában. Nem evilági lény. Máshonnan jött... Ő egy angyalszerű teremtmény...Mégsem az. Azért jött, hogy kihordja méhében az Eredendő Bűnt.


John McAllister 30 éves, jó megjelenésű, már-már elegáns férfi volt. Jóképű és kisportolt, a nők gyakran megfordultak utána, és ő ki is használta az adottságait. Minden hétvégén bulizott, és nőket szedett fel füstös kis new york-i bárokban. Január 13. volt, péntek délután. A kollégáival megbeszélte, hogy aznap a Blue Moon klubban fognak kikapcsolódni az egész heti fárasztó munka után. John már épp a szövegen dolgozott, amivel a következő "áldozatát" ágyba csalja. Puccba vágta magát, és elindult Mark Lawrence, az egyik kollégája háza felé. Mikor odaért, Mark már odakint várta, hogy végre indulhassanak a többi srácért, akiket visznek a buliba. John akkor még nem is gondolta, hogy az éjszaka furcsa meglepetést tartogat számára. Éjfél felé, már kicsit ittas állapotban, leült az egyik üres bőrkanapéra amikből sok volt a bárban. Körülnézett, hátha akad egy felszedésre alkalmas nő, és akkor... megakadt a szeme Rajta. A bárpultnál üldögélt, és Johnt méregette. Világosszőke, már szinte fehér haja finom csigákban omlott hamvas, hófehér vállára, élénk kék színű szemeivel áthatóan méregette a férfit. Hosszú percekig bámultak egymás szemébe, amikor is valaki elsuhant a lány előtt. Mire John ismét odanézett, a lány eltűnt. John gyorsan szétnézett a tömegben, de mivel a nőt sehol nem látta az ittas, kiabáló és táncoló emberek közt, azt gondolta, talán a hátsó kijáraton keresztül távozott. Ő maga is elindult hát, és amikor kiért gyanúja beigazolódott, a nő ott állt kint a falnak támaszkodva és egy vékony női cigarettát tartott kecses kezében. Amikor meghallotta, hogy nyikorog az ajtó, odanézett, és látta, hogy John lép ki. Elmosolyodott. A mosolyában valami földöntúli báj és szomorúság látszott. Johnt ez a szépség megbabonázta. A nő eldobta a cigarettát és Johnhoz lépett.
- Már vártalak - azzal további fecsegést hanyagolva megcsókolta a férfit. John még soha nem vágyott ennyire egy nőre. - Menjünk a lakásomra, ott nem zavarnak meg minket. - A nő játékosan a fülcimpájába harapott, és elindult kifelé a sikátorból. John követte. Fél órán belül már a lakásban marcangolták egymásról a ruhát. A nagy hévben John megkérdezte a nőt, mi a neve.
- Angelica - azzal tovább tépte a ruhát a férfiról, és erről többet nem esett szó. Nemsokára megtörtént az aktus, és John nem is tudta, mekkora őrültséget követett el. Ugyanis a nő valamiféle démon volt, és egy halandó férfi örökítőanyagára volt szüksége ahhoz, hogy világra hozhasson egy rendkívül erős és gonosz démongyermeket.

Másnap reggel John kábultan tért magához. A nő nem volt sehol, és a ruhái sem. Valószínűleg napfelkelte előtt távozott.
John örült kicsit, nem örült volna, ha erőszakoskodnia vagy könyörögnie kellett volna a nőnek, hogy végre valahára elhordja magát. Elment letusolni, s azzal el is felejtette az egész éjszakát.

9 hónappal később


John McAllister a munkából tartott hazafelé este 11 után. Sietett, mert péntek volt, és ismét partizni akartak a barátaival. Mikor hazaért, megpróbálta felkapcsolni a villanyt, de az nem működött. Megnézte a biztosítékot, volt áram . Az égőnek sem volt semmi baja. Arra gyanakodott, hogy a kapcsolónak van valami baja, ezért megfogadta, hogy másnap hív egy szerelőt. Mikor beért a hálószobába, hogy átöltözzön, hatalmas meglepetés tárult a szeme elé. Az ablak előtt egy fiatal nő állt. Mikor a férfi belépett a szobába, az alak csengő, idegesítően finom hangon megszólalt. - Oh, John, már vártunk - a férfi nem értette a dolgot, de amikor a nő megfordult azonnal felismerte. A karjában tartott kis csomagról nem tudta, mit rejt. Amikor ránézett, a csomagocska megmozdult. Egy apró gyermek tűnt ki belőle. Az anya letette az ágyra, és a gyermek nőni kezdett. Pár másodpercen belül egy szőke hajú, angyali arcú fiatalember ült az ágyon, egykori pólyáját ágyékkötőként használva, hogy elrejtse férfiasságát.
- Üdvözöllek, Apám - Johnnak még a szívverése is megállt. Azt hitte, álmodik, pedig szemtől szemben állt a fiával, az Eredendő Bűnnel, akit ő nemzett e világra. A nő lassan ismét megszólalt. - John, ő a fiad, Damien. Azért jött, hogy megöljön téged, és a véred segítségével az Alvilág Ura lehessen. -

John szemei tágra nyíltak haláltusája közben. A fia, a saját vére ölte meg. Másnap reggel a szomszéd hívta a rendőrséget és a mentőket. " Agyi aneurizma okozta halál" ennyi állt a jelentésben. Senki nem tudta mi történt, de az emberek féltek, ezért nem firtatták. Soha nem esett szó az ügyről. Az Eredendő Bűn gyermeke köztünk jár...Hogy megnemzze utódját, és elhozza a világra az Örök Sötétséget...
Hasonló történetek
7481
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
10294
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Nickyyy ·
A reakcióm félig egyezik dx__xb -vel, de hogy én is belekössek valamibe: Mi az a végén, hogy "Az Eredendő Bűn gyermeke köztünk jár"? Nem a szőke srác jár köztünk, aki az Eredendő Bűn? Vagy lemaradtam valamiről? :angry:
Andreas ·
Engem meg az érdekelne, hogy az egész zagyvaságban miért pont ez zavar?

Sztrájk ·
Naná, hogy péntek 13 a dátum. Evidens, nem? Az egész olyan, mint egy színvonalon aluli újságcikk egy szennylapban. Sok a szóismétlés. És mi a halál faszának vitte el a luvnya a kölköt a pasashoz? És az Egek csapkodjanak meg tüzes mennykőáradattal, miért Damien?!

MIÉRT?!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: