Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az apró felhő

...És néztem azt a szédítő mélységet a lábam alatt, amibe tudtam, hogy bele fogok esni. Néztem azt a gyönyörű és oly csábító felleget, melyre, ha sikerülne ráugranom enyém lehetne az örök boldogság. A kék égben ez volt az egyetlen folt.
Muszáj elmondani, hogy a sok kékség, megőrjíti az embert. És én csak néztem azt a kicsinyke foltot, amire ráugorhatnék és akkor... Szóval, az a folt, az a kicsiny felhő nem volt fehér. Pedig a felhők általában fehérek. De ez a felhő vörösen izzott az ég kékjében. És vonzott a tüze. Ez volt az életem értelme, amiért eddig fölküzdöttem magam ilyen magasra. És tudtam, hogy ugranom kell, mert a magaslat levet magáról... hamarosan.
Két véglet volt: az esés. Az óriási csattanás... és a Halál. Mármint volt ugye az a több ezer méternyi mélység, amitől rettegtem, iszonyatosan féltem... és mégis. Azon gondolkoztam, hogy úgyis ott végzem. És megbékéltem vele arra az időre.
A másik véglet ugye a felhőcske volt. Ami szinte elérhetetlen volt. De a remény ott dalolt a lelkemben.

Tudtam, hogy pillanatokon belül ugranom kell. A lehetőséget muszáj megmarkolnom. A lehetőség egy olyan dolog, amit hogyha eldob az ember, akkor igazán gyáva. Én nem akartam gyáva lenni. De mégis ott bujkált bennem az az izgalom...a félsz...
De hát... itt volt az idő! Ugrani, ugrani, ugrani! Mély levegőt vettem. Nekifutottam. Éreztem, ahogy a levegő karistolja az arcom. Ahogy a hideg belehasít a szememben. És éreztem, ahogy eltűnik a lábam alól a talaj. És akkor már éreztem, tudtam a végzetem.
Mindenki tudhatja. Hisz nyilvánvaló. A boldogság egy kis felhő. Egy icinyke-picinyke foszlány a magas égben. És elérhetem? Vajon el tudom valaha érni?
A válasz egyszerű: soha nem lehet elérni, csak azokig a pillanatokig, míg rajta fekszünk. De utána kegyetlenül levet magáról.

Velem is ez történt. Zuhantam. Zuhantam a kékségben, a fárasztó isteni színben. És tudtam, hamarosan leesek. Lezuhanok erről a boldogságról. Soha nem kapom meg... soha...
Ezért hát elmosolyodtam. Hiszen mindig is tudtam. Rettenetesen féltem. De mégis... fölfogtam, hogy itt a vége. Hát mosolyogtam a munkámon, a szépségeken, hogy hozzá fölérhessek.
És végeszakadt.

Pedig CSAK érte tettem. A boldogságért....
Hasonló történetek
3114
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
5409
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
xLBTDx ·
nekem naon teccett ^_^ grat! :]

Tűzmadár ·
Nekem is tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: