Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az idegen sziget 1.

A vihar kisodorta a hajójukat erősen megrongálva egy szigetre, amit nem sikerült azonosítaniuk a térképen. James véleménye szerint ez a sziget még feltérképezetlen, így félő, hogy több napba is beletelik majd, amíg megtalálják őket.
A társaság két nőből és három férfiból állt. Miután a vihar elült, látniuk kellett, hogy a hajó életveszélyes állapotban van, így a megmaradt készleteket kimentve a partra tábort ütöttek. Szerencsére volt egy nagy sátor is a hajón, így nem kellett a szabad ég alatt éjszakázniuk.
A férfiak elmentek fát gyűjteni a tábortűzhöz, a két nő pedig; Sandra és Molly; addig lepihentek az éjszakai izgalma után. Valamikor mind az öten osztálytársak voltak, és még akkor megfogadták, hogy ha egyszer sikeres vállalkozók lesznek, közösen elmennek egy vitorlástúrára.
Sajnos a vihar tönkretette a hajót és a további terveiket, csak abban reménykedtek, hogy hamar rájuk találnak a mentőalakulatok.
Szerencsétlenségükre a rádiójuk is megsérült a hajótörés közben, így nem tudtak vészjelzéseket adni.

Az erdőben James, Will és John arról beszélgettek, hogy mik a kilátásaik. Miután elég fát összeszedtek, és a táborba vitték, úgy gondolták, hogy érdemes lenne felfedezni a szigetet, hátha mégsem lakatlan.
A szigeten három kisebb hegycsúcs is volt, ezeket önmagukról nevezték el James- Will- és Johnsziklának. Először a Jamessziklát járták be, de csak pár vadkecskét láttak, meg pár régi csontot, talán emberét?
Ezután már óvatosabban törtek előre a vadonban, de semmi emberre utaló nyomot nem találtak.

Amint törtek előre James aki hátul ment kicsit lemaradva hirtelen felsikoltott, majd eltűnt az egyik bokorban. A többiek azonnal odarohantak, de nem találták sehol.
Ahogy jobban körülnéztek furcsa lábnyomokat találtak, túl nagyok voltak emberi lábnyomnak, mégis olyan emberszerűek voltak. Tisztán kirajzolódott a nagy lábujj, de a öld olyan mintájú volt, mintha valami ruha anyagra lépett volna a lény ami hagyta.
Követték a nyomokat egy vízmosásig, de ott elvesztették őket. Félelem kerítette őket hatalmába. Hová tűnt James? Kinek vagy minek a lábnyomait követték?
Kétségbeestek, és elkezdtek visszafele rohanni. Eltévedtek, végül kijutottak a partra, de nem látták sem a hajóroncsot, sem a tábort. Will ekkor azt indítványozta, hogy fegyvert kellene szerezniük. Addig keresgéltek, míg nem találtak két másfél méter hosszú faágat, amik egy kis faragás után már hasonlítottak egy kezdetleges lándzsára.

Elindultak a part mentén, kapkodva figyelve minden neszre, ami a sziget belseje felől jött, idegeik kezdték felmondani a szolgálatot.
Egy órányi bolyongás után visszataláltak a táborhelyre, de itt csak még aggasztóbb kép fogadta őket.
A már ismerős lábnyomok, és a szétdúlt készletek látványa páni félelemmé fokozta a bennük tomboló sokkot. Hiába kiabálták Sandra és Molly nevét, nem jött válasz…
Hasonló történetek
7296
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
6426
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

libido ·
Remélem ez nem olyan lesz mint az én folytatásos történeteim amiket elkezdek beküldeni anélkül hogy kész lenne az egész és már nem is fejezem be soha és akkor szop az olvasó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: