Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Autózás

- Anya! Suzy nem engedi hogy a szájába élvezzek!
- Suzy, hagyd hogy az öcséd a szádba élvezzen!- mondta az anya lustán, fel sem emelve tekintetét a könyvéből.
- És mondd neki hogy nyelje is le!
- Suzy, nyeld le a testvéred spermáját! - jött az újabb lusta felelet.
A lány küzdött a fejét leszorító kéz ellen és kiköpte a fiú péniszét. Az felnyögött és az ülésben megemelkedve megpróbálta visszanyomni a farkát a lány szájába, akinek egyik keze a hímtagot markolta, a másik keze pedig a punciján volt.
- De anya! Tudod hogy utálom lenyelni! - tiltakozott a lány.
A nő jobban kezdett figyelni és hátrafordulva enyhe szemrehányással azt mondta az engedetlen lánynak:
- Akkor nem kellett volna elkezdened szopni. Nem szeretnék spermát a kárpiton, úgyhogy most már nyelj!
Előrefordult és elkeseredett hangon folytatta:
- Őszintén szólva még sohasem láttam hogy egy lány, aki ennyire szereti a farkakat, utálja ha a szájába megy. Szereti az arcán, a mellén, a punciján... mindenhol csak a szájában nem.
Az apa felnevetett a sofőrülésben. A fiúnak csak az anya megjegyzése kellett. Megragadta Suzy haját és újra lenyomta a farkára. A lány végül megadta magát a sorsának és nem ellenkezett. Az elvesztett időért és a panaszkodásért cserébe a fiú egy kicsit gyorsabban és mélyebben kezdte dugni a száját mint korábban. Suzy mohón kezdte fel-le mozgatni a fejét. A fiú abbahagyta a lökéseit és elengedte a haját. Hagyta hogy a lány tegye a dolgát. Az egyik kezét a nővére pólója alá csúsztatta és megfogta a keblét. Suzy felnyögött a kéjtől és még gyorsabban kezdte magát simogatni. Ceecee, a húguk felhúzta a szoknyáját és a még csak éppen szőrösödni kezdő punciját simogatva figyelte a testvérei tevékenységét. A szopást nem érezte magától idegennek, de az anyja szerint még túl fiatal volt hozzá. Egy megoldás formázódott az agyában.
- Nem élvezhetne az én számba? - kérdezte.
- Nem fog a szádba elmenni, ifjú hölgy! - vétózta meg az anya azonnal az ötletet.
Ceecee csalódott arcot vágott, de gyorsan folytatta önmaga simogatását. A fiú élvezte Suzy szájának munkáját, de nem akarta hogy a lány kizárja. Főleg nem most, hogy az úton össze vannak zárva. Márpedig tapasztalatból tudta hogy a szájba élvezésnek ez lesz a következménye. Nem lesz punci, nem lesz száj, nem lesz popsi... még csak kézimunka sem. Persze az anyjuk előbb-utóbb ráveszi hogy újra hagyja magát megdugni, de ez egy hétbe is beletelhet. Egy hallgatólagos megállapodás volt az apjával, miszerint ha a nővére éppen kizárja, akkor használhatja az anyja hátsóját. A nő szerette az anált, de egy hétnyi napi többszöri dugás után mindenki egy kis szünetre vágyott volna. Suzy imádott szopni de valamiért csak az apjának engedte hogy következmények nélkül a szájába élvezzen. Mindent összevetve arra jutott, hogy jobb lenne ha nem haragítaná a lányt magára.
- Anya! Mi lenne ha mégis engednénk Ceecee-nek? - kérdezte.
A spermanyelés lehetőségét hallva Ceecee hangosan felnyögött és keze még gyorsabb mozgásra váltott. Az anya elgondolkodott egy pillanatra. Suzy annyira elmerült a tevékenységében hogy nem is hallotta a nagylelkű ajánlatot.
- Nem. Ha nem akarjuk hogy szétszóródjanak a cseppjeid, akkor a száját teljesen a farkadra kell szorítania és még fiatal ehhez.
Ceecee csalódottan sóhajtott, de tartotta az ütemét.
- És mi lenne, ha Suzy szájába élveznék, ő pedig átfolyatná Ceecee szájába?
Ennek hallatán Ceecee nem bírta tovább és elélvezett. Az anya hátrafordult és nézte legfiatalabb gyermeke orgazmusát. Amikor a lány megnyugodott, a nő megkérdezte:
- Szeretnéd átvenni a bátyád spermáját a nővéred szájából?
- Igen... - nyögte Ceecee elhalóan.
- Rendben. Suzy! Hallottad?
- Hmmmphh... mmph...
- Micsoda?
- Szerintem azt mondta hogy igen. mondta a fiú és vadul a lány szájába nyomta a farkát.
Suzy a kezét a hasára téve próbálta enyhíteni az erőteljes lökéseket, de a fiú túl felizgult volt ahhoz hogy lassítson. Hallotta hogy Ceecee felsóhajt. Ránézve látta hogy a húga újra a puncijával kezd játszani. Az anyjuk tovább figyelte őket, miközben átnyúlt a férje ölébe és simogatni kezdte annak ágyékát. Az apa fészkelődni kezdett és egyik kezével lenyúlva megpróbálta kiszabadítani a farkát.
- Ceecee! A puncid helyett játssz inkább a bátyád golyóival!
A lány kis ujjai cirógatni kezdték a fiú zacskóját, aki felnyögött a kéjtől és még mélyebbre nyomta magát Suzy szájába. A lány öklendezni kezdett egy kicsit, de folytatta a szopást. Az apa kicsatolta a biztonsági övét, az anya pedig az ölébe hajtotta a fejét. A kisbusz kicsit kilendült a sávjából. „A jó életbe is apa! Nehogy balesetünk legyen mielőtt elélvezek!” - gondolta a fiú. A hasa hamarosan megrándult és lüktetve élvezni kezdett a nővére szájába. Kicsit visszahúzta magát, hogy a spermája ne egyenesen a lány torkába menjen. Elsősorban nem azért, mert félt volna a kizárásától ha Suzy önkéntelenül lenyeli a nedveit, hanem azért mert nagyon szerette volna látni a nővére és húga játékát. A spermaáradat lecsendesült és a fiú lassan kihúzta a farkát. Suzy közben végig szorosan a hímtagra tapasztotta az ajkait. Amikor a fiú teljesen kicsúszott, a lány gyorsan felült, mert nem akarta hogy lecsússzon a torkán az anyag. Ceecee a nővére lábai közé mászott és letérdelve hátrahajolt. Kinyitotta a száját és kidugta a nyelvét. A látványuktól a fiú újra merevedni kezdett. A fiatal lány felnyúlt és megfogta a nővére kebleit. Suzy egyik kezével hátrasimította a húga haját, a másikkal pedig megfogta annak állát. Előre dőlt és lassan elkezdte kinyitni a száját. A fejét hátrahajtva tartotta hogy a sperma ne kezdjen azonnal kifolyni a szájából. „Fel akarja húzni Ceeceet!”- gondolta a fiú. A legfiatalabb még jobban kinyitotta a száját majd lassan megemelte magát, amíg a nyelve Suzy alsó ajkához nem ért.
- Ne egyszerre! - hallatszott az anya figyelmeztetése elölről.
A nő felemelte a fejét a párja öléből és gyerekeit figyelte a hátsó ülésen. A keze viszont továbbra is fel-le járt a férfi hímvesszőjét markolva.
- Ceecee! Kérd szépen a nővéredet! - mondta a nő huncut vigyorral.
A fiú meglepetten nézett rá. A nő szabad keze is a férfi ölébe csúszott, de nem mozdult. „A kezébe akarja fogni apa spermáját?”-töprengett a fiú.
- Kérem, kérem! Megkaphatom már?
- Mit fogsz vele csinálni?
- Lenyelem!
- És mit adsz érte cserébe Suzynak? Kinyalod a punciját?
- Igen.
- Közben ujjazhatom a popsidat?
A lány egy pillanatra elgondolkodott, de végül azt felelte:
- Igen!
- És engem is kinyalsz?
- Igen, téged is nyallak anya, csak adjátok már!
A húga megalázottságával elégedetten Suzy előrehajtotta a fejét és száját kinyitva kidugta a nyelvét. A sperma lassan csöpögni kezdett. Ceecee úgy helyezkedett hogy mindet megkapja. A fiú újra teljesen merev volt. Megfogta a farkát és lassan verni kezdte. Az apa nyögni kezdett és az anya minden figyelmével felé fordult. Suzy minden spermát átcsorgatott Ceecee szájába, majd benyomta a nyelvét a húga ajkai közé és körbe járatta. Ceecee viszonozta a gesztust és spermával borított nyelve körbe járt Suzy szájában.
Suzy visszaszívott egy kis spermát, majd újra a húga szájába engedte. Ceecee felnyögött és ujjazni kezdte magát. Suzy lenyúlt és simogatni kezdte a lány csiklóját miközben annak arcát és nyakát puszilgatta. Ceecee tompa nyögései hangosabbak lettek. Minden sperma a szájában volt, de még várt a nyeléssel. Széttárta a lábait és a nővérére bízta magát. Suzy átvette az ujjazását. Ceecee hirtelen nagyot nyelt és felkiáltott a gyönyörtől. Amikor az orgazmusa véget ért, csak ernyedten, hátradőlve ült a kocsi padlóján és zihálva mosolygott. Megnyalta a szája szélét, miközben a nővére keze a combjait és a mellkasát simogatták.
- Ceecee! Nem szeretnél velem is cserélni? - kérdezte az anya és hátrafordulva felemelte kehelyként tartott kezeit amiben nagy adag sperma csillogott.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dávid Juhász ·
Hasonlókat szívesen olvasnék még! :)

Dávid Juhász ·
Tudna valaki ajánlani hasonló történeteket? :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: