Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első

20 éves vagyok és az elmúlt években egyre inkább foglalkoztatott a gondolat, hogy milyen lenne, ha kipróbálnám egy fiúval. Nem mondanám magam melegnek inkább biszexnek aki szereti ha örömet okozhat másoknak.
Regisztráltam az egyik társkeresőre és meglepően gyorsan jöttek is a kedvelések helyesebbnél helyesebb srácoktól, ám sokuk messze volt tőlem. Egyik reggel mikor csekkoltam kiknek is tetszettem megláttam, hogy az egyik srác 2 km-en belül van. 23 éves volt és meg kell hagyni jól nézett ki göndör barna haj, kék szem és sportos alkat, leírás alapján aktív és meleg. Úgy éreztem megfogtam a főnyereményt. El is kezdtünk beszélgetni majd megkérdezte lenne e kedvem meginni vele egy sört? Szinte rögtön igent mondtam és már azon a péntek este el is mentünk egy nyugodt kocsmába. Nagyon jót dumáltunk, de a negyed sör után valahogy jobban feloldódtak bennem a gátlások, minek következtében felajánlottam, hogy mi lenne, ha feljönne hozzám. Ő is egyből beleegyezet, és amikor megérkeztünk a lakásba rögtön egymásnak estünk. A cipő még rajtunk volt mikor már a pólóink a földre hullottak. A meztelen kockás hasa egyből beindított és éreztem, hogy kívánom. A szobába érve letérdeltetett maga elé, kigomboltam a nadrágját, lehúztam és ott állt előttem még boxerben a farka, de már úgy rávettem magam és azon keresztül csókoltam. Ő kivette és csak akkor realizáltam mekkora szerszámmal is van dolgom, legalább 20 centis volt. Először csak a makkját csókoltam, majd amikor láttam, hogy élvezi elkezdtem szopni, az az illat és íz elképesztő mámorba ejtett és csak nyeltem a merev farkát. Egy idő után felállított, és megcsókolt szívta a nyakam, mitől teljesen beindultam. A hátamra fektetett felemelte a lábaim és elkezdett ujjazni, magamból kikelve nyögtem és csak arra tudtam gondolni, hogy végre mindjárt meg leszek dugva. Az ujjazás után bevetette a nyelvét mellyel valami zseniálisan bánt, majd ismét a számba tette a farkát amit örömmel fogadtam. Ekkor közöltem vele, hogy óvatos legyen mert ő nekem az első. Egy smárolással nyugtázta, majd először csak a makkot dugta a szűk seggembe, utána szépen fokozatosan tövig belém hatolt. Magamból kikelve nyögtem, de ez egy olyan fájdalom volt mely gyönyörrel járt, ezután elkezdett ütemesen dugni, közben verte a farkam, és egy idő után szólt hogy mindjárt el fog menni. Közeltem vele, hogy azt akarom, hogy a számba élvezzen, ekkor ő kihuzta a farkát én elé térdeltem és bőszen szopni kezdtem, melynek eredménye az lett, hogy telélvezte a szám.
Ezek után ő is leszopott engem, és megbeszéltük, hogy nálam alszik mert nehéz lenne haza jutnia. Másrészt bennem volt az, hogy én ezt reggel is át akarom élni. 

Hozzászólások
terelek ·
Seggből szájba egyből?? Ilyen csak a pornóban letezik.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: