Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ördög városa 2. fejezet

2. fejezet

5. rész

Visszatérés


Oliver ott feküdt, a vérbe fagyott Eveline mellett. Kimondhatatlan elégedettséget érzett. Bár most először gyilkolt emberi alakjában,ez igaz, de nem várhatott tovább. A hűtleneknek meg kell fizetni! Hiszen az éjjel nem sikerült megszabadítania a világot egy csalótól. Most végre befejezte, amit akkor félbehagyott. Még mindig hiányzott neki volt kedvese, kinek árulása változtatta szörnyeteggé a férfit. A legjobb lenne, ha elmenne egy időre a városból, hiszen nem akarhatja, hogy gyanakodjanak rá. Egyetlen nő sem csalhatja meg szerelmét, különben megfizet. Gondolta, s Eveline mellkasából kitépett szívét ajkához emelte…

/Néhány hónappal később/

A városban néha még most is emlegették a decemberi gyilkosságokat, de ez nem tántorította el a fiatalokat a késő esti buliktól, és az iskolakerüléstől sem. Az éppen érettségiző osztály néhány tagja Evaline barátai szerveztek egy hatalmas bulit, hogy kiélhessék magukat a vizsgák előtt. Ami igencsak kockázatos volt, tekintve az alkohol fogyasztásának következményeként előtörő amnéziát… a tételekkel kapcsolatban. De fiatalság, bolondság, ahogy a mondás tartja.
Wesley, bár nem volt túl húga tragikus és rejtélyes halálán, megpróbált nem gondolni rá. Valahogy túl kell tennie magát rajta, ahogy azon is hogy Audrey halott. A partit Wesley egyik barátja, Quinn szervezte, és az ő szüleinek házában tartották. A csapat nagy része már ott volt. Eközben Quinn húga, a 16 éves Wanda éppen a barátját csalta meg egy ismeretlen fiúval az emeleten.
Elég gyorsan összegyűltek a meghívott fiatalok, és ment a zene, folyt az alkohol is jócskán. Mivel a zene fülsiketítően és elviselhetetlenül hangos volt, nem hallották az emeletről leszűrődő sikolyt. Eközben Wesley is elég sokat ivott, és beszédbe elegyedett, egy szőke fiatal lánnyal Wicky-vel, majd hevesen csókolózni kezdtek. Órákon át tartott, mígnem Wes eltolta kissé a lányt magától.
- Várj egy kicsit kislány. Had kapjak levegőt.
- Mi a baj baby?
- Itt túl nagy a zaj, menjünk fel az emeletre az egyik szobába, ahol kettesben lehetünk. Ott sokkal kényelmesebb hidd el.- persze Wicky-nek sem kellett kétszer mondani.
- Rendben van, menjünk.



6. rész


Végzetes vonzerő

Wesley és Wicky felfelé tartottak a lépcsőn, nevetgéltek… egy pillanatra sem akarták elengedni egymást. A fiú ivott ugyan, de annyira nem volt részeg, hogy ne érezze a vér szagát. –Istenem! –Gondolta Wes- Már megint kezdődik?Mi lesz ennek a vége? Vajon tényleg visszajött az a gyiklos aki a húgom életére tört?- A fiú elviselhetetlen fájdalmat érzett. Az egész testét átjárta, nem tudta mit évő legyen.
Soha életében nem hitte hogy ennyi vért, ennyi halált, és ennyi szenvedést fog látni. Gyűlölte magát, mert senkinek nem merte bevallani érzelmeit, húga iránt. Ez persze egyáltalán nem beteges, hiszen Wesley tudta, hogy őt csak adoptálták Eveline szülei. A lánynak nem mondták el.. egyszer azért mert még túl kicsi, nem értené meg, aztán pedig eltelt jó néhány év, és már késő volt elmondani.

Wes szerette Audreyt, de nem tagadhatta le, hogy már évek óta szerelmes Evelinbe, és a halála teljesen összetörte a fiú szívét. Gondolatai visszatértek, s tudatosult benne.. felértek az emeletre. Egyre erősebben érezte a vér szagát. Benyitott balra a második ajtón. A látvány ami fogadta felért egy pofonvágással. Wanda ott feküdt mozdulatlanul, vérbe fagyva az ágyon teljesen meztelenül.
A falon ugyanaz a felirat állt, mint hónapokkal ezelőtt Audrey, és Eveline halálának helyszínén. Wicky meglátván a holttestet, sikoltozni kezdett, és elrohant. A zene abbamaradt, Quinn rohant fel a földszintről. A vér szaga megcsapta orrát, mintha csak egy jobb egyenest kapott volna. Mikor szemei rámeredtek húga halott testére, mely tele volt vérrel, a fiú felordított -Meg-megh-meghalt! –kiabálta, majd sírva fakadt és térdre borult.
Wesley hazafelé menet bement a parkba, s leült egy padra.. a csillagokat nézte. A levegő tiszta volt, mélyeket lélegzett. Távolinak tűnt, de valójában néhány méterre tőle egy nő sikoltott.

A mellette álló férfi csak bámult, és nem tett semmit. Hihetetlen, milyen gyáva egy olyan ember, aki szereti a párját. Egy hatalmas szőrös szörnyeteg rontott rá az asszonyra. Wes-nek eszébe jutott mit mondott a rendőrnek Eveline, mikor kikérdezte a támadásról. A Wendigo visszajött, hogy újabb áldozatokat keressen.
A másodperc töredéke alatt odarohant a nőhöz, aki nem volt más, mint az édesanyja. Öklével verte a szörny testét, ahol csak érte, majd meglátott egy hatalmas fadarabot, felkapta, és a Wendigo mellkasába szúrta. Egy pillanatra megbénult, mert a lény megragadta a karót, és ordítva kihúzta a mellkasából. Sárgás, zöldes folyadék szivárgott a sebből. A fiú szíve megszakad, és sírva fakadt, mikor a földön fekvő édesanyjára vetette tekintetét. Későn érkezett. A lény akkorra már kitépte a nő szívét, és eltűnt az éjszakában…
Hasonló történetek
7297
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
7241
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Feketelili ·
Szia!
Nagyon SZUPI!!!!!!!!!!!!!
Ugye hogy nem lett ojan rossz :yum:
Amugy meg igen érdekes ahogy folytatad nem tom mért csak ugy :wink:
Ez lett a vége vagy kedvett kaptál még hozzá hogy irj ha?
Na jó majd máskor is benézek!!!!
Puszy
angel0227 ·
szija Feketelili:)

Köszönöm a kritikát, és örülök hogy tetszik. Szándékosan irtam meg így a végét mert folytatni szeretném. Még nincs vége. És azt hiszem ezt főleg neked köszönhetem, mert te vettél rá hogy folytassam:)

ugyhogy köszi:) légy jó és olvass sokat továbbra is:)

pusy

Feketelili ·
Szia!
azt hiszem nem kell kétszer mondani! :yum:
Imádok olvasni!!!!!
És biztos hogy én leszek az aki mindig elovasa elöször a műveidet :grinning:
ugy hogy nem kell izgulni :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: