Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az Öböl

Az Öböl.

Meredek csupasz sziklapart, és messzeségbe tűnő nyugtalan tenger. Elrejtve a világ szeme elöl, itt van az öböl. Csipkézet magas mészkőfal, mint valami bástya övezi körbe. A parthoz lejutni csak egy meredek ösvényen lehet. Ahogy a hullámok a kör alakú öböl szélét nyaldossák, állandóan morajlik a tenger. A csapdába eset hullámok haláltusájának a hangja ez.
Mezítláb a parton állva, olyan érzése támad az embernek, hogy itt a tér és az idő egyszerűen elveszti jelentőségét. Ezért is szeretek ide járni, az örök nyugalom szentélyébe. Az öböl vize tiszta, de mégsem lehet látni a tengerfeneket, mert valami szürke fátyol meggátolja, hogy kíváncsi szemek a titkát fürkésszék. Ha jobban megnézem a környező hideg sziklafalakat, akkor rájövök, hogy ok is szürkék. Az öböl vizének néma társai. Egyedüli változást csak a szüntelen tengerzúgás hozz.
Különös ez a morajlás. Mintha valaki, halkan beszélne, bíztatná az idetévedt látogatót. Mint suttogó hang a haldoklóhoz egy nehéz bársonyfüggönnyel lezárt szobában. Kedves és megértő. Bizalmat csepegtet nyugtalan lelkembe, lehetőséget add a menekülésre. Csak egy kis lépés előre, és a testem elmerülhet a szürke habokba, mint ahogy az égő gyertyakanócra a nedves újjak simulnak. Parázsló életem kialszik. Állok a parton, és reszketek. A szívem vadul ver.

Tekintetem az öböl víztükrére szegezem, és figyelek. Csak a monoton morajlás hallatszik. Az egész csak képzetem játéka volt. Senki nem beszélt hozzám. Megfordulok és elindulok felfelé az ösvényen. De megcsúszik a lábam, és hátra esek. A szemem sarkából látom az örvénylő habokat és középen a fehér emberi koponyákat. . Kétségbeesetten próbálom visszanyerni az egyensúlyomat. A távolból ide szúródik a közeli város nyüzsgő zaja. Valahol egy vonat megy. Az élet hívogató hangjai.

Tudom, hogyha a vízbe esek a némaság örökre foglyul, ejt. Szívembe a vegytiszta rettegés mar, agyamban az ősember halálsikolya visszhangzik. Szemem előtt látom elsuhanni az életem filmkockáit. A sorsom egyszemélyes mozija. Megértem, a hibáim és félelmeim okát. Akkor, amikor már minden túl késő. Testem már a háborgó víz fölé nyújtózkodott, talán centik választják el a követelőző jeges karoktól.
Hát legyen! Ha ez a sorsom. Hirtelen belém nyilall a felismerés. A félelem felesleges, a természet rendje, Isten birodalma előtt. Nem ellenkezem, és nyitott békés szemekkel merülök el a habokban. Meleg víz öleli körbe testemet, mint egy régóta várt barátot. A fehér emberi koponyák helyett, nagy tengeri kagylókat és csapatokban vonuló fickándozó halakat látok.

Leér a lábam a homokos aljra. A kristálytiszta víz a hónaljamig ér. Nyoma sincs a szürkeségnek. Csak a morajlás hallatszik szüntelenül a távolban, Az öböl elválaszthatatlan társa. Lassan kilépek a sziklás partra. Testemen sós vízcseppek, kacagva gurulnak szerteszét, s csepphalálukat lelve visszatérnek az öbölbe. Mire felérek a sziklapart tetejére a keskeny ösvényen keresztül. Nedves testemet lágy szellők szárítják meg. Fent megállok, lassan hátranézzek. Lent a mélységben a szürke öböl látszik, várakozik, mint egy alvó isten, aki próbára teszi gyarló gyermekeit.
Hasonló történetek
4478
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
4680
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Laller ·
Nagyon szuper!

Ez az! De rég vártam már egy ilyen novellára.
Gyönyörűen van megfogalmazva, a történet is határozottan halad, nem tér el semerre!

10;10

Tűzmadár ·
Jó az írás hangulata, de sajnos vannak mondatok, amik kizökkentettek belőle. „Szívembe a vegytiszta rettegés mar, agyamban az ősember halálsikolya visszhangzik.” Milyen a rettegés, ha nem „vegytiszta”? Valahogy az Ősember halálsikolya se igazán passzol az elsuhanó életed filmkockáihoz.
A sziklás part alját általában sziklatörmelék borítja, amik közt persze ficánkolhatnak halak, s lehetnek kagylók, - kisméretűek,- de a sziklákon megtörő víz habjai miatt nem igazán láthatók. Kevésbé lehet homokos talaj. Ha lezuhansz, és megmaradsz, nem sokat ficánkolsz, mivel a kagylók össze-vissza hasogatják a bőröd, húsod. Tehát valahol lecsüccsensz a sebeidet nyalogatni. Sajnos, tapasztaltam.
Persze, egy írásban minden elképzelhető, az emberi fantázia határáig…

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: