Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ügyvédnő


Jane Patterson, egy újabb győztes pert tudhat maga mögött. Arcán visszafogott mosollyal lépett ki a tárgyaló teremből, ahol a vádat kíméletlenül romba döntötte. Az ügyfele hosszas hálálkodására, csak egy: "Igazán nincs mit"-el válaszolt, picit mosolyogva. 28 éves kora ellenére, a megye legismertebb, legsikeresebb ügyvédjeként, nem gyakran találkozik olyan üggyel, ami igazán próbára tenné a képességeit. Kivéve a mostanit, ami egy igen kemény per volt. Hetek óta húzódott, és igencsak próbára tette őt. Az ügy minden percét nagyon élvezte, kicsit bánta is, hogy vége, de a győzelem édes íze kárpótolta. Az ügyész, aki utána lépett ki az ajtón, valószínűleg nem így nyilatkozott volna. Hisz a város többi ügyvédje, a per előtt szinte imádkozott, hogy ne Jane-t kapják ellenfélnek. Akik pedig voltak olyan pechesek, hogy ellene kellett pereskedni, már tudták magukban, hogy minden tudásokat latba vetve is kevés az esélyük a győzelemre. Sokszor már a bíróság előtti per egyeztetésen visszaléptek az ellenfelei, vagy elfogadták az általa kínált feltételeket. Amikor tárgyalóterembe belépett, szinte meghűlt a levegő. Határozott, kemény, szigorú. Ez volt az első három szó, amivel jellemezték őt. A nagyon is találó, "Jégkirálynő" becenevet még az egyetemen ragasztották rá a csoport társai, ő pedig egyáltalán nem bánta. Ehhez méltóan, a tárgyalásokra, a fekete kosztümje alá, mindig kék blúzt vett fel. Gyönyörű arca, és karcsú alakja miatt, szinte minden férfinak megakadt rajta a szeme, ahogy a tanuknak is, akik bármit bevallottak volna neki. Aki még nem ismerte, egy visszafogott, szerény ügyvédnőt várt, aki lágy, kedves hangon föltesz pár kérdést, és leül, amilyen a többi ügyvédnő. Ehelyett, a kellemes női hang, úgy szegezte nekik a kérdést, hogy hirtelen azt se tudták hol vannak. Még azokat is megkavarta akik az igazat mondták, így akik nem mondtak igazat, nagyon hamar lebuktak.
- Milyen egy parancsolgató sárkány lehet otthon. Biztos valami papucs a férje. - mondták rá a háta mögött. Nem is sejtették, milyen messze járnak az igazságtól. 
Az ügyvédnő a bíróság épülete előtt elköszönt az ügyfelétől, aki sokadszorra is, hosszas háláját fejezte ki, a fiatal ügyvédnőnek. Jane beült az autójába, berakta maga mellé a táskáját, hosszú, egyenes, barnás-fekete haját hátul összefogta, majd a magassarkúját, egy kényelmesebb, vezetésre is alkalmas, egyszerű, belebújós, balettcipőre cserélte, végül elindult. Ahogy távolodott az épülettől, úgy kezdett halványodni a győzelem okozta öröm, és úgy vette át a helyét a hiány, amit a férje iránt érzett. Az első piros lámpánál megállva, bekapcsolta a rádiót, ám egy idő után már ez se tudta elvonni a figyelmét. Minél közelebb volt, annál jobban haza akart érni, hisz amióta a per tartott, szinte csak dolgozott, a férjével alig tudtak pár szót beszélni egymással. A házuk környékére érve, már szinte az utat sem figyelte. Hazaérve már nem is bajlódott a rendes parkolással, csak egyből megállt a garázsuk előtt, leállította a motort, és már szállt is ki. Határtalan öröm fogta el, amikor belépett a lakásba.
- Mi lett a per eredménye? - kérdezte a férje Logan, átlag magas, kicsit izmos, átlag testalkatú, rövid fekete hajú férfi, miután köszöntötték egymást.
- Van más lehetőség, mint, hogy győztem? - mosolygott Jane, miután letette a táskáját.
- Akkor megérte ennyit dolgozni rajta. - mosolygott vissza Logan, majd végigsimogatta a felesége arcát. Jane csak mosolygott, és bújt a férje kezéhez. - Most viszont máson kéne dolgoznod.
- Tudom. - tört ki a hatalmas mosoly Jane arcán, és már térdelt is le.
A férfi lejjebb húzta a nadrágját, és parancsoló hangon mondta azt, amit Jane már hetek óta várt: - Csináld, ribanc!
Hasonló történetek
5563
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
7238
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
LoganNeran ·
Eredetileg ezeket csak úgy magamnak írtam, hogy a "nagy" regényeim között kicsit felfrissítsem magam, aztán pár barátom elolvasta, és biztattak, hogy mutassam meg másoknak is.
Köszönöm, hogy elolvastad, és véleményt írtál :)

Pavlov ·
Karakterbemutatásnak jó. Megtudtuk, hogy van egy kettős életet élő ügyvédnő. Na és?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: